Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.896
- 20.656
- 2.333
Gomis kararı hatali
Gomis'in bazı şahsi kararları da hatalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis kararı hatali
reis erdem beyin hd olduğuna emın mısın? hd bukadar uzun surelı sakinliğini koruyup kendısıne yöneltilen iddialara sağduyulu cevap vermezdi. reis çeker vururdu polemiğe girmezdi
hangi huyu anlamadım,biz en iyisini biliriz diyişni falan mı kastettin hocamElbette. Ama Fatih hocayı da millete yeni olarak anlatmayın. Hocanın bu yönleri herkes tarafından biliniyor ve ben bu huylarından vazgeçtiğini düşünüyordum açıkcası.
Gerek yok böyle şeylere.
Osman kardeş yorumlarını zevkle takip ediyorum gördükçe. Benim o kişiyle bir bağlantım yok ve hakkımda gereksiz algı oluşuyor. Doğru dürüst diyalog kuramıyoruz ne yazıkki.reis erdem beyin hd olduğuna emın mısın? hd bukadar uzun surelı sakinliğini koruyup kendısıne yöneltilen iddialara sağduyulu cevap vermezdi. reis çeker vururdu polemiğe girmezdi
Hayir, Terim heralde bizden daha iyi bilir. Ama Fatih hoca başarılı olunca gereksiz şekilde ego yapıyor, her olayda morali bozuluyor ve bu mimiklerinden bile belli oluyor. Soğuk savaş yapmayı çok seviyor Fatih hoca.hangi huyu anlamadım,biz en iyisini biliriz diyişni falan mı kastettin hocam
kaybetmeyi sindiremeyen bir yapısı var her olayda iyi bence. arada yaptıklarına anlam veremesemde mesela oyuncu değişiklikleri cok saçma geliyor bana ama maçı alıyor ilginç şekilde.Hayir, Terim heralde bizden daha iyi bilir. Ama Fatih hoca başarılı olunca gereksiz şekilde ego yapıyor, her olayda morali bozuluyor ve bu mimiklerinden bile belli oluyor. Soğuk savaş yapmayı çok seviyor Fatih hoca.
yorumlarımı zevkle okuduğunu belırtmen bıle balı basına kanıttır reıs hd olmadığına. hd kimsdeyi takıp etmezdı nekadar cahil yorumlar yapıyorsunuz ben hariç herkes salak derdi giderdi.Osman kardeş yorumlarını zevkle takip ediyorum gördükçe. Benim o kişiyle bir bağlantım yok ve hakkımda gereksiz algı oluşuyor. Doğru dürüst diyalog kuramıyoruz ne yazıkki.
Bu Hakan iyimi kötümü onu da bilmiyorum yani neden benle anılıyor bilmiyorum.