# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Gelecek inşallah...

Servet,Ayhan,M.Sarp,G.Zan satılırsa hepsi 15 milyon eder heralde.

Durun bende avatara koyayım :)

Servet,Ayhan,M.Sarp,G.Zan satılırsa hepsi 15 milyon eder heralde.

servet: max 5 milyon ( o da anca rusya olur) yoksa 4 milyon falan.

ayhan+ sarp: bedava

zan: üstüne para versek almazlar. (müzmin sakat)

İnler kim kardeşim? Overrated bir oyuncu. Yok 15 milyon euroymuş. Uleyn 15 milyon'a koca takım kurulur. Bu adam için verilecek max para taksitle 7-8 milyon arası bir fiyat. Uçmayın böyle.

Tüm forum halkını avatar birliğine davet ediyoruz :)

Bu ne len herkezde Gökhan avatarı var :D

Arkadaşlar harbiden iyimisiniz ya?

uyanın artık Gökhan imkansızz

Gökhan ön libero mu box-to-box mu?

Kaç defa izlediniz Gökhan'ı,merak ediyorum,kimseyi rencide etmek gibi bi isteğim yok. :D

Birkere o fiyatı biz hangi futbolcuya vermişizki Gökhana verecez.Ayrıca kendi gelmel istemez ve yine ayrıca baya peşinde olan takım var.

Nerde izleyecekler ki? Zaten tv'de hergün udinese'nin maçını veriyor. Sallıyorlar işte. elano gibi ismi popüler oyuncu bunlar. Fm'ciler çok sever.

İtalya'da milan juve inter roma diye takımlar var ya hani, hani bu takımların maçını bi kanal yayınlıyo onlarda udineseyle 2 senede 16 maç yapıyolar ya belki ordan izlemişizdir belki euro 2008de izlemişizdir.. Ee 10kere izlediğin bi adam hakkındada az cok fikir sahibi olursun heralde

bütün dertlere derman bir oyuncu ama alınması biraz zor arkadaşlar. hem nedir bu gökhan inler aşkı ya. gidin sabri' nin resmini koyun avatar olarak.:animation:

Cidden ha.İtiraf edeyim ben pek izlemedim Gökhan'ı,hakkında pek fikrim de yok,siz gelsin dediğiniz için gelsin diyorum ben de. :D

Kaç defa izlediniz Gökhan'ı,merak ediyorum,kimseyi rencide etmek gibi bi isteğim yok. :D

Valla alacagimiz baska yerli futbolcu olmadigindan orta saha icin, herkes Gökhan transferine yogunlasmis olabilir:D Alinacak 3 adam var zaten su ana kadar kendini göstermis olan futbolcular icerisinde. 1. Hamit, 2. Gökhan Inler, 3. Nuri Sahin. Murat Ceylan vs gibi futbolcular yine Sarp etkisi yaratacaktir. Bunlarin Galatasaray´in futbolcusu olacaklarini sanmiyorum. Murat Ceylan´i cok izledim ve surat ifadesinin Emre Belözoglu´nu andirmasindan baska bi özelligini görmedim:D En azindan abartildigi kadar degil.

Gökhan´a gelince. Gökhan gercekten iyi bir futbolcu. Sezon boyunca takip edemezsin adami tabi ama fikir sahibi olacak kadar macini izlemisimdir. Ayagina hakim, mücadele gücü yüksek ve sut ceken bir oyuncu. Kolay kolay yilmaz ligimizde ve teknigiyle bize cok faydali olacagindan eminim. Iyi bir Türk futbolcusu istiyorsak eger, alinmasi gereken Türk futbolculardan birtanesidir Gökhan Inler

Geri
Üst Alt