Cevap: GS TV şifresiz olsun
olaya bir işletmeci olarak bakıcak olursak GS TV üyesi ne kadar bilmiyorum ama sallıyorum örneğin 250 bin.GS tv de yayınlanan reklamlar 250 bin insana ulaşabilicek sadece.ama reklam veren adam 2 milyona direk reklamımı izletiyorum diye düşünmüyor elbet.
yani değinmek istediğim eminim reklam gelirleri komik bir rakamdadır GS tv nin kar açısı olarak.peki bu kanalı uyduya geri alsa kulüp 75 milyonluk ülkemizde 25 milyonu aşkın GS taraftarı olduğunu düşünüyoruz.(ki uydu yayınları doğu avrupanın tamamı ,afrikanın kuzeyi,asyanın batısında çekiyor) 250 bine izlettirdiğin reklam karın ne olucak 25 milyona izlettirdiğin reklam karı ne olucak?arada dağlar kadar fark var.
Kimse kusura bakmasın fener pazarlamayı çok iyi biliyor kardeşim.adamlar tv'sini kurduğu gün uydudaydı hala uyduda.
Şimdi bazı arkadaslar diyicekler 250 bin üyesi varsa bu üyeler her ay 5 tl veriyor zaten diye.ülkemizde reklam 250,000 X 5= rakamından çok daha fazla kazandırıcak bir yerlerde.Ayrıca GS yönetimini taraftarına tv kanalını para ile izlettiriyorsa kusura bakmayın kulübe destek konusunda her zaman varım ama içinde hazırlık maçı dahi izleyemiyorum adnan abi demek geliyor içimden.dünyada kimse tv'yi bedava izlediğini zannetmesin...tv reklam veriyor sen markete gidip alıyorsun o ürünü.Paran dolaylı yoldan çıkıyor cebinden.
inşallah içinde çoğu amatör branş maçlarını veren ve uyduda şifresiz olan kanalımızı ilerleyen zamanlarda görürüz.