- 19 Mart 2014
- 29.554
- 30.973
- 2.718
Hep Danyalın işleri ama adamda haklı ne yapsın. Abdülfettah Baston diye bir üye gelse işkillenir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek ki bu sebepsiz gerginliğin kaynağına sonunda ulaşmış olduk. Gerçekten de hiç yaşanmamış olması gereken talihsiz bir olay olmuş. Kim olduğuna dair aklıma bir isim geliyor ama söylemeyeceğim ilk harfi Murhan.
Bunun Mustafa Sevim ile olan alakası nedir ağabey?Hep Danyalın işleri ama adamda haklı ne yapsın. Abdülfettah Baston diye bir üye gelse işkillenir.
Soyadın Sevim, yöneticilerimiz akıllı adamlar. Gergin biri olduğunu soyadın ile gizlemeye çalıştığını anlamışlar.Murhan bey ya da danyal Bey. Sadece mantıklı bir açıklama bekliyoruz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun Mustafa Sevim ile olan alakası nedir ağabey?
İyi forumlar.
Yaş sınırı var, malum konu baston okşama, otuz yaş ve altı giremiyor.Selamlar uykusuz renktaslar
Muhabbet koyu galiba
Hep Danyalın işleri ama adamda haklı ne yapsın. Abdülfettah Baston diye bir üye gelse işkillenir.
Mustehcen seylerden bahsederken mentionlarsaniz sevinirimYaş sınırı var, malum konu baston okşama, otuz yaş ve altı giremiyor.
Berkan bey kardeşim, baston okşama, daha önce hiç bilmediğim bir işlem. Burası bir eğitim yuvası adeta.Tebrikler,öneriler,şikayetler kısmına yazdığımız "Foruma üye alımında girişe sinirölçer koyun, otomatik ölçsün ona göre kabul etsin veya reddetsin" gibi önerilerimizin ciddiye alındığını görmek sevindirici. İşte GSC'yi bu yüzden seviyorum.
Berkan bey bugün gavura vurur gibi vuruyor maşallah.Tebrikler,öneriler,şikayetler kısmına yazdığımız "Foruma üye alımında girişe sinirölçer koyun, otomatik ölçsün ona göre kabul etsin veya reddetsin" gibi önerilerimizin ciddiye alındığını görmek sevindirici. İşte GSC'yi bu yüzden seviyorum.
Bu yaşta baston okşama konusunda bu deneyim, bravo doğrusu.Mustehcen seylerden bahsederken mentionlarsaniz sevinirim
Ben sizi bastonunuzla basbasa birakayim o vakit.
Vernikledikten sonra oksarsaniz elleriniz tahris olmaz buda aklinizda bulunsun.
Tebrikler,öneriler,şikayetler kısmına yazdığımız "Foruma üye alımında girişe sinirölçer koyun, otomatik ölçsün ona göre kabul etsin veya reddetsin" gibi önerilerimizin ciddiye alındığını görmek sevindirici. İşte GSC'yi bu yüzden seviyorum.
Aman abi elinde baston ile kahkaha atarken dikkat et, mazallah bir yerine bişey olur.Kahkaha atacağım diye çocuk uyandı. Ben bir bez değiştirip geliyorum.
Iyi geceler renktaş.Vallahi iyi geldi bu, uzun zamandır şöyle muhabbet dönmüyordu forumda.![]()
Herkese iyi geceler.