GS Lisesinde Geleneksel Pilav Organizasyonu

candan.png

İşte aynı pilava kaşık atanlar...

Herdem vesselam...Pirinç ninnoş işi ama ya bulgur...kuru soğan...baş sarımsak...biber salçası...
aynen reis yeri gelir en güzel kahvaltıya değişmem.
pirinci bulgura tercih eden birisiyle kolay kolay ahbaplık bile etmem

Sinan bey hakli.. konu gerekli ciddi ve samimi yorumlari gormemis.

Liselilere olsun, kongre uyelerine olsun burada taslarlar cunku katilamiyorlar.. halka ozel iftar yemegi olsa hepsi adres isterdi..

Dostlar ben bu konu ozelinde yogunlasmiyorum ama hep bir viciklik , laubalilik var forumda

Konulara kalitesiz bir mizahi acidan bakmak kadar mi ufkunuz var allah askina ?

Biraz bilgi veya zeka kirintisi iceren mesaj okuyamiyorum su hic haz etmedigim ugur renktas haric

düzenledim reis kontrol ediver bi olmusmu
:asd::asd::asd::asd::asd:
Eyv. ;D

Bulgur pilavı yaparsan, aliminyum tencerede yapmayı bi dene. suyunu veridikten sonra altını kısma yüksek ısıda suyunu çektikten sonra 10 dakka kadar daha harlı alevde ocakta dibini tuttur. Ve doğrudan altını kapatarak 15-20 dakka demlendir.
Yemeye yada paylaştırmaya başlamadan evvelde tabanındaki yanık lezzetini tüm tencereye dağıtmak için güzel bi karıştır ve 5-10 dakka daha uyut. yeşil soğan ayranla yumul gitsin... Afiyet olsun..

Son düzenleme:
Sinan beye pilav kalmamis anlasilan

Dostlar ben bu konu ozelinde yogunlasmiyorum ama hep bir viciklik , laubalilik var forumda

Biraz bilgi veya zeka kirintisi iceren mesaj okuyamiyorum su hic haz etmedigim ugur renktas haric

Beni de mi beğenmiyorsun ?

------

Bu arada konuya dair iki adet sorum olacak, Candan Erçetin'e ne olmuş ? İkinci olarakta pirinç pilavı ile ne alıp veremediğiniz var.

:asd::asd::asd::asd::asd:
Eyv. ;D

Bulgur pilavı yaparsan, aliminyum tencerede yapmayı biş dene suyunu veridikten sonra altını kısma yüksek ısıda suyunu çektikten sonra 10 dakka kadar daha harlı alevde ocakta dibini tuttur. Ve doğrudan altını kapatarak 15-20 dakka demlendir.
Yemeye yada paylaştırmaya başamadan evvelde tabanındaki yanık lazzetini tüm tencereye dağıtmakiçin güzel bi karıştır ve5-1 dakka daha uyut. yeşil sogan ayranla yumul... Afiyet olsun..
buna bazen patates ve yeşil biber falan katarakta yapıyolar reis muazzam oluyor.
nekadar çekemeyen pirinçci varsa kudursun şu tarife bakarak :tbr:

Renktaş benden haz etmiyor musun? Ben, beni sevdiğini sanıyordum...Olsun ben yine de seni seviyorum hürmetler...

------

Bu arada konuya dair iki adet sorum olacak, Candan Erçetin'e ne olmuş ? İkinci olarakta pirinç pilavı ile ne alıp veremediğiniz var.
Pirinç Pilavı, Turan'dan ödü kopan Çinlilerin darülislama salmış olduğu, yiyeni uysallaştırıp ehlilleştiren bir çeşit 5. kol faaliyetidir...Hürmetler...

Renktaş benden haz etmiyor musun? Ben beni sevdiğini sanıyordum...Olsun ben yine de seni seviyorum hürmetler...
biz seni seviyoruz reis boşver. camia içi haberlerin en doğru kaynağı bikere sensin ötesi yok.

------

Pirinç Pilavı, Turan'dan ödü kopan Çinlilerin darülislama salmış olduğu, yiyeni uysallaştırıp ehlilleştiren bir çeşit 5. kol faaliyetidir...Hürmetler...

Geri
Üst Alt