GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Kızın annesi 2.kez beni öğrendi ve gizlice konuşuyoruz ama buluşamıyoruz aynı şehirde olmamıza rağmen sadece MSN üzerinden görüşüyoruz. Buna ne çözüm önerirsiniz? :D

Derde bakar mısınız :o

Benimki İtalya'da Roma'da, ben ne yapabilirim peki ?! :)

Hamletten...aşk mı kaderi kovalar,kader mi aşkı?? daha kimseler çözemedi bu bilmeceyi...

.“İnanıyorum söylediğini candan söylediğine, ama bugünkü karar yarın bozulur çok kez. Hafızanın kulu olmaz kararımız, çabuk doğduğu için büyümeden ölür, nasıl ki ham meyve dalında durur da, oldu mu kendiliğinden düşüverir yere.

Kendi kendimize verdiğimiz sözü tutmak, en çabuk unuttuğumuz şeydir ne yapsak. Tutku bitti mi, istem de biter gider, ateşli sevinçler de kederler de yeminleri yakarlar kendileriyle birlikte. Sevincin en coştuğu yerde dert en çok yerinir, bir dokunmada dert sevince döner, sevinç dertlenir. Madem bu dünya bile yok olacak bir gün sevginin bitmesine insan neden üzülsün? Sevgi mi kaderi kovalar, kader mi sevgiyi? Daha kimseler çözmedi bu bilmeceyi. Düşen büyük adamı en sevdiği unutur, yükselen züğürde düşmanları dost olur. Sevgi talihin peşindedir diyecek insan bunca dost görünce büyüklere kul kurban! Başı darda olan dayanak aramayagörsün, sözde dost düşman kesilir bütün. Ama ilk düşünceme döneyim yine isteklerimiz öyle çatışır ki kaderimizle bütün kurduklarımız yıkılır gider, düşünceler bizim, olaylar bizim değiller. Sen yine bir daha evlenmeyeceğine inan, inancın değişir kocan öldüğü zaman.”

Demek geldi işimden :D

Şu tripden benim kadar çeken var mı ?

Var aga var olmaz mı ya kavgasız bir günümüz olmuyor artık sabah uyandığımda bugün ne sebeple kavga ederiz diyorum ama seviyorum keratayı ne yapayım katlanıyoruz gerçi bu ara maşallahı var iyiyiz çok şükür ama biz de skypetan görüşebiliyoruz aramızda 300 km var :o.

Bosver o zaman, bu soruyu sormamis gibi devam edelim ))))))))

Hahaha... Schillaci defetmekten ben de bıktım ama... işte... :)

Valla diyeceğim eğer diliniz varsa Türk kızlarıyla uğraşmayın...Vakit,sinir vb kayıplar yaşamayın...

Sabah köründe başlar mı bir insan konuşmaya olacak iş degil yahu :D

Şu başlığın hareketsiz olması pek hayra alamet olmasa da, gelişme var...güzeeeel... :)

Geri
Üst Alt