Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.299
- 7.693
- 2.568
Ulan yine Halil tek başına, şaka gibi ya. Resmen dalga geçiyor bizle adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MM Yönünde ki eleştirilerin başını çekiyorum4-4-2 oynatsin hicbir sey bilmiyorsa
ileride halil-diange, kanatlarda emre morutan, ortada berkan cicaldau/assuncao vs. vs.
Terim taraftarın inadına bu adamları oynatıyor başka hiçbir açıklaması yok. Bizimkilerde biat peşinde hala kfjfk
MMi hic tutmuyorumMM Yönünde ki eleştirilerin başını çekiyorum
Ama halil&mm denemeden kovulacak
Becerileri sınırlıMMi hic tutmuyorum
Ali gücüm mü?Futbol Şube Sorumlumuz Görevi birakmis hiç haberimiz bile olmadi, bu arada yayinci kurulusa konuşuyo"" Hakketmedigimiz Maglubiyetler aldikn,buna Kayseri macida dahil"" diyor.![]()
Kimdi ki futbol şube sorumlumuzFutbol Şube Sorumlumuz Görevi birakmis hiç haberimiz bile olmadi, bu arada yayinci kurulusa konuşuyo"" Hakketmedigimiz Maglubiyetler aldikn,buna Kayseri macida dahil"" diyor.![]()
Evet.. Terim açıkladı biraz önceAli gücüm mü?
Yeni diye assuncao diyoruz 3 Maç oynasın yüzü eksiyince o da istemezükler listesine girer.
Feg yerine emre Kılınç olmalıydı adaletin olduğu yerde ama hoca bence feg ile konuştu bu maçı kazandırmak için extra motive bir feg olabilir sahada
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi