Göztepe-Altay Karşılamasında Saha Karıştı!

Maça değil savaşa gelmişler ne bu kin anlamak mümkün değil. Çok ağır kararlar alınmalı. Olaya karışanlara ağır cezalar dışında sezon sonuna kadar seyircisiz ve en az 10 yıl boyunca göztepe altay maçları seyircisiz oynanmalı mesela.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Altay'a değil de tribünlerine 10 yıl seyircisiz cezası vermek gerekiyor. Bir de İnternet'de gördüm şimdi inanılmaz bir acı ve maalesef hayatını kaybetmiş o sporsever. O tribündeki herkesi cinayetten tutuklamak gerekiyor.

Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarların bulunduğu bölüme atılan fişek sonucunda yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ın ilk gelen bilgilere göre bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Fişeğin ağzına gelmesi sonucunda çenesi ve dişlerinde ağır hasar oluşan Mehmet Çakır'ın sol bölgesinde de yanıklar olduğu ve 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil'de ameliyat edileceği kaydedildi.

İyi en azından yaralanan taraftarın hayati tehlikesi yokmuş.

Ulan baksan Altay taraftarı bu ülkede en aklı başında taraftardan birisi dersin. Olaya bak ya maç izlemek için gidip pisi pisine ölebilirsin.

Şimdi anne babalar nasıl spor, tribün kültürü aşılayıp çocuklarını gönül rahatlığıyla maça yollasınlar.

şu izmirliler egitilmez cidden umarım izmir takımlarının lisansları iptal edilir

Genelleme yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Şehir ya da takımlardan ziyade insanların kötüsü vardır diyebiliriz. Birkaç kendini bilmez tek hücrelinin yaptığını İzmir'e değil ama bu maçı hangi akılla rakibe açmışlar diyeceğimiz kesime sorarak mal edebiliriz ki, bu daha doğru bir irdeleme olur.

Kasten adam oldurmeye tesebbusten yargilanmayacaktir tabi ki.

Altay'a değil de tribünlerine 10 yıl seyircisiz cezası vermek gerekiyor. Bir de İnternet'de gördüm şimdi inanılmaz bir acı ve maalesef hayatını kaybetmiş o sporsever. O tribündeki herkesi cinayetten tutuklamak gerekiyor.
Yok yav ölmemiş adam ama ağır yaralı, hayati tehlike de yokmuş

Ulan baksan Altay taraftarı bu ülkede en aklı başında taraftardan birisi dersin. Olaya bak ya maç izlemek için gidip pisi pisine ölebilirsin.

Şimdi anne babalar nasıl spor, tribün kültürü aşılayıp çocuklarını gönül rahatlığıyla maça yollasınlar.

Vallahi ben Altay Alsancak stadında eskisinde büyüdüm desem yeri. Ben hiç böyle şeyler hatırlatmıyorum, şöyle bir 2010lardan sonra belki diyebilirim ki bunlar yaygınlaştı. Gönül verdiği kulübünü böyle temsil edenler olmaz olsun. Gerçekten çok utanç duydum. Gereken cezalar her iki tarafa da verilmeli. Dua edelim de o iki insana ya da kaç kişiyse onlara bir şey olmasın. Kupa her sene var, giden insan olsa hesabını kim verecek? Ülkeden değil ama insanından nefret ediyorum. Partisinden, futboluna, futbolundan dinine, cinsiyete kadar çatışma ve birbirini aşağılama, yerme, kışkırtma var. Herkes düzeltmeye kendinden, yetiştirdiğinden ve çevresinden başlamadıkca da zor. Futbol yahu bu! 2021'de tek golle şampiyonluğu kaybettik ama hiç de bir şey yapmadık. Kaybetmeyi bilmiyorsanız hiçbir şeye tutkulu şekilde bağlı olup başka hayatları, başkalarının başını yakmayın.

Vallahi ben Altay Alsancak stadında eskisinde büyüdüm desem yeri. Ben hiç böyle şeyler hatırlatmıyorum, şöyle bir 2010lardan sonra belki diyebilirim ki bunlar yaygınlaştı. Gönül verdiği kulübünü böyle temsil edenler olmaz olsun. Gerçekten çok utanç duydum. Gereken cezalar her iki tarafa da verilmeli. Dua edelim de o iki insana ya da kaç kişiyse onlara bir şey olmasın. Kupa her sene var, giden insan olsa hesabını kim verecek? Ülkeden değil ama insanından nefret ediyorum. Partisinden, futboluna, futbolundan dinine, cinsiyete kadar çatışma ve birbirini aşağılama, yerme, kışkırtma var. Herkes düzeltmeye kendinden, yetiştirdiğinden ve çevresinden başlamadıkca da zor. Futbol yahu bu! 2021'de tek golle şampiyonluğu kaybettik ama hiç de bir şey yapmadık. Kaybetmeyi bilmiyorsanız hiçbir şeye tutkulu şekilde bağlı olup başka hayatları, başkalarının başını yakmayın.
Ben de çok Altay maçı izledim eski Alsancak stadında. Küfür bile çok az olurdu. Efendi efendi maçını izler giderdi Altay taraftarı.

Buna saha karıştı demek az olmuş terörist lan bunlar bu ne

Ekli dosyayı görüntüle 183635

zamaninda şu postu attigimda forumda yine linc yemistim, kus mus denmisti, linc edenlerden biri de sizdiniz baris bey

bu tarz olayların rengi olmaz, her olayda empati kurmak gerekiyor

direkle koşan herifi orada indirseler ceza alacaklar. böyle sistem olmaz
Reyiz oradaki hedef hakemdi yav hakeme tekme salladı araya necip falan girip bu kendine pay biçti.
Ceza dogruydu çünkü senin asli görevin o ortamdan sıvışmak. Dedigin gibi adamda bıçak olsa affetmez vurudu. Ayrıca hiçbir şey yapmama amacında olsa bile josefin olay net tahrik oluyor o sebeple bile vurabilir.
Özel güvenlik, polis derken asağı yukarı minimum 200 koruma görevlisinin olduğu yerde sahaya dalan 1 kişi için gel bakalım diyip vuramazsın. Zaten millet görmüş mudehaleye koşuyordu.
Muslera da olsa aynı josefte olsa aynı durum.
Futbolcu kaçacak ortamdan yediği tekme, yumruk karşıdakinin yanına kar kalacak yapacak bir şey yok. O saatten sonra durum adli vaka oluyor.
Ağır yaralama olarak yargılanmalı, ha yargıya güvenimiz yok ancak bu herif bir daha tribünden maç izleyemeyecek orası kesin.
Şimdi bunun benzerini yapamayacak derecede bir ceza verilmeli. Şunu bizim taraftarsan birisi yapsa bugün milletvekilleri çıkar çok ağır ceza alsın diye konuşurdu arada bizi de kaynatırlardı

Geri
Üst Alt