- 17 Eylül 2009
- 15.237
- 1.039
- 1.618
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Bence anladın da işine gelmediğinden gülüyorsun.
:lol::lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:lol::lol:
senin benden haberin yok refik abi .önceki sayfalara bak .biz oraları aştık....
![]()
Abey sorarim size, sevdigine tum cesaretinle seni seviyorum diyebiliyorsun, ama ne var ki arkadas olarak gordum, konusmayalim bir daha diyor ne yapilir he ne![]()
Abey sorarim size, sevdigine tum cesaretinle seni seviyorum diyebiliyorsun, ama ne var ki arkadas olarak gordum, konusmayalim bir daha diyor ne yapilir he ne![]()
Aşk hayatınız nasıl gençlik![]()
Kızın annesi 2.kez beni öğrendi ve gizlice konuşuyoruz ama buluşamıyoruz aynı şehirde olmamıza rağmen sadece MSN üzerinden görüşüyoruz. Buna ne çözüm önerirsiniz?![]()
Kızın annesi 2.kez beni öğrendi ve gizlice konuşuyoruz ama buluşamıyoruz aynı şehirde olmamıza rağmen sadece MSN üzerinden görüşüyoruz. Buna ne çözüm önerirsiniz?![]()
2.kez beni ögrendi derken bunun 1. bölümüde mi var
Kızı ikna etmelisin önce korkma ben yanındayım falan filan de o güveni ver gerisi gelir
İstanbulda mı oturuyosun ?
1.bölüm geçen sene başlıyorO zaman okul öğrendi ve ailesine söylediler. Ayrıldık ve bi süre görüşmedik şimdi tekrar öğrendi ama ayrılmadık
İstanbul değil bilader :ays: Güven vermeyi nasıl yapcaz:SS: