GS TV Şifresiz Olsun

Cevap: GS TV şifresiz olsun

Ağa 5 tl nedir deyip fıtık etmeyin milleti.Digitürkün en ucuz paketi 24 tl,buna ekle 5 tl yi eder 29 tl !

Yani neymiş gstv nin aylık maliyeti 29 tl imiş daha aktivasyon kurulum zartı zurtu saymıyorum.

5 tl nedirki deyip fanatiklik fukaralığı yapmayın.

Ağa 5 tl nedir deyip fıtık etmeyin milleti.Digitürkün en ucuz paketi 24 tl,buna ekle 5 tl yi eder 29 tl !

Yani neymiş gstv nin aylık maliyeti 29 tl imiş daha aktivasyon kurulum zartı zurtu saymıyorum.

5 tl nedirki deyip fanatiklik fukaralığı yapmayın.

Zaten netten üyelik al o zaman net 5 TL 'ye geliyor. Ayrıca takılma, kapanma sorunu kesinlikle olmuyor aynı TV de izlediğin gibi.

Ayda 1 paket az sigara alırsın böylece kulüp kârda olur.

Evet senin vereceğin bir 5 Milyon ile bu kulüp zenginleşmez.

Ama senin, benim gibi örneğin 1 Milyon kişi üye olsa 5.000.000 Milyon Eder.

Zaten netten üyelik al o zaman net 5 TL 'ye geliyor. Ayrıca takılma, kapanma sorunu kesinlikle olmuyor aynı TV de izlediğin gibi.

Bu da herkes için çözüm değil. Mesela ben Turkcell Vınn kullanıyorum ve kotasız paketi yok. Kulübün ne yapıp edip kanalın farklı platformlarda da yayınlatması gerekiyor. Neticede digitürkün turksat üzerinden izlenilen kanalları da var, Gs tv'yi bu şekilde yayınlayabilirler herhalde.

Ağa sorun orda değil.Sürekli net başında olan insan sayısı ne kadardır ki?

Avrupada burda 30 milyondan fazla taraftara sahip bir kulübün kanalı bu haldemi olmalı?

Destek kavramı ile taraftarın düşüncesini bastırmak hiç bir konuda olmadığı gibi bu konudada işe yaramaz.O kadar destek manyağı olan adam gider bir forma fazladan alır.Bahsettiğimiz bir tv kanalı yahu.Bursanın bile kanalı var.

Bu bizim kanalımız değil malesef digitürkün reklam ve müşteri çekme aracı.Destekmiş geçiniz.

kabloluda niye yok bizim kanal.öbürlerininki var bizimki yok.gs tv siz kablolu yayınmı olur.üç milyona yakın abonesi var kablolunun azbuz değil yani.büyük eksiklik.

olaya bir işletmeci olarak bakıcak olursak GS TV üyesi ne kadar bilmiyorum ama sallıyorum örneğin 250 bin.GS tv de yayınlanan reklamlar 250 bin insana ulaşabilicek sadece.ama reklam veren adam 2 milyona direk reklamımı izletiyorum diye düşünmüyor elbet.

yani değinmek istediğim eminim reklam gelirleri komik bir rakamdadır GS tv nin kar açısı olarak.peki bu kanalı uyduya geri alsa kulüp 75 milyonluk ülkemizde 25 milyonu aşkın GS taraftarı olduğunu düşünüyoruz.(ki uydu yayınları doğu avrupanın tamamı ,afrikanın kuzeyi,asyanın batısında çekiyor) 250 bine izlettirdiğin reklam karın ne olucak 25 milyona izlettirdiğin reklam karı ne olucak?arada dağlar kadar fark var.

Kimse kusura bakmasın fener pazarlamayı çok iyi biliyor kardeşim.adamlar tv'sini kurduğu gün uydudaydı hala uyduda.

Şimdi bazı arkadaslar diyicekler 250 bin üyesi varsa bu üyeler her ay 5 tl veriyor zaten diye.ülkemizde reklam 250,000 X 5= rakamından çok daha fazla kazandırıcak bir yerlerde.Ayrıca GS yönetimini taraftarına tv kanalını para ile izlettiriyorsa kusura bakmayın kulübe destek konusunda her zaman varım ama içinde hazırlık maçı dahi izleyemiyorum adnan abi demek geliyor içimden.dünyada kimse tv'yi bedava izlediğini zannetmesin...tv reklam veriyor sen markete gidip alıyorsun o ürünü.Paran dolaylı yoldan çıkıyor cebinden.

inşallah içinde çoğu amatör branş maçlarını veren ve uyduda şifresiz olan kanalımızı ilerleyen zamanlarda görürüz.

Ben artık şu cakarı dinlemek istemiyorum !

Ben artık kendi tv'mizi izlemek istiyorummmmmmm....

artık şifreyi kaldırın uyduya geçinnnnnnnnnn

Edindiğim bir habere* göre 1 Kasım'dan itibaren yine Digiturk'te fakat şifresiz yayına geçilecek-miş. Sanırım ulusal kanalların izlendiği pakete geçecek. Tabi bu bilgi kesin doğru mudur, başka bir şartı var mıdır yok mudur bilemiyorum.

*Twitter'da yazmış bir arkadaş..

Bu gece şifresiz yayın var izleyin doya doya :)

Şifresiz olmalı bizim kanalımız.Yönetim en kısa zamanda yaptığı hatayı farkeder umarım.

eskiden negüzel gün boyu gstv açık kalırdı şimdi hiç bir kanal izliyemiyorum spor kanalı olarak bi ntv spor var gstv bir an önce şifresiz olması lazım

Edindiğim bir habere* göre 1 Kasım'dan itibaren yine Digiturk'te fakat şifresiz yayına geçilecek-miş. Sanırım ulusal kanalların izlendiği pakete geçecek. Tabi bu bilgi kesin doğru mudur, başka bir şartı var mıdır yok mudur bilemiyorum.

*Twitter'da yazmış bir arkadaş..

GS Tv'de bu akşam Osman Tanburacı da söyledi GS TV kasım ayından itibaren şifresiz olacak diye. Ama sanrım sadece Digiturk'te yayın olacak.. Yani GS Tv izlemek için DT'ye üye olmak gerekecek galiba...

GS Tv'de bu akşam Osman Tanburacı da söyledi GS TV kasım ayından itibaren şifresiz olacak diye. Ama sanrım sadece Digiturk'te yayın olacak.. Yani GS Tv izlemek için DT'ye üye olmak gerekecek galiba...

GsTv'nin frekanslarını girersek normal uyduda da izleyebiliriz.

GsTv'nin frekanslarını girersek normal uyduda da izleyebiliriz.

Turksat'ta yayında olacağını sanmıyorum, Eutelsat'ta da şifreli yayın olur, sadece DT üyeleri izleyebilir diye düşnüyorum.

Temennim her yerde, her şekilde şifresiz olması...

Ayrıntılar yakında günyüzüne çıkar...

Takim para kazanmasina kazansin da yeni neslin gönlünü kazanmak adina ne yapsin? Kücük yasta yegenlerim var, onlar da günboyu GSTV'yi izlerlerdi benimle beraber ki taraftarlik olgusu daha bir asilanirdi iclerine izledikleri maclar, belgeseller sayesinde. Ve kimi zaman yapilan canli baglantilar sayesinde kimi futbolculari daha bir yakindan tanima firsati da bulurlardi. Para kazanmanin baska yollari da olmali. Daha fazla kisiye ulasabilmek adina degil ücretsiz, üste para bile verseler yeridir diyesim geliyor da neyse...

Turksat'ta yayında olacağını sanmıyorum, Eutelsat'ta da şifreli yayın olur, sadece DT üyeleri izleyebilir diye düşnüyorum.

Temennim her yerde, her şekilde şifresiz olması...

Ayrıntılar yakında günyüzüne çıkar...

Turksat'da yayın olmazsa anlamı yok şifresiz yapmanın.

Digitürk her evde yok çok pahalı olması nedeniyle.

D-Smart'da frekans girsek bile izleyemiyoruz dimi.

Yarından itibaren kanalımız şifresiz.Gönül isterdiki uyduyada geçsin herkes izlesin.

Geri
Üst Alt