Göztepe-Altay Karşılamasında Saha Karıştı!

ülkeye bak. her gün kötü bir haber. artık sporun içinde de varlar. lanet olsun. ne etik kaldı ne ahlak ne saygı. bu toplumdan hiçbir şey olmaz.

Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atılmasının ardından Göztepe tribününde bazı taraftarlar yaralandı. Bunun üzerine sahaya 2 ambulans girdi. Bu sırada sahaya inen bir Göztepe taraftarı korner bayrağı direğini alarak Altay kalecisi Ozan'a saldırdı.

Ozan'a darbeler indiren taraftar, yaka paça gözaltına alındı. Aldığı darbeler sonrasında Ozan yerde kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olaylara müdahale etti.

Oha bu resmen cinayete teşebbüs. Sahaya giren taraftar görünümlü barbar, kalecinin kafasına arkasından sert kale direğiyle olağanca gücüyle vuruyor. Hayatını kaybettirmese bile ömür boyu kaleciyi sakat bırakabilir. Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor insanlar anlamıyorum. Eylemlerin sonucunu düşünmek ne kadar zor olabilir ki?

Oha bu resmen cinayete teşebbüs. Sahaya giren barbar kalecinin kafasına arkasından sert kale direğiyle olağanca gücüyle vuruyor. Hayatını kaybettirmese bile ömür boyu kaleciyi sakat bırakabilir. Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor insanlar anlamıyorum. Eylemlerin sonucunu düşünmek ne kadar zor olabilir ki?
Allahtan sert madde değil yumuşak plastik

Bjk maçındaki adamı salarsan ,daha çok görürüz böyle şeyleri

Kaleci buna 1 tane vursa ceza alacak oylemi
1669571254446.png

zamaninda şu postu attigimda forumda yine linc yemistim, kus mus denmisti, linc edenlerden biri de sizdiniz baris bey

bu tarz olayların rengi olmaz, her olayda empati kurmak gerekiyor

direkle koşan herifi orada indirseler ceza alacaklar. böyle sistem olmaz

Geri
Üst Alt