Geometrik olarak tarif et yahu

Simdi de gstv locasi nereye dusuyor diye sormak zorunda kalacagim , saffet ulusoy un locasinin yani diyeceksin ... boyle devam edecek

Sahaya bakincaki goruntu nereden , benim kistasim o

Liseciler degilmi 3 milyar borc yapanlara alkis tutanlar? Gelsinler simdi 3milyar TL para versinler.

Taraftar elinden geleni fazlasiyla yapti zaten,

Bir GS uyesi cikiyor forum'da konusuyor yok digiturk alsin yok sunu alsin bunu alsin.

Almayin arkadaslar almayin, tek kurtulusumuz bu lise'nin yok olmasidir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geometrik olarak tarif et yahu

Simdi de gstv locasi nereye dusuyor diye sormak zorunda kalacagim , saffet ulusoy un locasinin yani diyeceksin ... boyle devam edecek

Sahaya bakincaki goruntu nereden , benim kistasim o
Doğu tribünü kardeşim GS tv yanı UltrAslan kardeşlerimize doğru sol taraf

imkanı olan forma olmayan bayrak, anahtarlık ne varsa imkanı dahilinde bir şeyler alsın , taraftar olarak bu sene ne istediysek oldu karşılığını yine en iyi Galatasaray taraftarı verecektir ve kulübün gerçek sahibi olduğunu gösterecektir. Son saatler ve hedef 210 000 destek lütfen

Onder iki kat locadan alt mi ust kata mi denk geliyor garenta

Umarim alttir

Bir iki kez kulubun uhdesindeki nam i diger baskanlik locasina gittiydim , yalniz orada da sakin kalman gerekiyor , ki ben oyleyimdir ama bayiyor insani

Garenta mi yer degisikligi yapiyor yoksa sen mi baska bir tanesine geciyorsun

Bir iki kez kulubun uhdesindeki nam i diger baskanlik locasina gittiydim , yalniz orada da sakin kalman gerekiyor , ki ben oyleyimdir ama bayiyor insani

Garenta mi yer degisikligi yapiyor yoksa sen mi baska bir tanesine geciyorsun
1 hafta sonra Başkanla sponsorluk anlaşması yenilenecek o zaman garenta olarak yer değiştircez
Size başka bir bilgi vereyim Wowwo firması göğüs sponsorluk için başkanla görüşecek yıllık 5 m Euro olarak belirlediler ama neler olur bilmiyorum

Geri
Üst Alt