Gökhan Gönül 'ün Milli Takım Performansı!

Cevap: Gökhan Gönül Sakatlandı!

FeneVbahce'de oynarsan, öyle olur iste. Hiçte uzulmedim, beter olsun fenevvvvv.

Geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirsin umarım.

Siz insan mısınız yahu? Adam rakip takımdan olsa bile insandır insan! Kan davası mı var Gökhan Gönül'le aranızda? Böyle yobazlıkları görünce futboldan soğuyor insan. Magandalardan farkınız yok!

Siz insan mısınız yahu? Adam rakip takımdan olsa bile insandır insan! Kan davası mı var Gökhan Gönül'le aranızda? Böyle yobazlıkları görünce futboldan soğuyor insan. Magandalardan farkınız yok!

Hayvanız biz, saol.

Bazı arkadaşlar da Sabri'yi kötülemek için elinden geleni yapıyor. Sabri milli takımda harikalar yaratıyor çünkü ona güvenen, babası gibi bir adam var başında, Fatih Terim. Aynı şekilde Rijkaard geldiğinden beri Sabri'nin yükselen formunun sebebi de ona güvenilmesidir. Rijkaard ve Fatih Terim görüyorsa yeteneği ve bu yetenekten fayda sağlıyorlarsa sizin gibi insanların konuşma hakkı bile yoktur.

Gökhan Gönül'e geçmiş olsun. Ancak, "Fenerli ama karakterli futbolcu, efendi adam" muhabbetlerini hiç anlayamıyorum. 2008 Türkiye Kupası'nda Ali Sami Yen'deki maçta yaptığı cinlik(!), onun karakterini anlamaya yeter.

Antudaki kedicikler terketsin önce :)

Bizim sembolümüz aslandır güzelim. Senin ona kedi demen birşeyi değiştirmez. Görsen üç buçuk atarsın.

Ama, sizin sembolünüz de cik-cik demekten başka bir özelliği olmayan, el kadar bir KANARYAdır. Sen ona şahin de desen doğan da desen gerçek aynı.

Gecmis olsun Gokhan, milli takimin da maclari var tam bu aralar kotu bir zamana denk geldi.

Tartışma içindekiler ceza-uyarı alana kadar konu kilitlenmiştir.

Konu açılmıştır. Düzeyli şekilde yorumlarınıza devam edebilirsiniz.

Sakatlığı milli takımı etkilemez.Aslan gibi Sabri var.

Yani sakatlanmış filan gerisi beni hiç ilgilendirmez.

Konu açılmıştır. Düzeyli şekilde yorumlarınıza devam edebilirsiniz.

Teşekkür ediyorum..

Ben sadece Sadece angut.com denilmesine tepki gösterdim.. Onun haricinde 2 taraftar arasında ufak takılmalar olacaktır.. Biliyoruz ki Galatasaraysız Fenerbahçe, Fenerbahçesiz Galatasaray olmaz.. Hakaret olmadığı sürece rekabet güzel olacaktır.. 10 uncu hafta dünya derbi görecek.. 2 takımın da kadroları ortada.. Fenerbahçe - Galatasaray maçı bence futbol kalitesi anlamında son zamanlarda görülmüş en iyi derbi olacak..

Sabri milli takımda aslanlar gibi oynuyor.Gökhan'ı hiç aratmaz.kendisine geçmiş olsun.en kısa sürede iyileşmesi dileğiyle ama kötü oynasın. :D

umaırm düzelir. Bu çocukta Milli takımın ne zaman kritik maçı olsa sakatlanıyor. Manisaspor maçından çok daha önemli WC2010 kader maçlarımızda oynamsı şarttı.

Ugur Ucar in kadroya dahil edilme olasiligi varmidir bilmiyorum ama o gunu de iple cekiyorum.

Geri
Üst Alt