Grillitsch Transferinde Sıkı Pazarlık!

Herzaman olduğu gibi, iyi oyuncuyu bize zaten yedirmezler. Bu grilish için çok piyasası var çok iyi deniyordu bize gelmesi mantıklı gelmedi bana zaten. Belkide para için bizi kullandılar yarın fiorrntina falan açıklarsa şaşırmam.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu da kaptırırlarsa artık diyecek söz bulamıyorum. Oyuncunun bir anda 1,5 milyon'dan 2,5'a çıkması da çok ilginç değil mi ?

Nedense bizim transferlerde karşı tarafın kafasına esiyor bir anda 1 milyon zam yaptım diyor.

bu transfer olmazsa okkalı bi küfür geliyo.çünkü okan burugun ilk 5 hafta sonunda sıcacagına eminim

500 bin- 1 milyon euro gibi rakamlara yıllardır futbolcu kaybediyoruz sanki.

Az para değil hele ki şu zamanda lakin kimlere neler verdik, adam akıllı topçuya gelince cimrilik ya da hesap kitap yapasımız tutuyor.

Sonra 3 mislisi çıkıyor kasadan. Elde ne var? Koca bir sıfır.

Ya ismi sızdırmayin yada direk vazgeçtik deyin sürekli transfer çalımı yemekten yorulduk.
Orta saha olmadan kacinci seneye gireceğiz bu taraftarı yordunuz .
Dursun zaten giderken kurtulduk dediğimiz başkandi gene gelip deli edecek taraftarı

Yatmis demek transfer, taraftarı hazırlamaya çalışıyorlar. Hep oyuncular, kulupler suçlu zaten bizimkiler suçsuz. Ne diye o zaman medyaya bitti diye haber veriyorsun?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan böyle bir herifte 1 milyondan mi kaciyorsun.
Sırf yaşına verilir o para. Bu adamin bonservisi 6 milyon olsa verecektin dimi. E o halde neyin tribi bu. 2.5 para mı lan bu şartlarda
Şimdi giderler 30 yaş adama 5.5 bons verrler bunu 1m yüzğnden almazlar

Son anda fiyat yükseltme işi bu transfer döneminde ortaya çıktı bizim yönetimden birileri ortalığı karıştırıyor belli ki ...

Biz ne zaman Polat Alemdar'ın ihale sahnesi gibi bir transfer izleyeceğiz yahu

Geri
Üst Alt