Gomis'in Affedilmesini Nasıl Buluyorsunuz?

Takımda bu sezon ciddi bir kaynaşma var yerli yabancı gayet samimi bir görüntü veriyorlar... Diğer oyuncuların ricası ile yapılmışsa bu af olayı olabilir diyorsun ama genel mantıkta bakarsan seni zor gününde bırakan adama çok da samimi yaklaşmak mantıklı değil ...

etik olarak affedilmemesi gerekir ama bu sefer oluşacak kaos şampiyonluk yolunda bize zarar verebilirdi belhandanın ayrılığı gibi, sene sonu yolcu zaten

bu tür durumlarda kuşlar ne diyorsa tersini yapmak doğru olacaktır

Kaosa gerek yok. Affedilmesi dogru. Sezon sonu zaten boyle bir adamla devam etmeyiz. Bitti o is artik.

Sene sonu emeklerine teşekkür edip yollanması lazım.Madem affedilecekti keşke kamuoyuna duyurulmasaydı net bir iletişim hatası
Duyurulması iyi oldu. Para olaylarında duyurmadılar da noldu yönetimi ateşe verdik Gomis gibi adam 5m'a satılır mı diye. Resmen gitmek için çabalayan adamı baya iyi fiyata göndermişiz aslında.

Süre alabileceğini sanmıyorum, sadece ortamı geçici olarak yumuşatma girişimi.

futbolcular, yönetim, hoca dogru buluyorlarsa

ben de dogru buluyorum

/thread

haber nerde? kim affetmiş?

dingonun ahırı mı burası?

kralı gelse iktiri çekerim.

Bu ilk degil daha oncede para konusunda abdurrahimin albayrakin aciklamalari vardi , birdahaki sefer ne yapacak bakalim.

1682407102214.webp

Takım için olumlu, taraftar olarak olumsuz. Fakat şuan için takımın sinerjisi çok daha önemli.. şampiyonluğu garantilediğimiz an derhal gönderilmeli.

Ben anlamadım ki dün sabah adamı asıp kesiyorduk, çarmıha geriyorduk ama akşama affedilmiş

Ezenin gölünden sonra bu konu hakkındaki düşüncem videoda belirtilmistir

Gelip özür dilediyse son düzlükte kaos çıkarmamak ve çözümü lig sonuna bırakmak en doğru karar bence. Sezon sonu sözleşmesi bitince görüşme bile gerçekleştirmeden kulüple ilişiği kesilir diye düşünüyorum.

Kararsizim. Maçın birinde gol lazim, her seye ragmen girdi 90 da atti 3 puani getirdi , küslük müslük kalmaz futbol boyledir. Sene sonunda kesinlikle ayrilik var zaten. Kalan 6 mac icin kovsan ne affetsen ne, bilemedim.

Geri
Üst Alt