Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

En çok Omar'ın performansını merak ediyorum bu maç.

pozisyonunu kaçırmadan sağlam savunma yapsın yeterlidir.zaten solda ömer bayramın oynatılması ,bek hücumunda sol taraftan yapacağımız net görülüyor.gömülü bi bekle oynamak demek bir nevi 3 lü savunma anlamınıda taşır.yani 3-5-2 veya 3-4-3(bu daha olası görünüyor) oynayacaz gibi bu maç.

Evet çıkardığı kadroyu görünce bu herif de benim için bitti artık. 2. sınıf olduğunu ortaya koydu. Belmas ile birlikte yallah.

Facia bir kadro, Yenilelim ve Okan Buruk gelsin sanırım en iyi senaryo bu. Torrent'le falan uğraşılacak zaman yok sezon büyük sıkıntıya gidiyor Rize maçına bari Okan Buruk çıksın.

Hadi Omar'ı anlarım hoca; biz görmedik belki sen antrenmanda daha iyi olacağına karar verdin aldın 11 e ama Babel'den beklentin ne?

berkan ve çikaltonun olmaması pozitif gerçi halilin iyi oynaması lazım
feguli yok pozitif.
bi kaç maçtır iyi olan babeli kesmemesi poztif.
mostafa - gomis yapılır most yorulunca
pva olmaması negatif tek. omar-boey de artık güvenecez idmanda iyi olmasa omar oynatılmazdı
Babel gecen mac 7,6 rating almış yaw. Faydalı isler yapmisti. Neden oynatilmasina karsi cıkılıyor anlamlandıramadım ahb

Babel forvet arkası olursa kötü olmaz.
Bekler her zamanki gibi sıkıntılı. Hepsini beğenmediğim için birşey diyemiyorum. Omar’ın maç eksiği çok belli etmez umarım.

Su Torenti savunan adamlar Galatasarayiliktan filan bahsetmesin bu mu Galatasaraylilik.Galatasarayi hakketmeyen adami savunanlar var yazik Gunah .Su Cikardigi 11 Ftyi gecelim yerli bir Td cikarsaydi Torenti Koruyanlar Adamin ustune cullanirdi ama Torente ses yok .Yazik size yazik.

Bayılıyorum bu tarz yorumlara. Küme düşüyoruz küme taylan yedi bitirdi bizi hala iyi diyorsunuz şu adama ya cildiricam
Adam 6 numara değil bu çok net. 8 numara olarak oynadığı maçlarda hep performansı iyiydi. Bu adamın 6 numara oynayamaması değil de 6 numaraya koyulmasına kızmak gerekiyor.

Omar tamamen iyileşmiştir mutlaka. Oynayabileceğine doktorlar karar veriyor. Ayrıca yeteri kadar idman yapmıştır heralde.

Göztepe'nin ilk 11'i: İrfan Can, Kerim, Dino, Atınç, Wilker, Berkan, Obinna, Soner, Halil, Cherif, Di Santo.

Of Bekleri Bak biri Omer diger Omar kafiyeli mukemmel bekler.

Geri
Üst Alt