Mustafa Ceceli & Abdürrahim Albayrak

DexdBzKX4AAO2DG.jpg

Yalnız internet sitesinde almak istediğim hiç bir ürünün uygun bedenini bulamadım. Hepsinde sadece ya XL kalmş ya da S.
Bu iyi birşey mi, yoksa işbilmezlikten mi bilemedim.

Bu yönetimin Gstv ve GsStore'a çeki düzen vermesi gerekiyor. Amatörlük akıyor her yanlarından.
Ürünler falan yemin ederim bitpazarı ürünü gibi. Alıp üstüme giyecek birşeyler bulmak için saatler harcadım.

Maç forması neden satışa çıkmaz?

Sayin dostum eger mac formasindan kastin , son forma modelinin maclarda oyuncular tarafindan giyilecek versiyonu ise , bugun lisede ogrendim , temmuz ayinda satisa cikacak ve gecen seneki 300 TL civarindaki fiyatin uzerine 20-30% civari zamli olmasi beklenirmis

Biliyorsun koltuk altlarinda filan farkliliklar oluyor onlarda

350-400 araliginda olacaktir

Sayin dostum eger mac formasindan kastin , son forma modelinin maclarda oyuncular tarafindan giyilecek versiyonu ise , bugun lisede ogrendim , temmuz ayinda satisa cikacak ve gecen seneki 300 TL civarindaki fiyatin uzerine 20-30% civari zamli olmasi beklenirmis

Biliyorsun koltuk altlarinda filan farkliliklar oluyor onlarda

350-400 araliginda olacaktir
Anladım taraftar forması biraz adi oluyor. İki sezon önce almıştım forma sponsoru bile yoktu

Anladım taraftar forması biraz adi oluyor. İki sezon önce almıştım forma sponsoru bile yoktu

3 kalite forma var , bu 2 inci basamak su an satilan , magazacilik jargonunda yari profesyonel diye geciyormus bugun ogrendim , temmuzda cikacak olan da otantikmis nedense

Bir de daha ucuz olan versiyonu cikacaktir muhtemelen

GSStore da GSTV de rezalet yönetiliyor.

Dün stada gittim ürün almaya, bir eşorfman altı beğendim, bedeni yok. Yanimdaki arkadas da aynı eşorfmanı begendi, gorevlilere sorduk bitti dediler.

Satilmayan anlamsiz urunleri rafta tutup, tutulan urunlerde de stokta yok demek tam 1980lerin devlet dairesi mantigi. Sonuçta bir Metin Oktay, 1 beyaz, 1 siyah tshirt alıp çıktım.

Umarım yeni yönetim bu konuya da el atar, taraftar destek olmak her zaman ister ama Galatasaray'a yakışmayan dandik urunleri almaya zorlamak da komik...

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu kampanyayla son verelim artık milleti zengin etmeye daha kârlı işlere el atalım.

Geri
Üst Alt