Gomis: "Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam çünkü sahada değildim. Zaten sırtım ağrıyor"

Fenerli hesapların ekran görüntülerine bakıp foruma taşınıyorsa yazık.

Bende bir hata yoksa beğeniler gözükmüyor

Canceloyla kavga edip direkt dehleyen keltoş da buyuk takim hocasi degil o halde.

Yalniz bu gomis denen hainin yaptigi baris alpere de cok büyük bir haksizlik ve ayip. Resmen kücümsemis adami. „Hadi icardiyi anladim da baris alper kim ki benim yerime oynayacak“ demis resmen.

Hal böyleyken özellikle barisla samimi olan kerem ve yunusa noluyorda bu serefsizin postuna begeni atiyorlar?

Beğeni olayı boş iş fazla abartmaya gerek yok okumadan basmışlardır.

Soyunma odasında konuşulanları teknik direktör ve başkan dile getiriyorsa o iddialar gerçektir ve şaşırmanı gerektirecek bi durum yok. Böyle bi ihanette bulunuyorsan bedelini ödersin. Bu paylaşımı beğenenler de haddini bilip baş kaldırma çabasına çanak tutmamalı, dün gelen manken mi topçu mu zaniolo hele neyin peşinde anlamak zor

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mesela takımda Mata gibi bir herif var.

Futbolda kazanabilecek ne varsa kazanmış, adam bildiğin yürüyen kupa koleksiyonu. Adam ya çok az oynuyor ya da hiç oynamıyor, daha bir gün ses çıkarmadı, saygısızlık yapmadı. Ihtiyaç duyuldu mu çıkıp elinden ne geliyorsa yapıyor, yetersiz kalsa bile o başka bir konu. Gomis gibi kulübe bir (sözde) bağlılığı da yok. Karakter farkı işte.

Bu ise karaktersiz herifin teki çıktı. İlk geldiği sezonun sonunda yaptığı para hesabı aslında her şeyi göstermişti ama biz yine de bu herifi sevmiştik. Aşırı sinirlendim bugün yaptığına, maç skorunu falan unuttum bu şerefsizin yaptığı hainlik kaldı bir tek aklımda kaç saattir.

Allah belanı versin senin şerefsiz köpek.

Mata Gomis'den hem daha genc hemde daha kariyerli. Gomis'den çok daha az forma şansı bulmasına ragmen hiçbir huzursuzluk yaratmadı. Gomis yarin defolup gidebilir.

Gomis zaten hatalı ama Okan direkt bunu medyaya vermesi doğru değil. Soru geldiyse sakatlığı var de geç. Şimdi Gomis mevzusu tamamen kapandı katkı alamazsın artık. Hafta içi görüşülüp bir şekilde orta yol bulanabilirdi. Her takımda olabilir böyle şeyler.
Yusuf demir oynamıyor diye medyada yapılan algının benzerinin Gomis için yapıldığını düşünsenize . Diyelim İcardi jk maçında sarı kart görüp gelecek maç cezalı duruma düştü. Maç günü geliyor gomis kadroda yok . Sence kim inanır bel ağrısı olduğuna . Hoca gayet doğru olanı yaptı. 6 maç kala , şampiyonluk arifesinde ben oynamayacağım diyen topçunun nazını kimse çekemez valla. Takım içerisinde de huzursuzluk çıkartır. Ki dolaşan haberlere göre Okan hocaya posta filan da koymaya kalkmış .

Galatasaray > Gomis. Konu bu kadar basit. Sezon sonu şampiyonluk kutalamsında madalyasını alır , teşekkür edilir. Konu biter. Ama böyle bir hareket yapıp da medyaya bu niye yansıtılıyor diyemezsin sen . Madem Galatasaray'ı çok seviyorsun , madem takım içerisinde seviliyorsun . O futbolcuların emeğine haksızlık etmeyeceksin. Senin bu takımın bu yerlere gelmesinde hakkın var. Ama o hakkın karşılığında o yaşında sana o maaşı veren de biziz. Sırf bizde oynadın , gol kralı oldun , taraftar seni seviyor diye varsın takımda. Yerine senden daha genç , dinamik biri veya tecrübeli orta yaşlı biri illaki bulunabilirdi . Sana vefa gösteren bir kulübe 6 hafta kala böyle bir hareket yapamazsın sen. Mevzun neyse sezon sonu oturur konuşursun .

Paylaşmam doğru olmaz dediğin şeyi dillendirmeyeceksin

Ben klubeden habersiz (mac oncesi disaridaydim basladigi dakikalarda actim TV'yi sonradan yayin gitti) "Gomis girmeli ilerleyen surecte" yazdim. Utandirdin bizleri. Bak abi, seni anliyorum. Bende biraz is hayatimda boyleyim. Duygusallik degil bu kibirde degil. Kendine fazla guven ve sorumluluk alma bilince, ancak bunu torpulemelisin zira milyonlar kazaniyorsun yaf. Hoca isterse stoperi koyar forvete (Terim'in yapmisligi vardir mesela) buna saygi gostermek zorundasin ki bugun eminim sen kenarda olsaydin belki girecektin belki o penaltiyi sen atacaktin ya da Sergio kullanacakti belki belki belki.. Sen bize ligin ilk yarisinda net 6 puan getirdin Bafi. Net. Bak bok ettin simdi onlari bir kalemde. Olsaydin bugun beli Mata yerine de girebilirdin penalti aldiracaktin, karambol oldugunda sen dokunacaktin eee ne oldu simdi ? Kim kazancli cikti bundan ne sen ne de biz. Ancak sen profesyonelligine golge dusurdugun gibi bizi de demoralize ettin. Gecmis olsun aga. Yolun da acik olsun.

Ne Gomis muhabbeti döndü ya ilk sayfada 10 tane Gomis başlığı. Twitter desen öyle. Medyanın gazına geliyoruz kapatın abi şu konuyu lütfen uzatacak mevzu değil. Zaten oynamıyordu. Hepimiz biliyoruz ki BAY cezalı olmasa o oynayacaktı. Gomis de olsa bay olmasa yine de zaniolo oynayacaktı. Dolayısıyla bizim için önemsiz bir olay.
Medya bu olayı takımı karıştırmak için kullanıyor kaşıdıkça kaşıyacaklar. Alet olmayalım. Başka şey konuşun bu konuyu kapatın.

Geri
Üst Alt