Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Hani ben göremiyorum.Ahahahah hakikaten stalk gizli olurgördünüz mü bakın gergin falan olmayı beceremiyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani ben göremiyorum.Ahahahah hakikaten stalk gizli olurgördünüz mü bakın gergin falan olmayı beceremiyorum
Sakin olmakta yarar görüyorum lakin kendinizi neden ortaya attığınızı anlayamadım Mustafa Bey?İyi de abi siz hiç çaba göstermiyorsunuz. Kendimi ortaya atıyorum aranızdaki barışı tüm mikserlere rağmen korumaya çalışıyorum ama siz kalkmış bana gergin diyenlere prim veriyorsunuz.
Ahahahah hakikaten stalk gizli olurgördünüz mü bakın gergin falan olmayı beceremiyorum
Pozitivizm Uzmanı demek daha doğru bir yaklaşım olacaktır diye düşünüyorum.Sana aslında ''pozitivist'' tagı baya yakışır ha. Yetkililere duyuralım.
Satın alına bilen bişey mi acaba?Pozitivizm Uzmanı demek daha doğru bir yaklaşım olacaktır diye düşünüyorum.
Sakin olmakta yarar görüyorum lakin kendinizi neden ortaya attığınızı anlayamadım Mustafa Bey?
Ben araları bozuk demedim, lütfen asılsız iddialar üzerinden gerginliğinizi bu konuya yansıtmayın.Üye olduğum günden beri Mehmet Beyle olan hoş muhabbetlerinize şahit olmuş takip etmiştim. Bir gün Kenan Bey sizin aranızın önceden bozuk olduğunu ve bu barışa son vereceği için çaba vereceğini söyledi. Barış hem güzeldir hem de yapmış olduğunuz o muhabbetler bozulsun istemedim. Kötü ettiğimi az önce anladım
Güzel tatlı hoş forumlar.
Değerli Mehmet kardeşim bence emeklilik için Fransa Bastoigne (Bastoyn) kasabasına yerleşebilir ve hayatının geri kalanını orada huzur içinde geçirebilirsin. Keçi sütü içer keyfine bakarsın.
Hahahahah
Gerildim.Üye olduğum günden beri Mehmet Beyle olan hoş muhabbetlerinize şahit olmuş takip etmiştim. Bir gün Kenan Bey sizin aranızın önceden bozuk olduğunu ve bu barışa son vereceği için çaba vereceğini söyledi. Barış hem güzeldir hem de yapmış olduğunuz o muhabbetler bozulsun istemedim. Kötü ettiğimi az önce anladım
Güzel tatlı hoş forumlar.
Mustafa bu hızla devam ederse Keramettin orta isim koyacak kıvama gelir bir kaç aya.
İsmim konusunda hassasım. Rica ederim kimse dokunmasın. Bu isimle üye olduğumda lütfen ad soyad formatında kullanıcı adı alınız diye üyeliğim reddedildi. 2 saat kendime gelemedim. Mail atıp orijinal ismim olduğunu söyledim. Hakikaten kim üye kabulünü yapıyor. O talihsiz maili kim atmıştı bana.
Danyal Artemisİsmim konusunda hassasım. Rica ederim kimse dokunmasın. Bu isimle üye olduğumda lütfen ad soyad formatında kullanıcı adı alınız diye üyeliğim reddedildi. 2 saat kendime gelemedim. Mail atıp orijinal ismim olduğunu söyledim. Hakikaten kim üye kabulünü yapıyor. O talihsiz maili kim atmıştı bana.
Demek işin başında, daha kayıt olurken gerginlik çıkardın, pes doğrusu.İsmim konusunda hassasım. Rica ederim kimse dokunmasın. Bu isimle üye olduğumda lütfen ad soyad formatında kullanıcı adı alınız diye üyeliğim reddedildi. 2 saat kendime gelemedim. Mail atıp orijinal ismim olduğunu söyledim. Hakikaten kim üye kabulünü yapıyor. O talihsiz maili kim atmıştı bana.
Demek işin başında, daha kayıt olurken gerginlik çıkardın, pes doğrusu.
İşin kaynağına yaklaşıyoruz, çocukluğun nasıl geçti Mustafa?Buna “daha üye olurken seni germişler” denmeli.
Demek ki bu sebepsiz gerginliğin kaynağına sonunda ulaşmış olduk. Gerçekten de hiç yaşanmamış olması gereken talihsiz bir olay olmuş. Kim olduğuna dair aklıma bir isim geliyor ama söylemeyeceğim ilk harfi Murhan.İsmim konusunda hassasım. Rica ederim kimse dokunmasın. Bu isimle üye olduğumda lütfen ad soyad formatında kullanıcı adı alınız diye üyeliğim reddedildi. 2 saat kendime gelemedim. Mail atıp orijinal ismim olduğunu söyledim. Hakikaten kim üye kabulünü yapıyor. O talihsiz maili kim atmıştı bana.