GSC 90' lar Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Tanju Karayel!

Katıldığım sanatçıya göre iyi yerde bitirdim.Zaten kadın bu şarkıyı çıkarmış sonra da TS başkanı Mehmet Ali Yılmaz'le evlenmiş.Bir 10 sene şarkı çıkarmamış.

Dereceye giren renkdaşlarıma tebrikler. Vasfi'nin kazanması baya dramatik olurdu, 1 puanla :)

B. Arda Aycan abi yarışma için teşekkürler.

GSE ayağımız tozuyla ilk 1.liğimi aldım. Demekki 1. olmak için bu lobinin içersine girmek gerekiyormuş:D:D:D

Herkese teşekkürler:hat:

Sampiyon olan sarki listemde vardi ama fazla puan almaz diye düsündüm :asd:

Burak Kut ile de cocukluk dönemimde bu sarkinin hastasi oldugum icin katildim sonunda ama pek basarili olmadi ;)

@Tanju Karayel Tebrikler kardeşim bu arada GSE çok yakışmış :)

@Vasfi Vural Kardeşim sen hiç üzülme şike kurbanı oldun... Bu mırnav lobisi denen bu ametal lobisi denen garabet oluşumun hakkından beraber geleceğiz! Nasıl ki Alpay'ı çifte şampiyon yaptım seni de yapacağım hiç merak etme :D :D

@Murat Urhan @Gökhan Sancak Tebrikler beyler :)

@B. Arda Aycan her türlü şaibeye rağmen sana da teşekkürler ağabey ama bu olmadı hiç olmadı
:38573:

Arda abi teşekkürler...

Tanju, Vasfi, Murat, Gökhan tebrikler beyler. :hat:

@Tanju Karayel Tebrikler kardeşim bu arada GSE çok yakışmış :)

@Vasfi Vural Kardeşim sen hiç üzülme şike kurbanı oldun... Bu mırnav lobisi denen bu ametal lobisi denen garabet oluşumun hakkından beraber geleceğiz! Nasıl ki Alpay'ı çifte şampiyon yaptım seni de yapacağım hiç merak etme :D :D

@Murat Urhan ve
@Gökhan Sancak

Teşekkür ederim abi güzel düşüncen için:hat:

@Vasfi Vural saglık olsun reis son düzlükte yıkıldık:(

l
11802180_529503440549775_1558764325_n.jpg

Yİldiz tilbe'ye puan vermemişsin vicdansiz. Ben sana yine 2 puan verdim. Birde dün yastigindan filan bahsediyordun:38573:

Yastik olayini okudun mu sen :asd: Ben o kadina gicik oluyorum ya ondan vermedim :D 1 Puan icin Askin Nur Yengi ve Yildiz Tilbe arasinda kaldim ama sonra ANY'ye verdim :D

Geri
Üst Alt