- 13 Şubat 2009
- 27.808
- 25.281
- 3.468
Berkan bey kardeşim, baston okşama, daha önce hiç bilmediğim bir işlem. Burası bir eğitim yuvası adeta.
Meydan Larousse nasıl bitti sanıyorsun? GSC kuruldu, Meydan Larousse şutlandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan bey kardeşim, baston okşama, daha önce hiç bilmediğim bir işlem. Burası bir eğitim yuvası adeta.
Vay be hocam. Sen de demek.
Bütün kalelerim yıkıldı. Yapayalnız kaldım.
Güzel, tatlı forumlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi geceler kardeşim. Allah rahatlık versin.Vallahi iyi geldi bu, uzun zamandır şöyle muhabbet dönmüyordu forumda.![]()
Herkese iyi geceler.
Hayrola Kenan bey ilginç olan nedir?![]()
Ilginç.
Reklam, Türk Hava Yolları, tam bu konunun üzerinde. Malum Levent bey abimiz bu konu başlığına çok ilgi gösterdi.Hayrola Kenan bey ilginç olan nedir?
Reklam, Türk Hava Yolları, tam bu konunun üzerinde.
Beni bu göbek ile hamam tellallığı için bile takas etmezler doktor bey. Belki Arda transferi için olabilir.Kenan'ı luis transferinde takas olarak mı kullanacağız?
Mustafa + bir miktar para şeklinde revize etmemiz gerektiğini düşünüyorum.Kenan'ı luis transferinde takas olarak mı kullanacağız?
Kurtulmuş oluruz mu demek istiyorsun sayın Erman renktaşım?Mustafa + bir miktar para şeklinde revize etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Biz kim Türk Hava Yolları ile seyahat etmek kim. Anca Mehmet Arslaner gibi zengin üyelerimiz Türk Hava Yolları ile seyahat edebilirler.Seyahat planı yaptığınızı gösterir bu kenan bey![]()
Mustafa candır gerisi heyecandır.Kurtulmuş oluruz mu demek istiyorsun sayın Erman renktaşım?
Biz kim Türk Hava Yolları ile seyahat etmek kim.
Adaylar kim?İhtiyarlar Heyetinin başkanını seçme vakti gelmedi mi sizce abiler?
Bu hususta teknik ekimizden pek kıymetli Erman abi gereken açıklamayı yapacaktır diye düşünüyorum. Kendisi de aday olur hatta, şık olur.Adaylar kim?
İhtiyar Heyeti Başkanlığı için yılın dinozoru başlığı altında bir hüküm verildi zaten Murhan'cım sayende :38573: Çok mu lazımdı yılın dinozoru oscarı?Bu hususta teknik ekimizden pek kıymetli Erman abi gereken açıklamayı yapacaktır diye düşünüyorum. Kendisi de aday olur hatta, şık olur.![]()
İhtiyarlar Heyetinin başkanını seçme vakti gelmedi mi sizce abiler?
Vallahi onu bana değil Oscar Görevlisi 'ne sormak lazım. Gerçi ilk önce teşekkür etmek lazım, çok güzel bir muhabbetin oluşmasında pay sahibi sonuçta.İhtiyar Heyeti Başkanlığı için yılın dinozoru başlığı altında bir hüküm verildi zaten Murhan'cım sayende :38573: Çok mu lazımdı yılın dinozoru oscarı?