GS TV Şifresiz Olsun

Cevap: GS TV şifresiz olsun

Bilmem,kolay gelsin falan dedin.

Örneğini çok alakasız bulduğumu söyledim,açıkla madem ? :)

Bilmem,kolay gelsin falan dedin.

Örneğini çok alakasız bulduğumu söyledim,açıkla madem ? :)

Tabiki...:)

FB nin sportif direktör olarak Aykut Kocaman'ı getirmesi,işi professyoneline bırakması kurumsal bir harekettir.

Bizde ise transferleri Adnan Sezgin'in yapması gayet saçma bir harekettir.

Tabiki...:)

FB nin sportif direktör olarak Aykut Kocaman'ı getirmesi,işi professyoneline bırakması kurumsal bir harekettir.

Bizde ise transferleri Adnan Sezgin'in yapması gayet saçma bir harekettir.

Renktaş ne alakası var kurumsallaşmayla o işin ? Sportife girer onlar.:)

Renktaş ne alakası var kurumsallaşmayla o işin ? Sportife girer onlar.:)

Tamam sportife giriyorda,yönetimsel bir olay olduğu için ,belli bir plan ve kurallarla gerçekleştiği için kurumsal bir adımdır.:)

Diyelim Aykut'un yaptığı transfer fiyasko çıktı. O zaman iş sportife girer ve başarısızdır.

Tamam sportife giriyorda,yönetimsel bir olay olduğu için ,belli bir plan ve kurallarla gerçekleştiği için kurumsal bir adımdır.:)

Diyelim Aykut'un yaptığı transfer fiyasko çıktı. O zaman iş sportife girer ve başarısızdır.

Evet,sportife giriyor,haklısın.:)

Bu işin kurumsallaşmayla alakası yok.Farklı kavramlar onlar.

Evet,sportife giriyor,haklısın.:)

Bu işin kurumsallaşmayla alakası yok.Farklı kavramlar onlar.

Açık oturum talep ediyorum :asd:

Herşeyiyle farklı kavramlar kesinlikle.Aynı olduğunu iddia etmiyorum zaten.

O değil de filmlerde olur ya böyle ateşle tartışırlar sonra bir anda öpüşmeye başlarlar. Aman diyim :D

Milletin yaptığı işlere bak bide bizim zihniyete

Yahu geçtim parasını, şifresini. Şu kanalın uydu üzerinden yayınlanmamasının mantığını biri bana anlatabilir mi? Sadece Galatasaray kulübüne katkı amacıyla bile olsa parası neyse verip izlemek istiyorum ama bunun için Digitürk üyeliğim olması şart. Arkadaş uydudan da yayınlayın, hem daha fazla Galatasaray taraftarına ulaşmış olursunuz hemde GS tv'den gelen gelir artar işte fena mı?

Yahu geçtim parasını, şifresini. Şu kanalın uydu üzerinden yayınlanmamasının mantığını biri bana anlatabilir mi? Sadece Galatasaray kulübüne katkı amacıyla bile olsa parası neyse verip izlemek istiyorum ama bunun için Digitürk üyeliğim olması şart. Arkadaş uydudan da yayınlayın, hem daha fazla Galatasaray taraftarına ulaşmış olursunuz hemde GS tv'den gelen gelir artar işte fena mı?

digiturk bize bütün ekipmanı vermiş durumda ordan çıktığımızda kelimsi bir halde kalacağız ..

Aylık 5 TL civarı bir şey. İzlemeyecekseniz bile verin, nedir yani ?

Geri
Üst Alt