Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

FAOBkV-UUAAEoH8

Bugun cok iyi oynayip kazanabiliriz de agir sekilde yenilebiliriz de. Ama dikkat cekmek istedigim nokta FT'nin kontrolu tamamiyle kaybetmis olmasi. Tepkilere gore hareket ediyor (aslinda umursamiyormus gibi görünmek istese de). Macin sonucuna göre ve tepkilere gore herseyi radikal bicimde degistiriyor.

Ne yaptığını bildiğini düşünmüyorum.Saçma bi inadın pençesinde rasyonellikten koptuk.

Feg yerine assuncaoyu oynatsan biz de keyifle bir maç izlesek olmuyor değil mi? İlla her hafta başka bir rezalet.

Terim cocuk kandirmaya calisiyor, yedlini resmen tarafatar inat onyatiyor, sonra yedlin kötü oynarsa taraftar yuhlamaya baslayinca terim önce yedline el kol hareket cekecek sonra küfür edip oyundan alacak mac sonu taraftar suclu olacak.

Feghouli hele ne demeli son iki macta adam resmen yürüyordu hala ilk 11 de yer aliyorsa buda taraftar inat yapilmis bir hareket, terim efendi taraftara diyorki, ben sizden ders almam size ders veririm.

Umarim mac sonrasi puan kayibi olursa bu son macin olur

Daha önce hocanın başlığına yazmıştım akıl sağlığı yerinde değil diye.bunu hakaret olarak söylemiyorum gerçekten yaptığı işler akıl-mantık sınırının çok uzağında.adaleti,sistemi her şeyi şaşmış adamın.yazık bize

PSV maçı sonrası Terim : Gelecek 3 yılın takımını kuruyoruz, sabırlı olmak gerek.
Taraftar : Tamam hocam
Ligde 7 Hafta Feg 11
Taraftar : Vardır hocamızın bir bildiği.

Genç futbolcumuz Feghouli’yi kazanmak için yine puanlardan olacağız.

Geri
Üst Alt