# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

serdar kesimal biraz g.. kalkık bir adam serdar gelmesin ersan gels,n daha iyi stoper

Artık transferleri de tutulan takıma göre yapıyoruz ya; helal olsun. transfer yapılırken kriterler şöyle olsun bari;

a)Yetenekli olacak.

b)Baskıya yanıt vermeyecek.

c)Galatasaraylı olacak.

fft1mm880390.jpg

İtalya'ya giden Haldun Üstünel'in, Udinese'de forma giyen Gökhan İnler'in transferini bitirmeyi planladığı, yıldız oyuncunun Mart'taki kongrede koz olarak kullanılacağı öğrenildi.

Galatasaray’dan müthiş atak... Lucas Neill, Jo Alves ve Giovani Dos Santos’u kadroya katarak ara transfer döneminin tartışmasız şampiyonu olan Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon için de şimdiden çalışmalara başlamış durumda. Birkaç gün önce İtalya’ya giden Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’in hedefinde, Udinese’de forma giyen yıldız futbolcu Gökhan İnler’in olduğu öğrenildi. İsviçre Milli Takımı’nda görev yapan Türk asıllı orta saha oyuncusu için İtalyan kulübüyle pazarlıkların başladığı, genç yeteğin de Cim Bom’a gelmeye hazır olduğu belirlendi. Yönetimin, Gökhan İnler transferini şimdiden tamamlayarak yıldız oyuncuyu Mart’taki kongrede seçim kozu olarak kullanmayı planladığı kaydedildi.

Huntelaar da listede

Sarı-Kırmızılılar, Jo Alves transferinden önce de Milan’da forma giyen Klaas Jan Huntelaar’la yakın temas kurmuş, ancak Hollandalı golcünün uzun süreli kontrat ve yüksek ücret istemesi sebebiyle geri adım atılmıştı. Yeni sezon için düşünülen yıldızların başında hâlâ Huntelaar geliyor.

Yalçın Dümer

GÖKHAN İNLER KİMDİR?

Doğum tarihi: 27 Haziran 1984 (25)

Doğum yeri: Olten, İsviçre

Boyu: 1.83

Pozisyonu: Orta saha/ön libero

Takımı: Udinese (84 maç, 3 gol)

Önceki takımları: Zürih (52 maç, 3 gol), Aarau (25 maç, 3 gol), Basel

Milli takım: İsviçre (23 maç, 1 gol)

Cim Bom'un son bombası: Gökhan İnler - www.fanatik.com.tr

kaynağa zooom

kaynağı kes

kaynağa gel :D

gökhan inler fenerbahçeli arkdaşlar geçin gökhan inleri.

:hang:

Gökhan küçükken Beşiktaşlı olduğunu kendi sitesinde söyledi.Kaldı ki bütün kariyeri boyunca yurtdışında oynayan bir adamın tuttuğu takımın bir önemi yoktur.Bari Gökhan için takım muhabbeti yapmayın yahu.

İnanılmaz bir yetenek ! Çalım atan oyunculardan daha çok İnler gibi Guti gibi uzun ara pasları atan oyuncular herzaman daha ilgimi çekmiştir. Gerçekten muhteşem bir yeteneği var bu doğrultuda, topa resmen kanat takılmış hissi uyandırıyor. Bu tarz extreem yeteneği olan bir oyuncuya sahip olmak büyük lütuf. Topun 40-50 metre havada süzülerek atmak istediği adamın ayağının içine gidişini izlemek bir futbol tutkunu için paha biçilemez. Ve bunu ekseriyetle yapıyor oluşu kumaşını gösteriyor. Sizin yerden oynayan büyük creatif özellikleri olan oyunculara sahip oluşunuz karşı tarafta Gökhan gibi bir oyuncu varsa bir anlam ifade etmiyor. Çünkü Gökhan topa Bloklar arası geçiş yaptırıyor, adrese teslim top gönderiyor havadan.. İnanılmaz..

yönetim bunun uzerıne düşmeli ve bize lazım kalls gökhan selçuk of orta sahaya bak

Gökhan'ın takım muhabbetiyle ilgili aklında soru işareti olan varsa eğer:

Seninde Türkiyede tuttugun takim vardir heralde. Bu hangi takim? Suanda Türkiye Liginden sana diger Italyan veya diger liglerde oynayan bir takimdan, maddi yönden daha iyi bir teklif gelse bunu ciddi sekilde düsünürmüsün,yoksa kariyerini avrupada sürdürmekmi istersin. TayfunMerhaba

Tayfun, öncelikle bana yazdigin icin sana tesekkür ederim. Kücük yasda Besiktas Takimina sempatim vardi, Profesiyonel olduktan sonra Takim Tutmuyorum.

Hangi Kulüb olursa olsun, bana gelen bütün teklifleri Menejerimle birlikte degerlendirip karar veririz. Selamlar Gökhan

Arkadaşlar lütfen takım muhabbetine girmeyelim.Öğlen bi girdik zar zor çıktık :D

Ben güveniyorum bu sene yönetime eğer Fatih Hoca "Alınsın" dediyse mutlaka bitirirler bu transferi..

gerçekten bonservisine 9 milyon istiyorlarsa hemen verip alalim derim, selçuk inan la iyi ikili olurlar

15 milyon € ya Juveye transfer oluyor...

zaten bize gelebileceğini herhalde ciddi ciddi düşünen yoktu aramızda...

napalım bizde yabancı ama bi o kadar iyisini alırız

Geri
Üst Alt