Gökhan Gönül 'ün Milli Takım Performansı!

Cevap: Gökhan Gönül 'ün Milli Takım Performansı!

Haksızlık etmeyin adama bu maç elinden geleni yapmaya çalıştı olmadı.En çok gayret eden oyuncumuzdu.

Niye Gökhan Gönül üzerine bu kadar düşülüyor? Çoğu kişi ''Sabri 'den daha iyi oyuncu'' dedi diye mi? Hamit 'in milli takım performansı çok daha mı iyi ki eleştiren, konuşan yok?

Fb'de oynadığı oyunu hiçbir zaman göremedim ben bu adamda ama dün akşam çok istedi olmadı şanssızlık vardı çıldırttı bizi.

Abartmayalım Gökhan Gönül Hem Fbde Hemde Milli Takımda Çok Başarılı Şahsen Çok Beğeniyorum Gökhanı Çok Hırslı Ve İstekli

Şu herifi GS mize yakıştıran kim, ne olursa olsun malum takım taraftarından farkı kalmıyor.

Cevap: Gökhan Gönül Sakatlandı!

İlk yarı H.Balta ve Gökhan bek oynadılar ikiside hiç çıkmadılar hücuma yani Gökhan ne kadar çıktıysa H.Balta da okadar çıktı hücuma...

2.yarı Balta yı stopere çekti terim 3-5-2 ye döndü sola İsmail i sağa G.Gönülü koydu haliyle ikiside sürekli hücum yaptılar yaptığın kıyaslama artniyetten başka bir şey değil.

Ayrıca Arda nın açtığı mükemmel ortayı çaprazdan 4,5 metre farkla dışarı attı sonra Arda nin diğer mükemmel pasında orda topu kaleye gömeceğine 6pas içinde topuk hareketleri yapıyo o pozisyonuda yedi.

Aynı şekilde bir iki kez daha topu çok olumsuz kullandı ve hala gelip savunuyosunuz DİYECEK BİR ŞEY YOK SİZE!!

Tuncay elinden geleni yaptı. Emre de çok pas hatasına rağmen iyiydi Arda 2.yarı çok iyiydi ama Profösör Terim pas yeteneği Servetten bile Kötü olan Ceyhun u ortasahada kullanarak Resmen Arda yı,Emre yi Tuncay ı öldürdü!!

Arda nın mükemmel pası falan değildi ikinci bahsettiğin pozisyon. Arda pası verdiğinde gökhanın önü kapanmıştı yapacağı başka birşey yoktu. 70 metrede oynat bakalım diğer futbolcular ne yapacak? Hakan balta yı sadece bu maçla değerlendirmeye gerek yok hiçbir maçta şu gökhan kadar sorumluluk aldığını görmedim.

Şu herifi GS mize yakıştıran kim, ne olursa olsun malum takım taraftarından farkı kalmıyor.

Talihsiz mesaj Umut. :)

Bir rakip oyuncuyu beğenmek, o rakip takımı tutmakla eşdeğer olabilir mi?

Gökhan Gönül son yılların en büyük hayal kırıklığıdır.

Pas hatası aşırı derece de fazla yapıyor.

Şut becerisi "0" ortalar kötü

sadece hızı ve kontrolü var.

Sabri de ise kontrol yok - hız var şut da var. Artı 3-5 de iyi orta yapıyor.

G.Gönül defansiz olarak 2 kere yerlerde sürndüğünü gördüm maçta üstelkik önünde Tuncay oynadı ki Gökhan a çok yardım etti. Gökhan geri dönemezken Tuncay geldi Dzeko dan 2 kere top çaldı. Gökhan ise boyuna çalım yedi.

Gökhan ın kalitesi çok iyi ama bunu hiçbir maçta sahaya yansıtamıyor.

bu topicle birlikte görüyorumki sitemizdeki kuşcukların sayısı bayağı artmış.gökhanla sabriyi kıyaslıyorlar.ulan sabri milanlara barçalara oynarken gökhan amatör kümedeydi.sabri 16 dakika uzatma verilen bir ligde şampiyonluk yaşarken gökhan gönül oftaşla düşmemeye oynuyordu.gökhan gönül'ü dün gördük arda 2 tane gollük ara pas verdi.nerde gökhan? bu adam sadece sağ bek oynuyor.sabrinin zaten ilk mevkisi sağ açık.Hagi dönemini hatırlayanlarda mı yok.o sezonda bu adam concecaio ile birlikte ön libero bile oynadı.sabri heryerde hakkıyla oynuyor.herkes arkasından atıp tutuyor sabrinin.bu ligde ondan hızlı sağ açık yok.gökhan gönül 2 sene önce oftaşta olan basit bir futbolcu.takımının çeyrek final oynamasından sonra o da nasibini alıp ünlendi.bundan ilerisine kim gitmişki? cskaya intere füzelerle gol atan deivid nerde hani? o füzelerle bu adam real madridde sırıtmaz diyenler vardı.şimdi adam kendi takımında kadroya giremiyor.öyle 1 maçla adamı süper yapmayın yapcaksanız adam akıllı yorum yapın.sabri gökhandan iyidir.

gökhanında böyle forvet gibi ceza sahasında takılmasını sağlayan adam fatih terimdir sonuçda neyine güvenirsinde adamı forvet oynatır gibi çıkartıp durursun... böyle bek görmedim hayatımda defansa katkı 0 olduğu için ilerde birşeyler yapayım dedi heralde ama ondada s... sıvadı.

hadi onu geçiyorum abi sarp gibi bir adam varken ceyhunun orada ne işi var birisi açıklayabilirmi şunu ?

ne kadar futbolculara kızsak yüklensekte herşey yine terime bağlanıyor bu adam gitmeden hiç birşey değişmez bu takımda.

Talihsiz mesaj Umut. :)

Bir rakip oyuncuyu beğenmek, o rakip takımı tutmakla eşdeğer olabilir mi?

Abdullah Abi kendi takımında oynadığı oyunu çoğunluk beğeniyor zaten ama nedense milli takım forması altında ruhtan eser yok Gökhanda. Sadece hata yapsa neyse ama hala kazanma ihtimalimiz varken, hatasıyla başlayan ataklarında sağ tarafta 3 metre ilerisinde topla oynanıyor, eli belde bekliyor Gökhan. Ben kendi adıma yakıştıramam Galatasarayda oynamasını ve istenmesini.

bu mu la öve öve bitirmedikleri gökhan gönülleri? sabri bunu top diye oynar be:D ilk defa ciddi ciddi 90 dk ilzedim kendisini bu adam yapması gereken hiçbirşeyi yapmıyo ki...hadi sabri savunmadan açık veriyo ama ofansa olan katkısı çok iyi bence...bu ne geride ne ilerde bi işe yarıyo...çok pozisyon harcadı top ezdi bölgesinde açık verdi.tamam herkes kötüydü ama bu iyice mahvetti kendini.içerde iki adam boşken taça yaptığı ortasına güldüm sadece :D bi de yine kaptırdığı toplardan birinde rakibinin bariz bileğine bastı utandım ya.çirkeflliğe hiç gerek yok gökhan.adam gibi oyna kaptırma ya da edepli faul yap...ben hakem olsam direk kırmızı bile verirdim o pozisyona...neyse bu da boş geçiniz:D

70 milyonun elinden aldığı dünya kupası heyecanı için kendisini tebrik ederim.Kabiliyet özürlü olduğunu göstermiştir kendileri.Ömür boyu böyle sürünmen dileğiyle.

Şimdiye kadar keşkelerle başlayan Gökhan Gönül cümleleri bir maçla ne kadarda değişti.O sahada o şartlarda gerçek futbolunu kim sergileyebildiki o sergilesin.Fenerbahçe'ye geldiğinden beri gösterdiği performans ortada Gökhan Gönül'ün.Bir milli maçta ve de sistem oyunundan eser olmayan bir maçtaki oyunu için bu kadar eleştirmek hiç doğru değil.

Gerçi kendi oyuncularımıza söylenenler ortadayken rakip takımın oyuncusuna bu kadar eleştiri normaldir!

Şimdiye kadar keşkelerle başlayan Gökhan Gönül cümleleri bir maçla ne kadarda değişti.O sahada o şartlarda gerçek futbolunu kim sergileyebildiki o sergilesin.Fenerbahçe'ye geldiğinden beri gösterdiği performans ortada Gökhan Gönül'ün.Bir milli maçta ve de sistem oyunundan eser olmayan bir maçtaki oyunu için bu kadar eleştirmek hiç doğru değil.

Gerçi kendi oyuncularımıza söylenenler ortadayken rakip takımın oyuncusuna bu kadar eleştiri normaldir!

Kesinlikle katılıyorum. Gökhan Gönül iyidir. Hani bir söz vardır ya bir günde kral olmadık bir günde tahttan inmeyiz diye. O misal. Bu maç kötü oynamış olabilir, bu onun kötü futbolcu olduğunu göstermez. Sonuçta futbolcular da insan. Her şey etkileyebilir performanslarını. Ayrıca kendi elimizdeki değerlere giydirmeyelim. Sabri Rijkaard'ın gelişinden beri gözle görülür bir gelişim gösteriyor. Bunu görmemek için başka niyetlerle izlemek lazım onu. Hep beraber izleyeceğiz sene sonuna kadar. Güveniyorum Rijkaard'ın elinde yoğrulacak olan Sabri'ye, Sabrimize...

Gökhan traştır, önden ötesi değildir.

Gökhan cok calismis, pres yapmis, savasmis, mis, mis ozaman Baris Özbekide cagiralim Milli takima oda kosuyo, pres yapiyo, savasiyo.

Gökhan Gönül hiz haric birseye yaramaz pas kabiliyeti yok, orta acma yok, cizgiye kadar iner gerisini getiremez.

Diyarbakira attigi gol hani bilerek'di pozisyonun aynisi bosna'ya karsi'da olustu neden atmadi?

bidaha sabriye laf edersem en azından sabrinin şutu var orta açıyor gökhan dünkü maçta ne yaptı onun yüzünden gol atamadık

Geri
Üst Alt