Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Forumun dinozor adayına bile ters yaptı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garantör bey ne yapıyorsunuz?@Mehmet Arslaner abi Erman Bey ta geçtiğimiz yıl bastonla ilgili sözde “şaka” yapmış. Sen hiçbir şey demeden adamla hala muhabbet edebiliyorsun. İnanılır gibi değil. Bu mizah falan değil.
İhale büyük bir ihtimal ile Sarpere kalacaktır. Mustafa bey kardeşimize bir iki soru sormasın bakar.Adamı 2 günde bezdirdiniz içinde ki canavar uyandı bakalım kim zararlı çıkacak bu durumdan![]()
@Mehmet Arslaner abi Erman Bey ta geçtiğimiz yıl bastonla ilgili sözde “şaka” yapmış. Sen hiçbir şey demeden adamla hala muhabbet edebiliyorsun. İnanılır gibi değil. Bu mizah falan değil.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Garantör bey ne yapıyorsunuz?
GSC = Game of Thronesİyi de abi siz hiç çaba göstermiyorsunuz. Kendimi ortaya atıyorum aranızdaki barışı tüm mikserlere rağmen korumaya çalışıyorum ama siz kalkmış bana gergin diyenlere prim veriyorsunuz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte bu seni hiç ilgilendirmez![]()
O stalk bitmiş. Baston başkanı teşrif etmişler.
Ee ama yeter artık aaaa.
Mustafa Sevim yerine Mustafa Gergin daha gerçekçi bir yaklaşım olur açıkça ifade etmek gerekirse diye düşünüyorum.
Adamı 2 günde bezdirdiniz içinde ki canavar uyandı bakalım kim zararlı çıkacak bu durumdan![]()
Darbe üstüne darbe yiyor garibimİşte bu seni hiç ilgilendirmez![]()
İşte bu seni hiç ilgilendirmez![]()
Dedem elinde bastonuyla hep derdi nur içinde yatsın:
“Oğlum düşmanların arasına girme, aralarını yapma. Yarın onlar barışır sen kötü olursun”
Kitap gibi adamdı vesselam.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tehlikeli hamleler... Ayrıca o nasıl stalk la, kim niye yüz versin veya vermesin öyle stalk mu olurmuş![]()
gördünüz mü bakın gergin falan olmayı beceremiyorum 
Beni siz delirttiniz deyip ruh hastası olabilir iyice. Beklentimiz de bu zaten.Adamı 2 günde bezdirdiniz içinde ki canavar uyandı bakalım kim zararlı çıkacak bu durumdan![]()