Goygoy ve Gırgır Başlığı | KT

Hep Danyalın işleri ama adamda haklı ne yapsın. Abdülfettah Baston diye bir üye gelse işkillenir.

Tebrikler,öneriler,şikayetler kısmına yazdığımız "Foruma üye alımında girişe sinirölçer koyun, otomatik ölçsün ona göre kabul etsin veya reddetsin" gibi önerilerimizin ciddiye alındığını görmek sevindirici. İşte GSC'yi bu yüzden seviyorum.

Levent abi bastona o kadar konsantre olmuş ki kafası karışmış. Eh yaşta var tabi saatte geç oldu. :D

Tebrikler,öneriler,şikayetler kısmına yazdığımız "Foruma üye alımında girişe sinirölçer koyun, otomatik ölçsün ona göre kabul etsin veya reddetsin" gibi önerilerimizin ciddiye alındığını görmek sevindirici. İşte GSC'yi bu yüzden seviyorum.
Berkan bey kardeşim, baston okşama, daha önce hiç bilmediğim bir işlem. Burası bir eğitim yuvası adeta.

Berkan bey bugün gavura vurur gibi vuruyor maşallah.

Kahkaha atacağım diye çocuk uyandı. Ben bir bez değiştirip geliyorum.

Vay be hocam. Sen de demek.

Bütün kalelerim yıkıldı. Yapayalnız kaldım.

Güzel, tatlı forumlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vallahi iyi geldi bu, uzun zamandır şöyle muhabbet dönmüyordu forumda. :)

Herkese iyi geceler.

Geri
Üst Alt