# Gökhan Gönül | Transfer Dedikoduları

Cevap: Gökhan Gönül | Tottenham

Hergün bir takım Gökhan'ı istiyor.Gitsede rahat etsek.

Cevap: Barcelona Gökhan Gönül ile ilgileniyor.

Turkiye'nin en iyi yerli sag bek oyuncusu. Hem hucum olarak ve hem defansif oyunda cok etkili, hirsli ve modern futbola yakisan bir arkadas. Teknik var, calim var, surat var, defansif oyun anlayisi var, bir bek oyuncusunda olmasi gereken her turlu ozellik mevcut. Daha ne olsun?

Gökhan gönül'mü bu bahsettiğin kişi(en iyi sağ bek sürat haricinde katılmıyorum dediklerine).Gökhan gönül ve teknik oyuncu. :o Adam lille maçında sağ açık oynadı taraftar delirdi gökhanın pas hatalarına teknik oyuncuya bak.

Şut falan yok gökhanda.Öyle bir şey yok görmesek inanacağız.Gökhan gönül kim şut atmak kim.

Antu bile kabul etti bu adamın şutlarının ve ortalarını kötü olduğunu.

Barcelona kim gökhan kim.Gökhan bu ligde 2 gol 2 asistle oynuyor..Bu sene kırdı ama rekorunu asisti çoğaldı.Ne barcelonası.

Gökhan gidecekse sahaları iyi olan lige gitsin.Bozuk sahalarda gökhan gönül kadar iğrenç oynayan oyuncu yoktur.

Yine aklıma geldi sinirlendim.Ermenistan bosna hersek estonya azerbaycan vb..Bu maçları izlediyseniz bu adamın teknik sağ bek olduğunu söylemezsiniz.

Barça ve Atletico da peşindeydi. Ne oldu? :)

Fener en son ne zaman yurtışına yerli topçu ihraç etti?

edit:Tuncay-Aurelio hatırladım

Oncelikle sunu soyliyim Turkiyeden su an itibariyle AVrupada oynayabilecek sadece 3 Futbolcu var. Volkan Demirel,Onur Kivrak ve Gokhan Gonul. Bu gercegi kendinizi yirtsanizda,benzin dokup yaksaniz da degistiremezsiniz. Arda Turana Gelince,Arda o sansini 2 sene once kaybetti. Euro 2008 sonrasi 10 -15 Milyon Eurolardan bahsedildigi donemde kacip kurtulmasi lazimdi. Simdi artik gecmis olsun,borun pazari gecti. Kendisi Yeni Hasan Sas vakasi olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Bu kafayla da anca avrupadaki iskembe acilislarina davet ederler artik kendisini.

Sag bek konusuna gelince,ya burdaki arkadaslarin cogu dunya futbolunu takip etmiyor ya da alt gozlukleri,tarafsiz ve objektif olamama guduleri agir basiyor. Bu kadar kendinizi kasmaya , birilerini asagilamaya calismaya gerek yok. Burdaki her kes cok iyi biliyor ki Gokhan Gonul Dunyanin en iyi 10 sag beki arasina rahatlikla girer. Hele bi de Turk olmasaydi 25-30 milyon Eurolar kesin havadaydi. Her kes burda kendini fazla bilgin saniyo ya da milleti salak yerine koyuyor. Allahinizi severseniz dunya futbolunda Gokhandan iyi 50 60 tane sag bek var da biz mi bilmiyoruz. Ben size sayayim.Dunyanin en iyi sag beki dediginizde akliniza gelen ve bir cirpida saya bileceginiz isimler sunlardir:

Daniel Alves - Barcelona

Maicon - Inter

Sergio Ramos - Real Madrid

Sagna - Arsenal

Lahm - Bayer Munih

Glen Johnson - Liverpool

Corluka - Tottenhem

Van Der Wiel = Ayax

Belki bu listeye 3-5 isim daha ekleye biliriz,unutmus olabilirim bazilarini ama bizler oyle yabanci duskunuyuz ki ve kendi Futbolcularimi ozellikle de Rakip takimin oyuncusuysa yerin dibine sokmaya bayiliyoruz. Halbuki Gokhan Gonul Yukarida ismini saydigim 8 -10 Futbolcu haric dunyanin butun sag bekleriyle boy olcusur,ya daha iyidir ya da en kotu ihtimal ayni ayardadir. Burdaki hic bir tarafli ve cekememezlikden,hazm edememekden ileri gelen yorum ya da yorumlar Gokhanin Yukaridaki listeye rahatlikla gire bilecegi gercegini ve kesinlikle dunyanin en iyi 10-15 Sag Bekinden biri oldugu gercegini degistirmez.

Biraz Delikanli olup gercekleri gormek ve gercekleri aci bile olsa soylemek gerekiyor... Ha Bu arada Fenerliyim... Hem de Koyu bi Fenerbahceliyim... Ama Gokhan Gonul Galatasarayin Futbolcusu olsaydi bu yazdiklarimi noktasi virgulune yine yazardim...

Allaha emanet olun...

Oncelikle sunu soyliyim Turkiyeden su an itibariyle AVrupada oynayabilecek sadece 3 Futbolcu var. Volkan Demirel,Onur Kivrak ve Gokhan Gonul. Bu gercegi kendinizi yirtsanizda,benzin dokup yaksaniz da degistiremezsiniz. Arda Turana Gelince,Arda o sansini 2 sene once kaybetti. Euro 2008 sonrasi 10 -15 Milyon Eurolardan bahsedildigi donemde kacip kurtulmasi lazimdi. Simdi artik gecmis olsun,borun pazari gecti. Kendisi Yeni Hasan Sas vakasi olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Bu kafayla da anca avrupadaki iskembe acilislarina davet ederler artik kendisini.

Sag bek konusuna gelince,ya burdaki arkadaslarin cogu dunya futbolunu takip etmiyor ya da alt gozlukleri,tarafsiz ve objektif olamama guduleri agir basiyor. Bu kadar kendinizi kasmaya , birilerini asagilamaya calismaya gerek yok. Burdaki her kes cok iyi biliyor ki Gokhan Gonul Dunyanin en iyi 10 sag beki arasina rahatlikla girer. Hele bi de Turk olmasaydi 25-30 milyon Eurolar kesin havadaydi. Her kes burda kendini fazla bilgin saniyo ya da milleti salak yerine koyuyor. Allahinizi severseniz dunya futbolunda Gokhandan iyi 50 60 tane sag bek var da biz mi bilmiyoruz. Ben size sayayim.Dunyanin en iyi sag beki dediginizde akliniza gelen ve bir cirpida saya bileceginiz isimler sunlardir:

Daniel Alves - Barcelona

Maicon - Inter

Sagna - Arsenal

Lahm - Bayer Munih

Glen Johnson - Liverpool

Corluka - Tottenhem

Van Der Wiel = Ayax

Belki bu listeye 3-5 isim daha ekleye biliriz,unutmus olabilirim bazilarini ama bizler oyle yabanci duskunuyuz ki ve kendi Futbolcularimi ozellikle de Rakip takimin oyuncusuysa yerin dibine sokmaya bayiliyoruz. Halbuki Gokhan Gonul Yukarida ismini saydigim 8 -10 Futbolcu haric dunyanin butun sag bekleriyle boy olcusur,ya daha iyidir ya da en kotu ihtimal ayni ayardadir. Burdaki hic bir tarafli ve cekememezlikden,hazm edememekden ileri gelen yorum ya da yorumlar Gokhanin Yukaridaki listeye rahatlikla gire bilecegi gercegini ve kesinlikle dunyanin en iyi 10-15 Sag Bekinden biri oldugu gercegini degistirmez.

Biraz Delikanli olup gercekleri gormek ve gercekleri aci bile olsa soylemek gerekiyor... Ha Bu arada Fenerliyim... Hem de Koyu bi Fenerbahceliyim... Ama Gokhan Gonul Galatasarayin Futbolcusu olsaydi bu yazdiklarimi noktasi virgulune yine yazardim...

Allaha emanet olun...

Hayırdır Gökhanın avukatı flanmısın ? Öleyse kartını bırak işimiz düşerse biz seni ararız.

Bide Volkan Demirel avrupada oynayabilicek 3 futbolcu arasında gösteriyosan hemen en yakınındaki sağlık kuruluşuna baş vur gidişat iyi değil allah mafaza sonra Kadıköy sokaklarında ona buna sataşan delilerden oluverirsin

Gulmekten altima s.ctim, birazdan gelecegim tekrar.

Gokhan Gonul ha? Defans yapmayi bilmez, TSL'de topu alip gider diye Messi sanilir. Turk futbolu boyle birsey iste arkadaslar.

Sabri'yi de tercih ederim bu herife.

Onu bunu bilmem de, bekler içinde çok sevdiğim adamlardan birisi de; Darijo Srna'dır.

Daniel Alves - Barcelona

Maicon - Inter

Sagna - Arsenal

Lahm - Bayer Munih

Glen Johnson - Liverpool

Corluka - Tottenhem

Van Der Wiel = Ayax

Allaha emanet olun...

O kadar yazmışsın,demogojiden başka birşey içermiyor.Delikanlı olup gerçeği görmeliymişiz.:(Gökhan Gönül kendi liginin bile en iyisi değilken nasıl oluyor da yazdığın adamlarla boy ölçüşebilecek seviyede bir futbolcu oluyor anlamadım.Yazmadığın ve Gökhan'ı top diye oynayabilecek zilyon tane sağbek var Avrupa'da.Andreas Beck,Guy Demel,Clemens Fritz.Almanya Ligi'ni sıkı takip ettiğim için oradan söylüyorum.Bir çırpıda aklıma gelen üç sağbeki yazdım.Üçü de Gökhan'dan çok daha komple ve iyi sağbek.Dünyanın bütün sağbekleriyle boy ölçüşürmüş.Fenerli kafası dedikleri bu oluyor sanırım.:asd:

Siz Sabri gerçeğini görmeyin hala.Ne kadar dalga geçseniz de bu adam Türkiye'nin en iyi sağbekidir.Lahm'ı paçavraya çevirmiş,Liverpool'un solunun anasını bellemiştir zamanında.Milli takımda ve Avrupa maçlarında hiçbir zaman Gökhan gibi kaybolup leş oynamadı bu adam.

Şimdide Tottenham öylemi :haha:

Bu Gyokan neymişde haberimiz yokmuş....

Daha saymadığımız; Jose Bosingwa ve Branislav Ivanovic gibi adamlar da var...

O yetenek var GGde. Stamforde cok iyi oynamisti Chelseaye karsi

boyle bir teklif varsa dusunmesi hata.

Cevap: Barcelona Gökhan Gönül ile ilgileniyor.

Niye?

Mesut nasil Madrid'de oyunuyorsa, Gokhan'da dunyanin her takiminda siritmadan oynar.

ya bi yürü git ya.mesutun ismi türk ismi diye mi böyle bi örnek verdin..nasıl bir zeka patlamasıdır bu hey yarabbim:D mesut yıllarca hangi takımlarda hangi liglerde oynamış gökhan hangi ligde hangi takımlarda oynamış? orta sıra vasat takımlara gidebilir ama dünyanın her takımından demen için dünyanın çok küçük olması lazım dostum.harbiden kaç tane lig takip ediyosun? veya kaç tane kalburüstü takımın sağ beki kim biliyosun? yorum sıçmalamışsın

Geri
Üst Alt