Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Kurtarıcı gomis yok.Ömer denen yeteneksiz 11.Van anholt istediği kadar kötü olsun oynar.ömer denen yetenekeiz amatör adamı oynatana adamın Allah cezasını versin.

Burak elmas nefretimsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erik - Berkan Cicaldau

Halil 10 numarada Cicaldau kaleye yakın olunca daha etkili Babel yine kadro da Top çekip sağa pas verip durur artık

Sol bek Hakan Ünsal/Ergün Penbe
Sağ bek Capone/Fatih Akyel
Santrforlar Arif/Hakan Şükür

Orta sahaya değinmiyorum, Hagi'e ayıp olur.

Tam deneme yapılacak zaman zaten. Omar’ı deneme vakti. PvA’da kimmiş Ömer dururken, Taylan zaten bildiğimiz gibi. Babel kanatta…

Maç sonu Torrent reis yolcu gibi

Omar tamamen iyileşmiştir mutlaka. Oynayabileceğine doktorlar karar veriyor. Ayrıca yeteri kadar idman yapmıştır heralde.

Hafızamdan sildiğim bir hazırlık maçında muhabirler golleri Omar yüzünden yediğimizi söyledi. 11’i görene kadar ümit vardı ama şu an azaldı açıkçası. Babel-Kerem-Halil-Mustafa. Kim geriye gelecek merak ediyorum. Göztepe’nin kazmalığı üstünde bir maç olur umarım. Bizimkiler de pozisyona girecektir, atsalar bari.

Erick bu maçın kilidi olacak ve Omar'ın performansı merak konusu

fena degil bence

Babel gecen mac 7,6 rating almış yaw. Faydalı isler yapmisti. Neden oynatilmasina karsi cıkılıyor anlamlandıramadım ahb

katiyen oynamalı. topu ayağına alınca çok düşünüp hep aynı şeyi denese de topsuz olarak iyi, savunma katkısı var, kafa toplarında iyi, shut çekebilir. +sı -sinden fazla şu esnada

Omg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Omar x-men'deki scott gibi gözünden lazer ışını yollayacak rakiplerine.

Evet çıkardığı kadroyu görünce bu herif de benim için bitti artık. 2. sınıf olduğunu ortaya koydu. Belmas ile birlikte yallah.
adamın bi sistemi var ,deniyor hangi oyuncular topluluğu olabildiğince en iyi verimi sunar diye.mesela babel tercihi ,babelden nefret ediyorum yalan yok,belki bu tercih sebebi topu ayakta tutabilmesi ve adamın düşündüğü oyun için bu önemli bi konu olabilir.mesela halili tercih etmiş ,halil arkası dönük top aldığında çok çabuk dönebilen bi oyuncu ,pas oyununda hücum setlerinde bu da önemlidir o topu hızlıca dönüp uygun alana topu çıkarmak çok önemlidir.

halil ve babel olabildiğince golü düşünmemeli bu işi kerem ve forvet oyuncusu kimse o yapmalı,halil ve babel topu kullanmayı iyi yapması lazım.gol vuruşu yapabilecek boşluğu yakalarsalar eğer bunu yapmalarında sorun olmaz ama tabii bunun içinde antrenmanda düzgün çalışmış olmaları lazım.sanırım bu çalışmalar yapılmış takıma.

Geri
Üst Alt