Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
İşte aynı pilava kaşık atanlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen reis yeri gelir en güzel kahvaltıya değişmem.Herdem vesselam...Pirinç ninnoş işi ama ya bulgur...kuru soğan...baş sarımsak...biber salçası...
Ne yani bilet mi soracaktık.Bir organizasyon haberi paylasiyorum , altinda gelen tum yorumlar ciddiyetsiz
Yani ilginc gercekten .

ne demek istediğin belli ama; Sanırsam ters olmuş emmoğlu...aynen reis yeri gelir en güzel kahvaltıya değişmem.
bulguru pirince tercih eden birisiyle kolay kolay ahbaplık bile etmem
düzenledim reis kontrol ediver bi olmusmune demek istediğin belli ama; Sanırsam ters olmuş emmoğlu...
Yoo her sene zaten tvden duyuruluyor ayrıca başlık açmaya gerek yok ki??? Geçen seneden;Sinan bey hakli.. konu gerekli ciddi ve samimi yorumlari gormemis.
Liselilere olsun, kongre uyelerine olsun burada taslarlar cunku katilamiyorlar.. halka ozel iftar yemegi olsa hepsi adres isterdi..
düzenledim reis kontrol ediver bi olmusmu

Dostlar ben bu konu ozelinde yogunlasmiyorum ama hep bir viciklik , laubalilik var forumda
Konulara kalitesiz bir mizahi acidan bakmak kadar mi ufkunuz var allah askina ?
Biraz bilgi veya zeka kirintisi iceren mesaj okuyamiyorum su hic haz etmedigim ugur renktas haric

buna bazen patates ve yeşil biber falan katarakta yapıyolar reis muazzam oluyor.
Eyv.
Bulgur pilavı yaparsan, aliminyum tencerede yapmayı biş dene suyunu veridikten sonra altını kısma yüksek ısıda suyunu çektikten sonra 10 dakka kadar daha harlı alevde ocakta dibini tuttur. Ve doğrudan altını kapatarak 15-20 dakka demlendir.
Yemeye yada paylaştırmaya başamadan evvelde tabanındaki yanık lazzetini tüm tencereye dağıtmakiçin güzel bi karıştır ve5-1 dakka daha uyut. yeşil sogan ayranla yumul... Afiyet olsun..

Renktaş benden haz etmiyor musun? Ben, beni sevdiğini sanıyordum...Olsun ben yine de seni seviyorum hürmetler...Dostlar ben bu konu ozelinde yogunlasmiyorum ama hep bir viciklik , laubalilik var forumda
Konulara kalitesiz bir mizahi acidan bakmak kadar mi ufkunuz var allah askina ?
Biraz bilgi veya zeka kirintisi iceren mesaj okuyamiyorum su hic haz etmedigim ugur renktas haric
Pirinç Pilavı, Turan'dan ödü kopan Çinlilerin darülislama salmış olduğu, yiyeni uysallaştırıp ehlilleştiren bir çeşit 5. kol faaliyetidir...Hürmetler...Beni de mi beğenmiyorsun ?
------
Bu arada konuya dair iki adet sorum olacak, Candan Erçetin'e ne olmuş ? İkinci olarakta pirinç pilavı ile ne alıp veremediğiniz var.
biz seni seviyoruz reis boşver. camia içi haberlerin en doğru kaynağı bikere sensin ötesi yok.Renktaş benden haz etmiyor musun? Ben beni sevdiğini sanıyordum...Olsun ben yine de seni seviyorum hürmetler...
Pirinç Pilavı, Turan'dan ödü kopan Çinlilerin darülislama salmış olduğu, yiyeni uysallaştırıp ehlilleştiren bir çeşit 5. kol faaliyetidir...Hürmetler...Beni de mi beğenmiyorsun ?
------
Bu arada konuya dair iki adet sorum olacak, Candan Erçetin'e ne olmuş ? İkinci olarakta pirinç pilavı ile ne alıp veremediğiniz var.