Grillitsch Transferinde Sıkı Pazarlık!

Nedenki ? Ben olsam 4 isterim. Adam biraz bizi incelese kopek gibi orta saha ihtiyacimiz oldugunu ve seve seve o paralari verecegimizi anlar.
Doğru da konuşup anlaşıyorsun sonradan fikir değiştiriyorsun. İnsan acaba birileri mi ayarttı, resmi olmasa da daha farklı bir teklif mi aldı diye düşünüyor.

Muslera

Dubois Nelsson Bardakçı PvA

Grillitsch

Yunus Sergio Cicaldau Kerem

Seferoviç
Eğer bu oyuncu gelirse kadro bu şekilde mi olacak?

Sanırsın ki (eğer doğruysa) çingene pazarlıkları ile kulübün menfaatlerini düşünüyorlar. Yıllardır gelen giden değişiyor ama bu fakir edebiyatçı yönetim zihniyeti değişmiyor. Realiteye bakarsan kulübün borcu Milyar TL'nın üzerinde.

Aklı başında hiç bir yabancı futbolcu bu topraklara, bu ülkeye paranın dışında başka bir sebepten dolayı gelmez. Madem bu kadar iktisatçısınız, parasını verebileceğiniz adamlar peşinde koşun. Sorun, teknik direktörün kadrosunda görmek istediği bu adamın istediği ekstra 1 Milyon ise oturun oturduğunuz yerde.. 1 Milyon ekstra harcama yapamayacak kadar acizseniz bırakın bu işleri..

Joao Pedro mudur nedir, tanımam etmem.. 2 hafta peşinde koştun.. Peşinde koştuğuna göre demek ki kadron da olması gerektiği kalitede bir oyuncu. O zaman onu bunu bahane etmeyeceksin, verip alacaksın...

yahu başlatmayın duruşunuza falan, adam iyi topçu ve bizim bu adam şiddetle ihtiyacımız var. Bonservisi elinde olmasa en az 10m euro çekerlerdi bu adama, şimdi 1m euronun derdine düşmeyin gözünüzü seveyim. Takım bu haliyle hiçbir şey yapamaz, acilen 6 numara lazım bize.

Ben bu kadroya fitim. Cicaldau konusunda kafam çok karışık; ligin ilk yarısında çok iyi performans gösterdi.

Başıma bir şey gelmeyecekse Morutan ve Boey'de israr etmemiz gerektiğini de düşünüyorum. Bu kadar kolay
oyuncu harcayacak mali durumumuz yok

Muslera

Dubois Nelsson Bardakçı PvA

Grillitsch

Yunus Sergio Cicaldau Kerem

Seferoviç
Eğer bu oyuncu gelirse kadro bu şekilde mi olacak?

Bizim ortasaha Grilit ve Oliveira iLe yumuşak olur. Bize sert olan lazım.

Gullit diye okudum GULLİT gibi bi herifimiz olsa iyi olurdu

Ben bu kadroya fitim. Cicaldau konusunda kafam çok karışık; ligin ilk yarısında çok iyi performans gösterdi.

Başıma bir şey gelmeyecekse Morutan ve Boey'de israr etmemiz gerektiğini de düşünüyorum. Bu kadar kolay
oyuncu harcayacak mali durumumuz yok
Boey' den bir şey olacağı yok maalesef, umarım talibi çıkar da maliyetini kurtarır. Bırakın bu seviye profesyonel futbolu, amatörlerin bile yapmayacağı, veteranlara mahsus acizlikleri geliyor aklıma. 1 yıldan fazla futbol oynamamış Omar' ın dönüşüyle birlikte formayı kapması bir şeyler ifade ediyor olmalı. En iyi haliyle bile göz doldurmayan Omar' dan bahsediyoruz...

Hoffenheim in pandemi döneminde ki 90 leverkusune karşı oynadığı maçı izledim ve grillitsch o maçta 6 numara oynuyordu şunu belirteyim çok hantal dinamizm hiç yok ama tekniği iyi alan kapatmayı iyi biliyor dikine oynayabiliyor ben oyununu biraz Seri'ye benzettim öyle ikili mücadelede adam parçalama felan yok.
Iyi oyuncu ama bu adama küfür etmek istemiyorsak dinamizm açığını kapatacak bi orta saha almamiz lazım yok eger o olmazsa yunus ve keremden savunmaya daha çok yardıma gelmeleri lazım

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asama hiç bonservis ödenmemiş olmasıda ilginç

1 m euro için transfer yatmaz bence asparagas haber. Adam kaç kişiyle pazarlık halinde belli değil Tr’ye gelmesi zor.

Geri
Üst Alt