GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Sergen reis kaldığı yerden devam :tiphat:

Adam inanmışsa sorgulamak bana düşmez:D Bakayım yine de.

kuzenin evinde kalıyorum bilyosunuz .:Dyan komşunun ikiz kızları vardı biri caterina diğeri abrielle .:Dçok benziyolar. ayırt etmek çok zordu.:lol:neyse bunlarla ben ve kuzen iki takıldık . tabi türküz ya çekici geldik .kuzen caterina yı tavladı. abriellede bana iş atyodu zaten.:lol:neyse ortam oldu kızlar bi akşam yemeğine davet etti. anneleri babaları yoktu. bizde çiçek aldık gittik.yemeğimizi yedik. kızlar müzik açtı. dans ettik.sonra bunların odaları ayrı .kuzen caterinanın odaya ben de abriellenin odaya gittim.romantik takılcaktık işte.:Dneyse ben dayanamadım . odadan çıktım.abrielleyi gördüm. ağzını kapattım .odaya çektim. dudağına yapıştım. sonra baktım kız beni iteledi.tokadı çaktı. bağırdı. meğerse kız caterinaymış.:akansular::lol::lol:e çok benziyolar birbirlerine .:Dsonra gerçek abriellede geldi tokadı çaktı. kuzende yüzüme tükürdü .:lol::lol:kuzenle küstük. ama sonra olayı tatlıya bağladık .sağolsun kuzen olanı biteni anlattı. :D

:asd:

:D İyiymiş:D Harcanıyorsun buralarda Sergen, karikatür yapılır bundan:)

bebenin tekine aleve yazdığım mektubu verdim.git bunu öğretmenine ver dedim. abi bana 5 milyon ver dedi ,götüryim dedi.:Dtamam canım dedim.alev aldı mektubu.sonra aradı beni parkın oraya gel dedi. :(alevle konuşmaya gittim.okulun orda parkta buluştuk.sana çok kırgınım dedi.bende pişmanım dedim. eğer beni affedebilirsen deneyelim dedim.:sad007: ben diğer kızlar gibi deneme tahtası olamam senin için dedi.:(oyalama beni dedi. :(gerçekten sevyosan beni ben sonuna kadar varım dedi. bende varım dedim ..:)

0.jpg

bebenin tekine aleve yazdığım mektubu verdim.git bunu öğretmenine ver dedim. abi bana 5 milyon ver dedi ,götüryim dedi.:Dtamam canım dedim.alev aldı mektubu.sonra aradı beni parkın oraya gel dedi. :(alevle konuşmaya gittim.okulun orda parkta buluştuk.sana çok kırgınım dedi.bende pişmanım dedim. eğer beni affedebilirsen deneyelim dedim.:sad007: ben diğer kızlar gibi deneme tahtası olamam senin için dedi.:(oyalama beni dedi. :(gerçekten sevyosan beni ben sonuna kadar varım dedi. bende varım dedim ..:)

Üfff...kaçırmışım burayı.

Vay anam vay.

Mektup yazdim biri sevdigim kiza goturebilir mi? :(

2 milyon var aphiler :( Tenefuzde tadelle almisdim :(

offf alevle küstük yav. evine gittim. romantik takılak dedik. annesi geldi. beni de özel ders verdiği,piskolojisi bozuk bi öğrencisi olarak tanıttı.:lol: teyzenin elini öptüm. bi de mutfağa gittilerdi bi ara .:(gittim dinledim.:Dannesi ne oluyo falan dedi. alev de anne işte yetim,sorunları var falan dedi. ben de sinirlendim. alevi kenara çektim konuştum.niye bu şekilde benden bahsediyosun dedim. o da mecbur kaldım aklıma başka bişey gelmedi dedi. ben de teyzenin elini öptüm hoşçakalın dedim gittim. alevi görmüyom bi kaç gündür.....:sad007:

Niye sinirlendin anlamadım Sergen 'cim?

offf alevle küstük yav. evine gittim. romantik takılak dedik. annesi geldi. beni de özel ders verdiği,piskolojisi bozuk bi öğrencisi olarak tanıttı.:lol: teyzenin elini öptüm. bi de mutfağa gittilerdi bi ara .:(gittim dinledim.:Dannesi ne oluyo falan dedi. alev de anne işte yetim,sorunları var falan dedi. ben de sinirlendim. alevi kenara çektim konuştum.niye bu şekilde benden bahsediyosun dedim. o da mecbur kaldım aklıma başka bişey gelmedi dedi. ben de teyzenin elini öptüm hoşçakalın dedim gittim. alevi görmüyom bi kaç gündür.....:sad007:

Öğretmeni anlamış durumu. :D

Aga, alt tarafı yetim demiş, geriye kalan herşey anlattığı gibi kızın. Büyütecek birşey yokmuş bence.

Sergen küçükken ateşli bir hastalık geçirdin mi renktaş? Yada devam mı ediyor?

Geri
Üst Alt