Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Futbol Şube Sorumlumuz Görevi birakmis hiç haberimiz bile olmadi, bu arada yayinci kurulusa konuşuyo"" Hakketmedigimiz Maglubiyetler aldikn,buna Kayseri macida dahil"" diyor.😱😱😱😡😡😡

MMi hic tutmuyorum
Becerileri sınırlı
Son zamanlar ego tavan
Yapılması gereken ,halilla desteklemek kulağını çekmek

Bir eşeltiriye katılıyorum ,oda nispeten daha zayıf oyuncu grubu ile denenmesi.
Hocası daha çocuğun neyi yapıp neyi yapmayacağını bilmiyor
Halilide harcayacak bu gidişle

Feg dışında beğendim kadroyu, belki hoca maç içi morutanla pozisyon degistirirler diye düşündü. Ayrıca feg dışarı gustavo içeri morutan kanata opsiyonu da açık. Emre ve oğulcan seçenekleri de mevcut. Umarım hocanin kendisine olan güvenini boşa çıkarmaz feghuli de biz de rahat maç izleriz.

Babel'den kurtuluyoruz Feg çıkıyor, Feg gider Arda gelir.

İstifa et artık inatçı herf

Yine yanlış kadro seçimi

Geri 5'liyi full yabancı yaptığın zaman ileride hamle şansını bitiriyorsun

Bunu ne zaman anlayacaksın bea hoca

Ayrıca Assuncao ilk 11 olmalı

Halil de kanatta oynamalı

Bakalım ne yapacağız

Yeni diye assuncao diyoruz 3 Maç oynasın yüzü eksiyince o da istemezükler listesine girer.
Feg yerine emre Kılınç olmalıydı adaletin olduğu yerde ama hoca bence feg ile konuştu bu maçı kazandırmak için extra motive bir feg olabilir sahada

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 yıldır motive motive diyoruz ve sadece onun için de değil Babel, arda varken belhanda içinde diyorduk. Ölmüş bu adamlar. Futbol onları bırakmış hocamız bırakmıyor sadece.

Yedlin fegholi hala sahada bu maçı sansa kazanırsa anca kazanır böyle taktik böyle 11 ile olmaz diagne oynamalı ayrıca gerekirse 4 4 2 yap Halil ile

Geri
Üst Alt