# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Anlamadığım diğer olay hakkında çıkan bir haberin bile olmaması.Durup dururken neye ümit bağlıyorsunuz acaba?

udinese barışı istiyomuş takas etsek olmamı abece

Bonservisinin konuşulduğu kadar, 10-15 milyon euro, olduğunu sanmıyorum. Yalnız Udinese'den oyuncu koparmak çok zordur, sattılar mı iyi paraya satarlar, yani bir nevi Türkiye'deki Gençlerbilriği, Gaziantep; Portekiz'deki Porto gibiler. Kafamı kurcalayan tek şey (bonservisi konusunda) bu olur. 7-8 milyon euro'ya bağlanabilmeli normal şartlarda bu iş (hazır formunda da bir düşüş varken) ama Udinese'nin Zapo'dan, Sivok'tan 5'er milyon euro kazandığını düşününce Gökhan için de astronomik bir rakam istemeleri de süpriz olmaz. Bu transferde Gökhan'ın tutumu da önemli. Udinese Gökhan'ı piyasası daha fazla düşmeden (Avrupa Şampiyonası sonrasındakine oranla düştü, kabul edelim) elden çıkarmaya razı olabilir ama burda Gökhan'ın da ayrılmaya istekli olması gerekiyor. Yoksa dediğim gibi Udinese öyle futbolcularını kolay kolay bırakan bir kulüp değil.

12 milyona kadarsa alınmalı hiç pahalı değil bence.

Sitesine baktım.Bizimkiler sormuş Galatasaray'a gelir misin diye.Teklif gelirse ben ve menajerim değerlendiririz demiş hep.Bide Haldun Üstünel sorsun, görüşsün :D

bir soru dikkatimi çekti

Selam Gökhan Bey. Türkiyede teklif gelse ve üc büyüklerin teklifi esit olsa hangi takim size daha cazip gelir? Teknik Direktörü, takimi, tesisleri, basarisi ve durusu olarak size en cok yakin gördügünüz Takim hangisi olur ve cocuklugunuzda hangi takima sempatiniz vardi? saygilar selo

Merhaba Selo Bey, suanda bütün konsantrasyonum Udinese takiminda, ama Türkiyeden böyle bir teklif geldiginde ben ve Menejerim degerlendirmesini yapariz.

Benim icin Teknik Direktörü, Takim, Tesisler, Basarisi ve Durusu olan Kulüblerden ziyade, Kulübün Futbolcuya göstermis oldugu ilgi, Saygi, Sevgi ve Deger önemli. Bu Kulüb herangibi bir Kulüb olabilir. Cocuklugumda Besiktas Kulübüne sempatim vardi. Selamlar Gökhan

Burda ufaktan Fener'e bir gönderme sezdim.

Biri yazsin suna geliyonmu Galatasaray'a diye? Yoksa boyle olmuyacak :D

Elano'ya 7 Keita'ya 8.5 veriyoruz böyle adamlara gelince o mevkileri ucuza kapamaya çalışıyoruz.Ondan sonra vah yavrum şampiyon olsak ligden 20m gelecekti CL'den 10m gelecekti, o gelecekti, bu gelecekti..

Gökhan ve onun ayarında adam almayacaklarsa bıraksınlar gitsinler.

Elano'ya 7 Keita'ya 8.5 veriyoruz böyle adamlara gelince o mevkileri ucuza kapamaya çalışıyoruz.Ondan sonra vah yavrum şampiyon olsak ligden 20m gelecekti CL'den 10m gelecekti, o gelecekti, bu gelecekti..

Evet haklısın.

Gökhan,bu oyuncularımızdan da genç.

Ben Gökhan İnler'in alınacağını sanmıyorum.Yine Elano gibi gözden düşmüş bir oyuncuyu alır getirirler.

Gökhan'ın değeri çift hanelere çıkmaz. En formda olduğu zamanda bile çıkmazdı. Udinese böyle fiyat çekiyor hep. Kimse de almıyor çoğu zaman. Şu an için 7 milyon € falandır bonservisi Gökhan'ın. 10 milyon €'yu gördükleri an, düşünmeden satarlar.

Sitesine baktım.Bizimkiler sormuş Galatasaray'a gelir misin diye.Teklif gelirse ben ve menajerim değerlendiririz demiş hep.Bide Haldun Üstünel sorsun, görüşsün :D

bir soru dikkatimi çekti

Selam Gökhan Bey. Türkiyede teklif gelse ve üc büyüklerin teklifi esit olsa hangi takim size daha cazip gelir? Teknik Direktörü, takimi, tesisleri, basarisi ve durusu olarak size en cok yakin gördügünüz Takim hangisi olur ve cocuklugunuzda hangi takima sempatiniz vardi? saygilar selo

Merhaba Selo Bey, suanda bütün konsantrasyonum Udinese takiminda, ama Türkiyeden böyle bir teklif geldiginde ben ve Menejerim degerlendirmesini yapariz.

Benim icin Teknik Direktörü, Takim, Tesisler, Basarisi ve Durusu olan Kulüblerden ziyade, Kulübün Futbolcuya göstermis oldugu ilgi, Saygi, Sevgi ve Deger önemli. Bu Kulüb herangibi bir Kulüb olabilir. Cocuklugumda Besiktas Kulübüne sempatim vardi. Selamlar Gökhan

Burda ufaktan Fener'e bir gönderme sezdim.

Yazmayın be şöyle şeyler, vallahi ümitleniyorum ya.

Gökhan'da oynamak istiyor gibi ya sanırım teklif var Türkiye'den. Hiç olmayacak gibi bir durum olsa avrupayı düşünüyorum şuanlık felan derdi ama Türkiye'den ne zaman konu açılsa olabilir, düşünebilirim, kendimi orada hayal edebiliyorum felan diyor. Ayrıca bu soruyu ben göremedim linkini verebilir misin ?

Ben Gökhan İnler'in alınacağını sanmıyorum.Yine Elano gibi gözden düşmüş bir oyuncuyu alır getirirler.

Doğru diyosun..

Ya işi bitmiş ya gözden düşmüş ,kulübünden kovulmuş,müzmin sakat olacak ki alalım.

Elano alindiginda 2 hafta burda bayram yapmistik ama. Elano´nun neresi gözden düsmüstü? Herkesin istedigi ve hayal ettigi bir futbolcuydu. Bizde performans sergileyemedi o kadar. 2 tane süper orta saha alirsak belki gercek performansini sergileyebilir. Elano o zaman icin müthis bir transferdi. Ama böyle olacagini bilemezdik. BUgün alinmis olsa yine bayram ederdim.

Elano alindiginda 2 hafta burda bayram yapmistik ama. Elano´nun neresi gözden düsmüstü? Herkesin istedigi ve hayal ettigi bir futbolcuydu. Bizde performans sergileyemedi o kadar. 2 tane süper orta saha alirsak belki gercek performansini sergileyebilir. Elano o zaman icin müthis bir transferdi. Ama böyle olacagini bilemezdik. BUgün alinmis olsa yine bayram ederdim.

Sen sanıyormusun EPL'den biri Elano'yu istese bize geleceğini.Adamın talibi yoktu o yüzden aldık.Elano'yu bu sene sattık sattık yoksa elimizde patlar.Şuan itibariyle 5 m eurodan fazla veren çıkmaz.

Elano özelinde bakma.Geniş açıdan bakınca çok haklı.

Ama görün bu seneki kadromuz daha berbat olacak.

Geri
Üst Alt