Fuat Özkan
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.285
- 341
- 493
Grillitsch'e ver abi farkı fırsat transferi işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru da konuşup anlaşıyorsun sonradan fikir değiştiriyorsun. İnsan acaba birileri mi ayarttı, resmi olmasa da daha farklı bir teklif mi aldı diye düşünüyor.Nedenki ? Ben olsam 4 isterim. Adam biraz bizi incelese kopek gibi orta saha ihtiyacimiz oldugunu ve seve seve o paralari verecegimizi anlar.
MusleraEğer bu oyuncu gelirse kadro bu şekilde mi olacak?
Dubois Nelsson Bardakçı PvA
Grillitsch
Yunus Sergio Cicaldau Kerem
Seferoviç
Boey' den bir şey olacağı yok maalesef, umarım talibi çıkar da maliyetini kurtarır. Bırakın bu seviye profesyonel futbolu, amatörlerin bile yapmayacağı, veteranlara mahsus acizlikleri geliyor aklıma. 1 yıldan fazla futbol oynamamış Omar' ın dönüşüyle birlikte formayı kapması bir şeyler ifade ediyor olmalı. En iyi haliyle bile göz doldurmayan Omar' dan bahsediyoruz...Ben bu kadroya fitim. Cicaldau konusunda kafam çok karışık; ligin ilk yarısında çok iyi performans gösterdi.
Başıma bir şey gelmeyecekse Morutan ve Boey'de israr etmemiz gerektiğini de düşünüyorum. Bu kadar kolay
oyuncu harcayacak mali durumumuz yok
O hikaye isteyen istediği gibi düzeltebiliyor onu
MusleraEğer bu oyuncu gelirse kadro bu şekilde mi olacak?
Dubois Nelsson Bardakçı PvA
Grillitsch
Yunus Sergio Cicaldau Kerem
Seferoviç
elimizi erken tutalım derim, pedroda da aynı hikayeden gittikO hikaye isteyen istediği gibi düzeltebiliyor onu