Gomis: "Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam çünkü sahada değildim. Zaten sırtım ağrıyor"

Melo riera olayı şimdi olsa demek ki ikisi de kadro dışı kalırdı tabi her hocanın bir yoğurt yiyişi var ama şampiyonluk yolunda büyük bir problem çıktı.
Fenerin ekmeğine yağ sürüyoruz ona deli oluyorum adamlar iki hafta hakemle galip geldi yoksa bu maçlarda rahat rahat gomis oynayacaktı ligin sonunu rahat rahat izleyecektik

Melo riera olayı şimdi olsa demek ki ikisi de kadro dışı kalırdı tabi her hocanın bir yoğurt yiyişi var ama şampiyonluk yolunda büyük bir problem çıktı.
Fenerin ekmeğine yağ sürüyoruz ona deli oluyorum adamlar iki hafta hakemle galip geldi yoksa bu maçlarda rahat rahat gomis oynayacaktı ligin sonunu rahat rahat izleyecektik
Bu farklı bir olay kavga her takımda olur. Terimin serdar azizi göndermesi durumuna benziyor bu

Beraberlikten cok bu köpege sinirlendim

2. sefer ihanet etti. Tam kaos yaratti, şikecileri full kenetlendirdi, sampiyonlugu yok Etti

Defol lan

Bizim kerem muslera zaniolo falan beğeni atmış gomisin cevabına ulan kuşlar karıştıramıyor bizi yine içerden biz birbirimizi dolduruyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan Hoca'ya bu konuda fazla yüklenmemek lazım. Ne yapacaktı ki adam ? Üstüne 2 gün sonra Başkan da konuşmuş ama Gomis efendi gurur meselesi yapmış.

37 yaşındasın, sahada yürüyecek halin yok, üstelik 1.750 milyon para ile takımda en çok kazananlardan birisin ve hocaya trip atıyorsun. Daha önceki gelişinde de para mevzusundan mimlisin üstelik.

Bu olayın şampiyonluk yolunda etkileyeceğini pek sanmıyorum takımı.

alakası yok. aynı olayda okan hocada fatih hoca gibi davranırdı. bu herifin yaptığı serdar aziz olayına benziyor.

şu olay fatih hoca döneminde olsa olayın olduğu perşembe günü fatih hoca kovardı gomis'i maç gününü beklemezdi.

Seni direk kadro dışı bırakmayıp Seninle hala konuşmaya çalışan teknik kadrodanda yönetimdende hiçbir halt olmaz.

Kimin haklı olduğu fark etmeksizin son düzlükte "ben oynamıcam bnne" yapılmaz. Bu yaşa gelip bunca maç görmüş Gomis, bunu hiç yapamaz. Dünyanın en haklı insanı olsa bile dişini sıkıp bir profesyonel gibi maçlara çıkacak ve işini yapacaktı. Çok sevdiği Arabistan'a uçak bileti alınmalı.

icardi-gomis cift forvet olayini gormeyecegiz iyi tarafindan bakarsak

Okan Hoca'ya bu konuda fazla yüklenmemek lazım. Ne yapacaktı ki adam ? Üstüne 2 gün sonra Başkan da konuşmuş ama Gomis efendi gurur meselesi yapmış.

37 yaşındasın, sahada yürüyecek halin yok, üstelik 1.750 milyon para ile takımda en çok kazananlardan birisin ve hocaya trip atıyorsun. Daha önceki gelişinde de para mevzusundan mimlisin üstelik.

Bu olayın şampiyonluk yolunda etkileyeceğini pek sanmıyorum takımı.
En kritik anlarda iki defa takımı sat sonra da boş boş konuş... Birde ne zaman mikrofon uzatsalar ben bir aslanım burası benim yuvam bilmem ne sallayıp duruyor ...

Ligin İlk maçlarında attığı gollerle bizi ligde tuttu. Emekleri verdiği katkı tartışılamaz ama artık 37 yaşına gelmiş biri olarak oynamıyorum diye trip atma lüksü yok kusura bakmasın bir zahmet. Sezon sonu zaten yollar ayrılacaktı 7 maç erken olmuş oldu. Sağlık olsun.

Millet açlıktan kırılır bu bitik haliyle milyonları götürür birde yaptığı işlere bak.Gerçekten nasıl bir karaktersizlikdir bu..

kangren olan kolu derhal kesip atmali yoksa hastalik vücuda yayilacak. gomis kadro disi birakilmali ve konu gündemden cikmali

Bu mahlukatin derhal ücüncü bacagini ampute edip arap cöllerinde terk edilmeli.

Geri
Üst Alt