Osman Korkmaz
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.764
- 231
- 1.358
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS tv stüdyonun yan locasıTam nereye dusuyor ?
sadece Internet yaziyor du twitter daSadece internet satışı değil mağazalar vs dahil
Doğu tribünü kardeşim GS tv yanı UltrAslan kardeşlerimize doğru sol tarafGeometrik olarak tarif et yahu
Simdi de gstv locasi nereye dusuyor diye sormak zorunda kalacagim , saffet ulusoy un locasinin yani diyeceksin ... boyle devam edecek
Sahaya bakincaki goruntu nereden , benim kistasim o
Ürün almaya gittiğimde sordum mağazalar dahilsadece Internet yaziyor du twitter da
Doğu tribünü kardeşim GS tv yanı UltrAslan kardeşlerimize doğru sol taraf
Gelemeyen arkadaşlar olduğu sürece yer ayarlarımKapini calabilirim bu sezon belki
Gelemeyen arkadaşlar olduğu sürece yer ayarlarım
Arkadaş çok illa bir yer ayarlarız ara sen
Aynen beraber maç izler totem yaparız ?Oyle degil yahu . Localari biliyorsun , oraya ciktiktan sonra istedigin kapiyi calabiliyorsun
O manada bir ugrarim dedim , maci orada izlemelik degil yani .
Gelemeyen arkadaşlar olduğu sürece yer ayarlarım
Arkadaş çok illa bir yer ayarlarız ara sen
Locada veya başka bir yerde gelmeyen olduğu sürece yardımcı olurumBir CL maçı izlemeye gelebilirim renkdaş yerin varsa
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Protokol yanı alıcaz inşallah yer değişikliği olacakOnder iki kat locadan alt mi ust kata mi denk geliyor garenta
Umarim alttir
1 hafta sonra Başkanla sponsorluk anlaşması yenilenecek o zaman garenta olarak yer değiştircezBir iki kez kulubun uhdesindeki nam i diger baskanlik locasina gittiydim , yalniz orada da sakin kalman gerekiyor , ki ben oyleyimdir ama bayiyor insani
Garenta mi yer degisikligi yapiyor yoksa sen mi baska bir tanesine geciyorsun