Göztepe Maçı 11'miz Belli Oldu!

reis erdem beyin hd olduğuna emın mısın? hd bukadar uzun surelı sakinliğini koruyup kendısıne yöneltilen iddialara sağduyulu cevap vermezdi. reis çeker vururdu polemiğe girmezdi

Güzel bir detayı yakalamışsın bu arkadaş Hd olamaz

O ise bile bu sakinlikte kalabiliyorsa takdire şayan ana hesabı affedilmiş sanırım girsin ondan takılsın :D

Yahu bir hafta da daha onbir açıklanır aciklanmaz felaket tellaligi baslamasin bir hafta da bir mac baslasin sonra yazilsin icimiz karardi yine,

Elbette. Ama Fatih hocayı da millete yeni olarak anlatmayın. Hocanın bu yönleri herkes tarafından biliniyor ve ben bu huylarından vazgeçtiğini düşünüyordum açıkcası.

Gerek yok böyle şeylere.
hangi huyu anlamadım,biz en iyisini biliriz diyişni falan mı kastettin hocam

Bu maçı her türlü kazanırız.Ancak bir an gözümde cl maçına Maicon Ahmet ikilisi ile çıktığımız canlandı.Vertigom tetiklendi Allah korusun arkadaş.

Serdar böyle giderse taraftar ona sertleştirmeyi gösterir

reis erdem beyin hd olduğuna emın mısın? hd bukadar uzun surelı sakinliğini koruyup kendısıne yöneltilen iddialara sağduyulu cevap vermezdi. reis çeker vururdu polemiğe girmezdi
Osman kardeş yorumlarını zevkle takip ediyorum gördükçe. Benim o kişiyle bir bağlantım yok ve hakkımda gereksiz algı oluşuyor. Doğru dürüst diyalog kuramıyoruz ne yazıkki.

Bu Hakan iyimi kötümü onu da bilmiyorum yani neden benle anılıyor bilmiyorum.

Eren denen bı boka yaramayan vasıfsız yerine ortasaha oynatsak bari ama hoca Gomis olayını uzattikca oyuncuyu dahada kaybediyor

Yahu madem Serdar sakat, Stopere Donk u koysana..Bizi niye Ahmet e mahkum ediyorsun?

Orta sahada Donk oynayınca Fernando nun da randımanı dusuyor, bunu görmüyor musun?

Kumar oynuyorsun hoca..

hangi huyu anlamadım,biz en iyisini biliriz diyişni falan mı kastettin hocam
Hayir, Terim heralde bizden daha iyi bilir. Ama Fatih hoca başarılı olunca gereksiz şekilde ego yapıyor, her olayda morali bozuluyor ve bu mimiklerinden bile belli oluyor. Soğuk savaş yapmayı çok seviyor Fatih hoca.

Hayir, Terim heralde bizden daha iyi bilir. Ama Fatih hoca başarılı olunca gereksiz şekilde ego yapıyor, her olayda morali bozuluyor ve bu mimiklerinden bile belli oluyor. Soğuk savaş yapmayı çok seviyor Fatih hoca.
kaybetmeyi sindiremeyen bir yapısı var her olayda iyi bence. arada yaptıklarına anlam veremesemde mesela oyuncu değişiklikleri cok saçma geliyor bana ama maçı alıyor ilginç şekilde.

Az sakin olun. At muamelesi yapmayın az kaldı kafasına sıkacaksınız!

Osman kardeş yorumlarını zevkle takip ediyorum gördükçe. Benim o kişiyle bir bağlantım yok ve hakkımda gereksiz algı oluşuyor. Doğru dürüst diyalog kuramıyoruz ne yazıkki.

Bu Hakan iyimi kötümü onu da bilmiyorum yani neden benle anılıyor bilmiyorum.
yorumlarımı zevkle okuduğunu belırtmen bıle balı basına kanıttır reıs hd olmadığına. hd kimsdeyi takıp etmezdı nekadar cahil yorumlar yapıyorsunuz ben hariç herkes salak derdi giderdi.

Geri
Üst Alt