Gol Sevinçleri Selçuk İnan'la Paylaşılacak!

Furkan yine okuduğunu anlamadan alakasız bir cevap veriyorsun. Üstelik net bir söz ile anlatmaya çalıştım, İmam osurur ise diye. Sen bunu alıp sadece küfür olarak görüyorsun, üstüne birde tamamen ülkenin gerçeklerinden uzak yorum yapıyorsun. Çıkarıp formayı attığında bile bu ülkede küfür yersin, bu bizim ülkemizin bir gerçeği. Gram top oynamadan çıkıp mağdur edebiyatı içeren açıklama yaparsan bu ülkede küfür yersin. Milli takımda para mevzuları yüzünden top oynamazsan bu ülkede küfür yersin. Ülkemizin gerçeği olan küfürün yanında, ki bu her alanda var, taraftarın özellikle Türk oyunculara karşı bu denli tepkili olmasının sebebi Futbolcuların kendisi. Sen gelir dağılımının bu kadar adaletsiz olduğu bir ülkede böyle antipatik işler yaparsan küfür yersin. Bu yüzden rica ediyorum, ülkenin gerçeklerinden uzak yorumlar yaparak ne alakası var, nesini savunuyorsun gibi yorumlara girme. Hani Musleraya kendi taraftarı küfür ediyor mu?

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya ülkeden banane? Sokmuşum ülkenin gerçeklerine.Normal olan makul olan önemli. Küfür dediğim gibi APTALLARIN işidir. Muslera işini yapıyo niye küfür yesin? İşini yapamasa yapmasa bile Küfürü haketmez. İstediğin kadar antipatik ol küfürlü haketmez kimse futbol yüzünden. 2013 de Fblilerin Melo ya Gslilerin Emre ye küfretmesi gibi. İkiside haksız ikiside aptalca.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selcuk İnan maglub edilmeden bir sonraki bölüme gecilemiyor maalesef. Sırf bu yüzden oyunu bırakan cok kisi oldugunu biliyorum.

başka bir şey daha var,adam gibi tepkisini gösteren taraftar değil de işin sınırını aşarak aileye küfre götüren taraftar baz alınmaz.

sui misal emsal teşkil etmez

bu haddi aşanlara istinaden taraftara tepki gösteriyorlarsa, bunun içinde "istediğimizi yapmak için üretilen suni kasıt" ararım ben
Ben edilen küfürleri tasvip etmiyorum, gerek yok böyle şeylere. Ama bunun, bu durumun bu noktaya gelmesinde başrol oynayan oyuncuları aklamak için kullanılması doğru değil. Türkiye Futbol ülkesi, sen büyük bir kısmının geçim sıkıntısı çektiği bir ülkede, ilgi alanı ve sevinç kaynağı olmasını istediği Futbolda, tonla para alıp bunun karşılığını vermezsen, buda yetmiyormuş gibi mağdur edebiyatı yaparsan, üstüne birde mesela Milli Takımda dönen rezaletleri eklersen, afedersin ama bu ülkede sana dere tepe düz giderler. Küfür doğru bir iş mi, tabiki hayır ama ne yazık ki bu ülkenin gerçeği bu ve bunu bu oyuncular çok iyi biliyor çünkü bir çoğu kendileri dere tepe düz gidiyorlar. İşte bunu bilip bu adamların mağdur edebiyatını her seferinde afiyetle yiyenler yüzünden işlerini çok güzel yürüyorlar. Edilen küfürlerin ben umurlarında bile olduğunu düşünmüyorum.

Arda barcelonada kalarak her sene ne kadar para kazanmaya devam edecek ?

selcuk Gs den ayrilirsa ne kadar paradan vazgecmis olacak ?

bu iki soruya cevap bulunursa ikisinin de neden mevcut statukodan gayet mutlu olacaklari net sekilde anlasilir

Kardeşim o zaman çıkıp ben adamım bilmem ne diye milleti kaşımayacak alacaklarından vazgeçip gitmiyorsa adam gibi otursun klübede.

Kasimpasa maci hadi 5-6 olmasi beklenen mac ama zorluk derecesi yukseldikce selcuk mevzusu kuyu kazabilecek bir mesele malesef

Ya ülkeden banane? Sokmuşum ülkenin gerçeklerine.Normal olan makul olan önemli. Küfür dediğim gibi APTALLARIN işidir. Muslera işini yapıyo niye küfür yesin? İşini yapamasa yapmasa bile Küfürü haketmez. İstediğin kadar antipatik ol küfürlü haketmez kimse futbol yüzünden. 2013 de Fblilerin Melo ya Gslilerin Emre ye küfretmesi gibi. İkiside haksız ikiside aptalca.

Furkan sen uzayda falan mı yaşıyorsun? Ulan trafikte bile yeşil ışık yanmasının üzerinden iki saniye geçmiş olmasına rağmen hareket etmediğin için küfür edilen bir ülkeden bahsediyoruz.

Kardeşim o zaman çıkıp ben adamım bilmem ne diye milleti kaşımayacak alacaklarından vazgeçip gitmiyorsa adam gibi otursun klübede.

Bu adamla o gunku kosullar ne olursa olsun bu sekilde uzun ve yuklu sozlesme yapanlarin ellerine saglik

bu karakterde bir adamla degil 5 sene 2 sene bile degil 1+1 yaparim . Iyi de oynasa kotu de oynasa bu adama bu is yapilmayacakti

Iyi ama parasini almadan gitmez lafi selcuk icin soylenen bir sey , konunun benle alakasi ne ?

sneijder in yaptigi beni sasirtti , hakkaten kendi acisindan da mantikli degildi ama onun yasam alani turkiye degil , selcuk parasini biraktigi zaman nice e filan da gidemeyecek

haliyle istanbul basaksehire gidip neden bugun aldiginin 3 te 1 ine tamah etsin

kendi acisindan yapisip kalmak en iyi secenek

benim samimiyetimle alakasi nedir konunun
Kusura bakma Sinan, parasını bırakıp giden adamın arkasından söylediklerin ortada, hala daha konuda duruyor. Öyle böyle değil ettiğin laflar. O lafları ettikten sonra, Selçuk için bu kadar basit bir şekilde parasını bırakmaz tabi demek tutarsız. Bunun oyuncuların yaşam alanı ile ilgisi yok, mevzu senin tutarsız davranışların.

Furkan sen uzayda falan mı yaşıyorsun? Ulan trafikte bile yeşil ışık yanmasının üzerinden iki saniye geçmiş olmasına rağmen hareket etmediğin için küfür edilen bir ülkeden bahsediyoruz.

Kaç defa dicem? Bu böyle diye böyle olmasımı gerekiyor? O zaman bir ülkede sürekli tecavüz ediliyorsa, kadınlar sokağa çıkmasın ülkenin gerçekleri bunlarmı diceksin? Sırf bana karşıt yazmak için yapma şunları.

Kufuru ulke gercegi kuyusuna atip altin suyuna batirilmis gibi lanse etmek en azindan bizim yapmamamiz gereken bir sey

yani selcuk icin daha zekice yontemler bulunabilir , kufur kullanarak adamin yerini saglamlastiriyoruz
Siz gerçekten uzayda yaşıyorsunuz herhalde. Yahu ülkenin genelinde küfür artık nerede ise normal lugat olarak kullanılıyor. Mevzu yapılanın yanlış olduğu değil, ülkenin gerçeği bu. Yahu ben trafikte yeşil ışık yanınca önünde ki adam iki saniye içinde hareket etmedi diye küfür eden kaç tane adam gördüm.

Hangi konuya girsem ayni sahis uzun uzun yazilar ile kafa aciyor

Hangi konuya girsem ayni sahis uzun uzun yazilar ile kafa aciyor
Arda, dün tartıştık eyvallah ama bırak orada kalsın. Uzun veya kısa, kendi fikir ve düşüncelerimi yazıyorum. Bundan rahatsız oluyorsan bu senin bileceğin bişey bu konuda sana yardımcı olamam. Bazen tartışırız, bazen gülüp oynarız, mevzu kapandıktan sonra uzatmamak gerek.

bu akşam her yerden kırmızı kart yedik mecbur meyhane bar bir yerde izleyeceğiz artık maçı

çokta üzüldüm :D

gidip kafama göre yer bakayım

başarılar kardeşlerim, ilk hedefimiz kasımpaşa

Kenan bi yazıma cevap verirmisin. Nasıl düşündüğünü anlayamadım hala, belki ona cevap verirsen anlayabilirim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kenan bi yazıma cevap verirmisin. Nasıl düşündüğünü anlayamadım hala, belki ona cevap verirsen anlayabilirim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Verdim zaten, inanılacak gibi değil. Daha hala mevzunun gereklilik olmadığını kavrayamıyorsun. Bu ülkede bunlar herzaman vardı ve bundan sonra olmayada devam edecek. Küfür hiç bir alanda doğru değil, olamaz zaten ama bu ne yazık ki bizim ülkemizde var. Üstelik, bu ateşe Futbolcularda davranışları ile bol bol benzin döküyorlar. Sen şimdi bunu alıp, kabahat suçu olan bişeyi, insanların hayatının alt üst olduğu bir mevzu ile karşılaştırıyorsun bu dehşet verici.

Verdim zaten, inanılacak gibi değil. Daha hala mevzunun gereklilik olmadığını kavrayamıyorsun. Bu ülkede bunlar herzaman vardı ve bundan sonra olmayada devam edecek. Küfür hiç bir alanda doğru değil, olamaz zaten ama bu ne yazık ki bizim ülkemizde var. Üstelik, bu ateşe Futbolcularda davranışları ile bol bol benzin döküyorlar. Sen şimdi bunu alıp, kabahat suçu olan bişeyi, insanların hayatının alt üst olduğu bir mevzu ile karşılaştırıyorsun bu dehşet verici.

Futbolcular benzin döküyor küfür akabinde geliyor diyorsun yani?

Geri
Üst Alt