Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Belki Okan Hoca'nin yaptigi aciklamadan haberleri yoktur.
Namumkun, klub icinde oluyor bunlar hemen duyulur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki Okan Hoca'nin yaptigi aciklamadan haberleri yoktur.
Okan Hoca ve Dursun başkanın hiçbir hatası yok bence. Gomis bedavaya oynamıyor, kafasına gore ben bir daha oynamayacağım diyemez. Ben olsam tesislerdeki esyalarini kapının önüne kordum bunu dedikten sonra. Kendini Ronaldo falan sanıyor herhalde.iki tarafta haksız, ya Gomis oyuna girsen ne olacak hadi ligin başında hata kaza yanlışlıkla attın golleri eyvallahta, ayakta zor duruyorsun, karşı karşıya kaç pozisyonu hiç ettin, bitiricilikten zaten eser kalmamış, rezil kepaze bir şeye dönüşmüşsün. ha tabi empati kurmaya çalışıyorum, koca kafalı barış yerime girse ister istemez rahatsız olabilirdim, mata girince de diğer çocuklar rahatsız oluyordur bunlar olağan şeyler malesef, manutd'da da maguire için böyle düşünen oyuncular vardır illa ki
Okan ve Dursun baskanın hatası da, sırt ağrısı var de geç. Sezonun bu bölümünde zaten direncin kırılmış biraz, baskılara-açıklamalara karşı boyun eğmişsin, kurbanlık koyun gibi hazin sonu bekliyorsun. Niye bunun üstüne millete ekmek veriyorsun, biz bugün burda Gomis'e sövsek ne fayda, hiç gerek yoktu şunlara
Bugün oynasa daha kötü olurdu hatta
Beğeni işi basit bir olay değil. Beğenenler bilerek beğeniyor. Ama çok önemsemiyorum bende bizim klup sever böyle kaosları. Tek tesellim o yoksa baya sıkıntılı durum takimim en yaşlı oyuncularından biri ile teknik direktör tartışıyor. 4 önemli futbolcu teknik direktöre tepki gösterilen paylaşımı beğeniyor bunlar normal kluplerde inanılmaz sorun yaratır. Ama biz normal değiliz Allah'tanBu mevzunun takimda herhangi bir olumsuzluk yaratacağını düşünmüyorum. Mevcut takımda bulunan oyuncuların Beğenilerine de gereksiz anlam yuklemekten vazgeçilmeli.
Bu saçma olay puan kaybının önüne de geçmemeli. Buradan dersimizi alıp yolumuza öyle devam etmeliyiz. Kötü 1 oyun ve oyuncu performanslari vardi. Diagne savunmanin icinden gecti, nelsson diagne eslesmesi kimin fikriyse cok kotu.
Konusacak cok sey var. Umarim gerekli ders cikarilir.
Okan Hoca ve Dursun başkanın hiçbir hatası yok bence. Gomis bedavaya oynamıyor, kafasına gore ben bir daha oynamayacağım diyemez. Ben olsam tesislerdeki esyalarini kapının önüne kordum bunu dedikten sonra. Kendini Ronaldo falan sanıyor herhalde.
Katılıyorum. Aboubakar 10 hafta sakat diye idare etti bjk 2 yıl önce. En azından bu maçtan sonra değil ilk kazandigimiz maçta bir hafta içi öğlen kadro dışı diye duyuru yapılsaydı.kendisi hiçbir şey değil benim gözümde zamanında pra mevzusu yapıp kaçmasından sonra hiç sevmedim zaten kendisini saygımda yok yalnız şu muhabbetin bu maçtan sonra yapılması gereksiz geldi bana. bi faydası olmayacağı kesin yani. kulüp kendi içinde çözse, basına meze vermese daha iyi olurdu
O zaman kendilerini yari yolda bırakan birinin açıklamasını beğenecek bir zekaya sahipler.Namumkun, klub icinde oluyor bunlar hemen duyulur
O zaman kendilerini yari yolda bırakan birinin açıklamasını beğenecek bir zekaya sahipler.