GS TV Şifresiz Olsun

Cevap: GS TV şifresiz olsun

Asıl kurumsal olarak başarı var sportif olarak yok.

Asıl kurumsal olarak başarı var sportif olarak yok.

Hangi başarıymış o?(stad deme yıllardır peşinen koşulan onlarca proje yapılan ve rahmetli Özhan başkanın sağlığını tehlikeye atarak yaptığı başarıdır)

Hangi başarıymış o?(stad deme yıllardır peşinen koşulan onlarca proje yapılan ve rahmetli Özhan başkanın sağlığını tehlikeye atarak yaptığı başarıdır)

Sponsorluk gelirleri 2,3 katına çıktı.

Riva arazisinin iznini aldılar.

Gsmobile,GsBonus,GsBilyoner...

Store sayısı neredeyse 2 katına çıktı,belkide geçmiştir.Klübü nereden aldılar nereye getirdiler.Kurumsallaşmak adına daha ne yapacaklardı.Nasıl başarısız olabiliyorlar ?

Sponsorluk gelirleri 2,3 katına çıktı.

Riva arazisinin iznini aldılar.

Gsmobile,GsBonus,GsBilyoner...

Store sayısı neredeyse 2 katına çıktı,belkide geçmiştir.Klübü nereden aldılar nereye getirdiler.Kurumsallaşmak adına daha ne yapacaklardı.Nasıl başarısız olabiliyorlar ?

Kurumsal başarı proje yapıp para kazanmak değildir.Tam karşılığı iyi yönetilmektir.

Attığın her adımın bir plana göre,alınmış sağlam kurallara göre atılmasıdır.

O yazdıkların para kazandırır tabi ama başarı o parayı doğru kullanmaktır.

3 senedir revizyon yapmak değildir.

Kurumsal başarı proje yapıp para kazanmak değildir.Tam karşılığı iyi yönetilmektir.

Attığın her adımın bir plana göre,alınmış sağlam kurallara göre atılmasıdır.

Örnek ver bakalım ?

Nonda'yı neden gönderildi Kewell varken gibi örnek verirsen o kurumsal değil sportif başarıya bakar.

Örnek ver bakalım ?

Nonda'yı neden gönderildi Kewell varken gibi örnek verirsen o kurumsal değil sportif başarıya bakar.

Sportif başarı kurumsal başarıdan gelir herşeyden önce.

Nondanın gönderilmesi başlı başına hataydı.Taraftarın sözüyle iş yapıldı.

Kurumsal başarı konusunda reziliz deme o zaman.Bahsettiğin sportif başarı/başarısızlık olarak geçer.

Kurumsal başarı konusunda reziliz bu yüzden sportif başarısızlık var ortada.Aksini söyleyen yok.

Kurumsal olarak nasıl reziliz ? Örnek versene.

Revizyonu Kalli ile yapıp,ardına Skibbe ve Bülent Korkmaz'ı getirip,en son kaçacak yer kalmamışken tonla para verip,elindeki oyuncalara bakmadan nasıl bir hoca olduğunu ne oynattığını öğrenmeden Rıjkaard'ı getirmek.

Dıgıtürk'e "GALATASARAY ismine bir kanal kur hem daha çok üye kazanırsın,bizede 3-5 kuruş+maç özetlerini var" demek.(FB dıgıtürke ne veriyorda özetlerini yayınlıyo sence?işte bu başarıdır.)

Hiç bir işte plan program yok.

Revizyonu Kalli ile yapıp,ardına Skibbe ve Bülent Korkmaz'ı getirip,en son kaçacak yer kalmamışken tonla para verip,elindeki oyuncalara bakmadan nasıl bir hoca olduğunu ne oynattığını öğrenmeden Rıjkaard'ı getirmek.

Dıgıtürk'e "GALATASARAY ismine bir kanal kur hem daha çok üye kazanırsın,bizede 3-5 kuruş+maç özetlerini var" demek.(FB dıgıtürke ne veriyorda özetlerini yayınlıyo sence?işte bu başarıdır.)

Hiç bir işte plan program yok.

Bu hoca olayları kurumsal mı oluyor :D

Zaten bi tek TV'yi örnek vermişsin bence onda da bi problem yok

İlk verdiğin örneğin kurumsallaşmayla ne alakası var.

Ben sana yönetimin sadece 2 yılda neler yaptığına dair örnekler verdim birkaç mesaj önce.Sen genede tatmin olamıyorsan,yapabileceğim birşey yok.

İlk verdiğin örneğin kurumsallaşmayla ne alakası var.

Ben sana yönetimin sadece 2 yılda neler yaptığına dair örnekler verdim birkaç mesaj önce.Sen genede tatmin olamıyorsan,yapabileceğim birşey yok.

Benimde o söze yapabileceğim birşey yok.Kurumsallığa sadece proje yap para kazan diye bakılamaz.

Bugün FB nin sportif direktörü niye var?

Benimde o söze yapabileceğim birşey yok.Kurumsallığa sadece proje yap para kazan diye bakılamaz.

Bugün FB nin sportif direktörü niye var?

Kavramları birbirine karıştırmışsın.Oradan haklı çıkmaya çalışıyorsun.Ne kadar çabalasam boş.Anlamıyorsun.

Ben senin dediklerini gayet iyi anlıyorum merak etme.Sen soruma cevap ver.;)

Sorun çok anlamsız.Hiçbir alaka kuramadım.

Sen bir televizyon kanalı yüzünde-ki bence doğru,yönetim kurumsal olarak başarısız diyorsun.Sana zaten kurumsallaşma adına örnekleri verdim ben .Sen hala başarısız diyorsan,diyebilecek birşey yok.

Sorun çok anlamsız.Hiçbir alaka kuramadım.

Sen bir televizyon kanalı yüzünde-ki bence doğru,yönetim kurumsal olarak başarısız diyorsun.Sana zaten kurumsallaşma adına örnekleri verdim ben .Sen hala başarısız diyorsan,diyebilecek birşey yok.

Anlamsız gelmesi normal o zaman sana kolay gelsin rekdaş. :)

Geri
Üst Alt