GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

35 yaşına kadar yolu var bekleyin :D

Hayattan ne beklediğine bağlı...

Aşkı planlayamazsın mesela, yaş sınırı koyamazsın :)

Evlilik ve aşk burada tezat oluşturuyor. Fakat severek evlenmek de harika olmalı. Tutku ölmemeli...O ateşleyici güçtür.

35 cok ya. :D Cocuk genc olduktan sonra hayata atilmasi icin maddi-manevi destek verecek gucte olmali insan. :)

Hayattan ne beklediğine bağlı...

Aşkı planlayamazsın mesela, yaş sınırı koymazsın :)

Evlilik ve aşk burada tezat oluşturuyor. Fakat severek evlenmek de harika olmalı. Tutku ölmemeli...O ateşleyici güçtür.

Bu devirde evlenmek kolay birşey degil. Severek evlendikten sonra yaşın önemi olmaz zaten.

:) En iyi dil ogretmeni bu yabanci kizlardir. Insan her gun yeni kelimeler ogreniyor konusdukca. Boyle bir yararlari var sagolsunlar. :asd:

Bence en dogrusu mantik ve sevginin karisimi bir seyin olmasi. Illa guzelligi icin yapilacaksa boyle sey ileride sorunlar cikiyor. Dedigim gibi bir birine "Leyla-Mecnun" gibi asik olduklarini soyleyen insanlarin 1 yila radan sonra bosandiklarina sahit oldum.

Ben çok yabancı kızla görüştüm ama dediğin gibi sadece güzellikleri ön plandaydı. Fakat şimdiki farklı. Evet güzel olmasına anormal güzel fakat beyin yapısını sevdim.İşte bu benim aklımı karıştırıyor. Bir de Hagi'nin memleketlisi :asd:

Güzellik geçici yahu... Her gün kebap yersen sıkılırsın. Çeşit olması lazım ki bu çeşit de fikirler,hisler bilimum beyinsel uyum....

Ben çok yabancı kızla görüştüm ama dediğin gibi sadece güzellikleri ön plandaydı. Fakat şimdiki farklı. Evet güzel olmasına anormal güzel fakat beyin yapısını sevdim.İşte bu benim aklımı karıştırıyor. Bir de Hagi'nin memleketlisi :asd:

Güzellik geçici yahu... Her gün kebap yersen sıkılırsın. Çeşit olması lazım ki bu çeşit de fikirler,hisler bilimum beyinsel uyum....

Beyin yapisi iyi ise benim acimdan problem yok. Izin verdim evlenebilirsin. :asd:

Saka bir yana ev halkini nasil ikna edeceksin?

Beyin yapisi iyi ise benim acimdan problem yok. Izin verdim evlenebilirsin. :asd:

Saka bir yana ev halkini nasil ikna edeceksin?

Aslında benimkiler açık fikirlidir de bu onları da aşar :asd: Benim kaderim bu sanırım...Kaderci de değildim oldum sonunda...:) İlk amacım evlilik değil. O da biliyor bunu. Yani direkt evlenelim demiyoruz, yaşayalım bir süre,bakalım duruma...

Yakın zamanda Roma'ya gitmeyi planlıyorum.Aslında zamana yaymak lazım fakat belirsizlik daha bağımlı yapıyor.

Benim durum sakat arkadaşlar siz keyfinize bakın,mutlu olun...

Herşeye zorunluymuş gibi hissetmeyin. İnsan insandır. Kusurları veya tezatlıklarıyla da olsa bir insanı sevebilirsiniz. Kriter koymayın. Hayatın gerçekleri var ama hayat çok kısa...Hatta gençlik daha kısa...

Aptal olmayı kabullenebilirseniz,aşık olmayı hakedersiniz, benim gibi :)

Kizin seni yakindan taniyip tanimadigini ve o dedigin meseleyi bir bilsek yardimci olmak icin calisiriz ama, galiba bilgi vermek istemiyorsun.

Benimkisi biraz platonik agalar.Benim için en iyisi unutmak sanırım.:(

Benimkisi biraz platonik agalar.Benim için en iyisi unutmak sanırım.:(

Boyle bir sey sezmistim yazindan. Git tanit o zaman. Illa "Seviyorum" diye yaklasman sart degil ki. Ayni ortamda ol onunla. Ister istemez tanirsin. Gerisini de halledersin. Zaten kiz seni tanimadan bilmeden evet demesi cok zor.

Geri
Üst Alt