Gomis, Suudi Arabistan'a Transfer Oldu İddiası!

Irkçılık yapılıyor bence ben bunu anladım son 3 aydır...Adam feneri darmadağan etti ucuza sözleşme imzaladı ve galatasaraylı olmasının da etkisi var ama bence arap kökenli olduğu için taraftar istemiyor maalesef...

Alakası yok. Hasan Şaş da Araptır ama Fatih Terim'in sağ kolu. Hiç öyle bir ayrım olduğunu düşünmüyorum

Sadece yerlilere değil sinan hatırlarsan podolski nani'den ucuza geldi diye podolskiye salladı kendini galatarasaylı zanneden taraftarlar...Sırf Robin Van Persie ile ilgilenmiyoruz dedi diye Cüneyt Tanman gibi bir efsanemizi yiyip Grosskreutz'u göndermek için neler yaptılar...Sanki faksı çocuk çekemedi...Şu videoda aslında gerçekler ortaya çıkıyor;

Rıdvan Dilmenin önünde takım arkadaşıyla alay eden terbiyesiz yeniçerilerin inşallah boynu altında kalır...Sonra neden sinirleniyorsun diyorlar çünkü GALATASARAY KİN'DİR!!! UNUTMADIK SEMİH UNUTTURMAYACAĞIZ AYAĞINI KIRDIRTAN BEDDUALARIMDIR...KEVININ YANCISI OLAMAZSIN KRİPTO FENERLİ...

NOT: RVP'yi uçan hollandalı diye övenlerin fenerle alay etmesi de tipik Aysalcı Aymazlığı...

Yahu sen ne anlatiyorsun?
Kim Podolskiye salladi?
Aksine benim hatirladigim alinmasina cogunluk sevindi.
Rakibin RVP gibi bir oyuncuyu aliyor ise, taraftarin Grosskreutz ile tatmin olmamasi kadar dogal ne var?
Bari faksin gönderilmesini engelleyen de tarafatar idi yaz da tam olsun.
Hele su blodladigim kismi yazan biri bir daha agzina din ile ilgili kelamlari falan almasin yahu, bu nedir.

Sadece yerlilere değil sinan hatırlarsan podolski nani'den ucuza geldi diye podolskiye salladı kendini galatarasaylı zanneden taraftarlar...Sırf Robin Van Persie ile ilgilenmiyoruz dedi diye Cüneyt Tanman gibi bir efsanemizi yiyip Grosskreutz'u göndermek için neler yaptılar...Sanki faksı çocuk çekemedi...Şu videoda aslında gerçekler ortaya çıkıyor;

Rıdvan Dilmenin önünde takım arkadaşıyla alay eden terbiyesiz yeniçerilerin inşallah boynu altında kalır...Sonra neden sinirleniyorsun diyorlar çünkü GALATASARAY KİN'DİR!!! UNUTMADIK SEMİH UNUTTURMAYACAĞIZ AYAĞINI KIRDIRTAN BEDDUALARIMDIR...KEVININ YANCISI OLAMAZSIN KRİPTO FENERLİ...

NOT: RVP'yi uçan hollandalı diye övenlerin fenerle alay etmesi de tipik Aysalcı Aymazlığı...

Onlar rvp bizi degil fb yi kazikladigi diye aglama duvarina gidenler iste

Kripto diyoruz kisaca .

Onlar rvp bizi degil fb yi kazikladigi diye aglama duvarina gidenler iste

Kripto diyoruz kisaca .
Kripto deyince ağlıyorlar ama...Raporluyorlar kendileri küfür ederken...Semih adam olsa fenerlilerin önünde takım arkadaşı hakkında ileri geri konuşmazdı...Sen kimsin bülent korkmaz olmaya çalışıyorsun dingil...Yabancı ve galatasaray düşmanı bir yeniçerisisin...

Yahu biz ilk yabancı transferini 1908'de yapan bir Türk Takımıyız...Yabancı düşmanlığının son yapılacağı yer burasıdır...Irkçılığın da...İlk şampiyon olan kadromuz arnavut-türk-kürt-arap-ingiliz-karadağlı-bulgar doludur...

Yok yahu gülüyorum ben, cünkü kafalar bayaga komik yahu.
Bir an düsündüm geldiginde Podolskiye sallayan slzde Galatasaraylilardan biri miydim acaba diye?
Sen hatirliyor musun, öyle miydin?
podolski dedinde sudan ucuza satti yagli surat. yine sinir geldi

Kripto deyince ağlıyorlar ama...Raporluyorlar kendileri küfür ederken...Semih adam olsa fenerlilerin önünde takım arkadaşı hakkında ileri geri konuşmazdı...Sen kimsin bülent korkmaz olmaya çalışıyorsun dingil...Yabancı ve galatasaray düşmanı bir yeniçerisisin...

Yahu biz ilk yabancı transferini 1908'de yapan bir Türk Takımıyız...Yabancı düşmanlığının son yapılacağı yer burasıdır...Irkçılığın da...İlk şampiyon olan kadromuz arnavut-türk-kürt-arap-ingiliz-karadağlı-bulgar doludur...

Seni sevdigimi soyleyemem , cogu tahminin de hayal mahsulu , hele haksiz cikinca meseleden fuyman ..

Fakat hakkini vereyim , bir cok bilgiyle sana satasan bazi kisileri ezip tepinmen uzerimdeki is yukunu aliyor

Ustelik bedava ! Hem de hic para vermeden !

Minnettarim

Adamlar cidden RVP üzerinden millete kripto fenerli demeye calisiyorlar.
Muhtesem bir kafa yapisi var gercekten.
Evet hepimiz zaten biliyorduk RVP´nin performans olarak cöp cikacagini, dogru haklisiniz.

Bu arada Bülent Korkmaz da ağır yabancı düşmanıdır altını çizmek de fayda var.

ugur ile sinan yakinda forumu ele gecirir. hipnoz ediyorlar su an

Geri
Üst Alt