GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Benim sorun biraz farklı çizgide :) Birinden hoşlanırsınız ya da seversiniz her neyse benimkide öyle bir şey. Ama aynı şeyi karşımdakinin bana karşı bir duygusu olduğunu bilmek amacım :) Şöyle ki, ben, onunda benden hoşlandığını zannediyorum, düşünüyorum. Konuşuyoruz, arkadaşız. Fakat aramızda biraz mesafe var. Değişik ya :) Biraz emin olsam duyguları olduğunu bana karşı..:) 22'sinde doğum günü partisi var gerçi davetliyim. Bütün planlarımı 22'sine yoğunlaştırdım. Bu parti içinde fikirler bekliyorum :)

Reis sana bi fikirl verim. İmkanın varsa yengeyi partiden sonra dışarı çıkar ve sahile götür ama romantik bi hava olsun :) oturun bi bankta ve ona açıl, en fazla seni dışlar ama seviyorsa olacakları sen bile tahmin edemezsin

Reis sana bi fikirl verim. İmkanın varsa yengeyi partiden sonra dışarı çıkar ve sahile götür ama romantik bi hava olsun :) oturun bi bankta ve ona açıl, en fazla seni dışlar ama seviyorsa olacakları sen bile tahmin edemezsin

22'sini düşündüğüm zaman içim içime sığmıyor inan ki :) Neler yapsam, neler yapsam diye düşünüyorum. Parti bir mekanda. Senin verdiğin fikirde hoş olabilir; Fakat mekanda değişik bir şeyler mi yapsam? Göz kamaştırıcı, çok farklı bir şey istiyorum.

22'sini düşündüğüm zaman içim içime sığmıyor inan ki :) Neler yapsam, neler yapsam diye düşünüyorum. Parti bir mekanda. Senin verdiğin fikirde hoş olabilir; Fakat mekanda değişik bir şeyler mi yapsam? Göz kamaştırıcı, çok farklı bir şey istiyorum.

Farklı bişeymi düşünüyorsun hmm :) sesin güzelse bi aşk şarkısı yani ona karşı kalbinde beslediğin duygularını yaz ve söyle yada güzel bi aşk şarkısı bul ve onun için söyle :)

Farklı bişeymi düşünüyorsun hmm :) sesin güzelse bi aşk şarkısı yani ona karşı kalbinde beslediğin duygularını yaz ve söyle yada güzel bi aşk şarkısı bul ve onun için söyle :)

Yeeeeeesss! :) Bu çok iyi..Aslında gayet mantıklı! Eyvallah hocam :) Şüphem kabul eder mi yönünde :)

bigün tekirdağ yeniçiftlikte ki yazlıktayız .:D orda bir kıza vuruldum .adı yeşim,bunun orda sevgilisi var .çocukta boylu poslu bide fenerliydi gıcık:D neyse ben gitar çalıp şarkı söylerdim .kızda beni beğenirdi.aramız iyiydi sahilde hep ortam yapardık.bigün bunun sevgilisi içkiyi fazla kaçırdı .resmen sı..ı üzerime saldırdı.olur olmaz laflar söyledi,bende bi tane çaktım :D.kızda bana onun kafası iyi neden alttan almadın dedi :sad007:bende yeşime onu alttan alsam üste çıkar dedim :D bu sarhoş kazmada aslında sen hep yeşimi altına almak istedin üstte olmak isteyen sensin dedi :akansular::lol::lol: yeşimde buna bi tane çaktı:lol: sonra ayrıldılar .

ertesi gün kız benle konuşmaya geldi.onla bi daha muhattap olma dedi.bende tamam dedim. sonra yeşimle baya zaman geçirdik.yakınlaştık.bigün sahilde gözlerine bakarak şarkı söyledim.herkes kendinden geçiyodu.tam kızıın dudağına yapışıyodumki o kazma geldi elinde sopalar:lol::lol:bizde bisikletler vardı deniz yolundan gideriz diye düşündük.kaçmaya başladık. bunlar yeşimin bisikleti düşürdü. bende haliyle bıraktım pisikleti:D benide tuttular.bana yeşimin yanına yaklaşmamamı yeşimede yeniden birlikte olcaksın benle dedi.:sad007:ertesi gün bu bebeyi sıkıştırdım:D .3 arkadaş aldık elimize bi etek bunun elini kolunu bağladık .ya böyle insan içine çıkarsın .ya da yeşimi bırakırsın dedim:lol::lol:bıraktı .sonra yeşimle çıktık:D

kuzenin evinde kalıyorum bilyosunuz .:Dyan komşunun ikiz kızları vardı biri caterina diğeri abrielle .:Dçok benziyolar. ayırt etmek çok zordu.:lol:neyse bunlarla ben ve kuzen iki takıldık . tabi türküz ya çekici geldik .kuzen caterina yı tavladı. abriellede bana iş atyodu zaten.:lol:neyse ortam oldu kızlar bi akşam yemeğine davet etti. anneleri babaları yoktu. bizde çiçek aldık gittik.yemeğimizi yedik. kızlar müzik açtı. dans ettik.sonra bunların odaları ayrı .kuzen caterinanın odaya ben de abriellenin odaya gittim.romantik takılcaktık işte.:Dneyse ben dayanamadım . odadan çıktım.abrielleyi gördüm. ağzını kapattım .odaya çektim. dudağına yapıştım. sonra baktım kız beni iteledi.tokadı çaktı. bağırdı. meğerse kız caterinaymış.:akansular::lol::lol:e çok benziyolar birbirlerine .:Dsonra gerçek abriellede geldi tokadı çaktı. kuzende yüzüme tükürdü .:lol::lol:kuzenle küstük. ama sonra olayı tatlıya bağladık .sağolsun kuzen olanı biteni anlattı. :D

Sergen ZEREN'den inciler. :lol::asd:

Sergen kapı kapandıysa bir daha açılmaz.

ya benimki aşktan öte bi durum şu anda. yılların vermiş olduğu bir özlem var içimde. birde inanılmaz tutkulu oldum şu son günlerde:(.insan aşık oluyo işte .anlamıyosunki en başında :).aşk bu :).

Bu yasima kadar ben neden dogru dürüst olamadim ozaman? :D

Sergen yalan bu işler. Bu kadar çok seversen ve karşındaki de senin kadar önem vermezse çok üzülürsün ilerde. Yapma bu hatayı.

Geri
Üst Alt