Göztepe-Altay Karşılamasında Saha Karıştı!

tümüyle soğudum şu ülkenin futbolundan da, şu rezilliklere bakar mısın yazık ya

Bu ahlaksızlar neden ifşa edilmiyor abd falan böyle halk düşmanlarının boy boy fotolarını atıyor devlet kanallarından.

Ben kale direğini sert bir cisim olarak düşündüm eğer sert değilse kaleci ucuz atlamış denebilir. Adam bütün gücüyle vuruyor ya böyle bir şey olamaz. Bu nasıl bir kindir ne yaptı kaleci sana?
Kale direği değil korner direği hocam oda sert madde değil öyle olsa futbolcular mücadele anında sakatlanabilirdi dokunduğunda kırılan bir şey.

Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'i darp eden M.N.A. kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı.

M.H.A. savcılıktaki ifadesinde:

"Kendimi kaybettim, alkollüydüm. Ne yaptığımı hatırlamıyorum." diyerek kendini savundu.

Alkollü heriflerin ömür boyu stada girişi yasaklanmalı. Her takım için diyorum! Kimsenin hayatına ne yiyip içtiğine karışmam ama başkasının hayatını karartacak kadar, ağzınla içmeyi bilmeyen de otursun evinde izlesin! O özel ambulans şoförleri ve kime verdilerse onlar da aynı şekilde içeri tıkılmalı. Böyle ahmak insanlar yeryüzünden silinse yeri. Bunları beslemek ödül gözümde.

füzenin isabet ettigi adamin cocugu falan varmış bir de
adam ağzını bir daha kullanamayacak muhtemelen, ölsem daha iyi falan diyordur kendi kendine

Geri
Üst Alt