Onur DEDEOĞLU
Aslan Üye
- 23 Kasım 2008
- 7.639
- 993
- 1.878
2 ve 89 
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

birazda hikmet karamanin mac sonu uzun raportaj verdiTüm suçlu taylan ve atalaymış
Alakası yok feghouli bu sezon sakatlanana kadar da iyi gidiyordu. Feghoulinin bu kulübe katkısı babel'den 10 kat falan fazladır.Taraftarda da suç var. Bence feghouli babelden 10 kat daha kötü oyuncu ve kendine bakmayan bir tip. Babele tepkiler doğru ama fege kimse tepki vermiyor.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkada yedlinle daha çok atak yiyip gol yiyelim diye miDogru kadro ne elestiriyorsunuz anlamadim. Morutan orta saha, feg ise kanat oynamali yalniz
Arkada yedlinle daha çok atak yiyip gol yiyelim diye mi
Davalanın röp unu izle antrenmandada bi bok yapmıyomuş feghouli,yapar diye papatya falı açıyolarFeghouli antrenmanlarda ne yapıyor çok merak ediyorum geçen hafta takımın açık ara en reziliydi hangi akla hizmet 11 başlıyor

Feghouli adam gibi topunu oynasa eyvallah koyulacak bi adam ama beyefendinin hiç umrunda değil yürüyor sadeceBu adam levent tüzemen falan dinliyor kesin
Neymiş genç kadroya ciguli monte edilmeliymiş
1-2 maça 3 evetle uğurlanacak
Başkanların hep tersini yapan bir kişilik. Benim dediğin olur demeye mi getiriyor acepGalatasaray Başkanı Burak Elmas, Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'nin kendilerine kulüp bulmalarını ilettiklerini açıkladı.
Herkes gider mersine bunak gider tersine
Levent Tüzemen'e kalsaydık takımın yaş ortalaması 37 olurdu.Bu adam levent tüzemen falan dinliyor kesin
Neymiş genç kadroya ciguli monte edilmeliymiş
1-2 maça 3 evetle uğurlanacak
Cicalduya laf etmişti ilk maçında bunak HERIF. futboldan caktigi yokLevent Tüzemen'e kalsaydık takımın yaş ortalaması 37 olurdu.
2018-19 sezonunun 2.yarısı hariç diğer 4.5 sezonda her zaman maç seçen 3 maç oynamayıp içerideki 1 maçta şov yapan deplasmana gitti mi koşamayan Feghouli son 2 sezonda kaç tane deplasman maçını kazandırmıştır verdiğimiz maaş vergilerle beraber 6.000.000 m euro yaklaşık 60.000.000 m TL para verdiğin adam maç kazandırır bunda o bile yokFeghouli adam gibi topunu oynasa eyvallah koyulacak bi adam ama beyefendinin hiç umrunda değil yürüyor sadece
Yılda toplasan 8 maç oynayacak adam için umut bağlayan hoca ,ikinci lig takımı yönetmesi gerekirFeghouli adam gibi topunu oynasa eyvallah koyulacak bi adam ama beyefendinin hiç umrunda değil yürüyor sadece
Zamanında belli isimler belli konularda başarılı olup bir ezber oluşturuyor bu isimlerde. Her olumsuzlukta da o ezberi dillerine dolayıp analiz yaptıklarını falan sanıyorlar. 90'larda kalmalıydı bu adamlar.Cicalduya laf etmişti ilk maçında bunak HERIF. futboldan caktigi yok