GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Semih Lal bir fenerli olarak buraya bir sey yazmamis. hayret. :D Sergen ceza rekoru kiriyor. :D

Abey sorarim size, sevdigine tum cesaretinle seni seviyorum diyebiliyorsun, ama ne var ki arkadas olarak gordum, konusmayalim bir daha diyor ne yapilir he ne :(:(:(

Abey sorarim size, sevdigine tum cesaretinle seni seviyorum diyebiliyorsun, ama ne var ki arkadas olarak gordum, konusmayalim bir daha diyor ne yapilir he ne :(:(:(

Soğuk bir su içilir aga... Çabuk çabuk unut sen. Ama yanına da git arkadaş gibi takıl uzaklaşma, eziklik olur.

memleket neresi Ali ?

Kardeş umudunu kaybetme, ama kızı da sıkma. Yani kıza söyleme, konuyu açma ama o hep bilsin senin vazgeçmediğini, anladın mı? Muhabbetini de sakın kesme. Beraber zaman geçirirseniz bu senin için artı olur. Bu süreçlerin tamamında kız seni değerlendirir. Sabırlı olursan (gerekirse 1 yıl kadar) birgün buluşursunuz. Gerçekten hoşlanmıyorsan hiç uğraşıp kendini yorma. Bak sözümü dinle, tecrübe konuşuyor. :D

Kızın annesi 2.kez beni öğrendi ve gizlice konuşuyoruz ama buluşamıyoruz aynı şehirde olmamıza rağmen sadece MSN üzerinden görüşüyoruz. Buna ne çözüm önerirsiniz? :D

İlişkinin türüne bağlı. Eğer uzun süreli bir beraberlik düşünüyorsan kızın annesiyle herhangi bir şekilde tanışman kıza da olumlu yansıyacaktır. Tabii anne için hem kendine olan güvenin, hem de beyefendi biriysen davranışların etkili olacaktır. Yani bir çözüm bul tanış derim ;)

Kızın annesi 2.kez beni öğrendi ve gizlice konuşuyoruz ama buluşamıyoruz aynı şehirde olmamıza rağmen sadece MSN üzerinden görüşüyoruz. Buna ne çözüm önerirsiniz? :D

2.kez beni ögrendi derken bunun 1. bölümüde mi var :D

Kızı ikna etmelisin önce korkma ben yanındayım falan filan de o güveni ver gerisi gelir :)

İstanbulda mı oturuyosun ?

2.kez beni ögrendi derken bunun 1. bölümüde mi var :D

Kızı ikna etmelisin önce korkma ben yanındayım falan filan de o güveni ver gerisi gelir :)

İstanbulda mı oturuyosun ?

1.bölüm geçen sene başlıyor :D O zaman okul öğrendi ve ailesine söylediler. Ayrıldık ve bi süre görüşmedik şimdi tekrar öğrendi ama ayrılmadık :D İstanbul değil bilader :ays: Güven vermeyi nasıl yapcaz:SS:

1.bölüm geçen sene başlıyor :D O zaman okul öğrendi ve ailesine söylediler. Ayrıldık ve bi süre görüşmedik şimdi tekrar öğrendi ama ayrılmadık :D İstanbul değil bilader :ays: Güven vermeyi nasıl yapcaz:SS:

Yani kıza güvendir kendini o güveni vermelisin. yani çok sevdigini inandırmalısın o yüzdende güzel cümleler kelimeler kullan.

en basitinden seni çok sevmese istemesem başka kızlara yönelir giderdim falan filan de dostum :)

Geri
Üst Alt