GS TV Şifresiz Olsun

Cevap: GS TV şifresiz olsun

Digiturk'de hala şifresiz değil.

Son durum nedir acaba GSTV'nin?

Bizim dreambox kutusunda olur mu GStv herhangi frekansini eklesek?

3 Aralik dendi, ayin altisi oldu olacak ama hala bir gelisme yok. Biri bizimle fena halde "birsey" geciyor :mad:

Kablo Tv, Uydu hepsine şifresiz vermeleri gerekiyor artık. Gerçekten en büyük acizliğimiz bu konu. Yoksa Digitürk'de bedava kalmış-kalmamış beni hiç ilgilendirmiyor ki, bedava olmuyor.

aslantepede kanal için stüdyoda olacak galiba o zaman belki digitürkten ayrılır kendi ayakları üzerinde durabilir şu anda kullandığı stüdyolar vs digitürkün olduğu için o yüzden şifreliden çıkamıyor bildiğim kadarıyla

Her yanlışın farkına bu kadar geç varacaksak çok işimiz var çok.

Adnan Polatın Galatasaray taraftarına attığı en büyük kazıklardan biridir GSTV olayı. Bu kadar taraftarından, halkından kopmuş bir başkan olmamalı. Adnan Polat kime hangi zümreye başkanlık ediyor neden Galatasaray sevgisini azaltmak için bu kadar çalışıyor anlayamıyorum. Yoksa başka birilerine mi hizmet ediyor???

Digiturk te frekans sikintisi var , malesef kablo filan da boyle. Ama halledilecek bu is bir sekilde.

GSTV' nin şifresi kalkmalımı?

Adnan Öztürk' ün basın toplantısında altını çizdiği ve satır arasında belkide çoğu kişinin gözünden kaçan bir konuya dikkat çekmeliyiz. Ne enteresandır ki; 24 saat şifreli yayın yapan GSTV' nin şifresi nasıl oluyorda Adnan Sezgin' in basın toplantısı için kaldırılabiliyorken, neden milyonlarca taraftarımızın yıllardır özlemle beklediği ve gurur duyarak izlemek istediği Aslantepe Stadımızın açılışında ekranlar bizlere kapatılıyor? O geceyi statda geçirme şansı olmayan veya fiziksel olarak istanbuldan çok uzaklarda yaşayan fakat yürekleri G.Saray aşkıyla çarpan milyonlarca G.Saraylıya neden bu mutluluk çok görülüyor? Böyle özel bir geceye ömrümüzde sadece bir kez tanıklık etme şansımız varken, neden bu ayrıcalıktan ve gurur tablosundan mahrum ediliyoruz..

Cevap: GSTV' nin şifresi kalkmalımı?

yok canım ne gerek var?çoluk çocuk fb tv yi izliyor zaten.bizim taraftar sayımız fazla,biraz azaltmamız lazım.

Cevap: GSTV' nin şifresi kalkmalımı?

kalkmalı ve kendini sadece digiturk ile kısıtlamamalı

Sifresiz olsa daha fazla para gelir reklamlardan

şifreli olması maddi anlamda birşey katmıyor kulübe.aylık 35.000 tl falan geliri varmış.neden inat ediyorlar hala anlamıyorum.

Doğruya doğru malesef fb tv'yi kıskanıyorum.Yahu her maçları yayınlıyorlar.İnanın amatör lig maçlarımızı izleyemiyoruz..Böyle saçma birşey olurmu??,Fb ile karşılaşıyoruz.Fb tv'ye mahrum kalıyoruz.

Geri
Üst Alt