GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Eyvallah babalar.Artık oluruna bırakıyorum.

Boyle bir sey sezmistim yazindan. Git tanit o zaman. Illa "Seviyorum" diye yaklasman sart degil ki. Ayni ortamda ol onunla. Ister istemez tanirsin. Gerisini de halledersin. Zaten kiz seni tanimadan bilmeden evet demesi cok zor.

Ya ben tanıştım kızla.Ama tanışma biraz sıkıntılı oldu iste.

Yanlız ben şunu anladım.Hayatta herşeyden bir kazanım çıkartıyorsunuz.Bu bile çok önemli.

Ben onu seviyorum.Ama öğrendim ki o da birisini seviyor.Aslında sevgilisi yok ama onunda bir sevdiği var üstad.

Sevgilisi yoksa bir turlu kendini sevdirebilirsin. Ama zaman harcaman gerekecek. Daha fazla olamli onun yakininda oldugun zaman. Ona karsi olan guzel davranislar hosuna gidecektir. Ve ya konusman falan. Yavas yavas sevgiye dogru gider. Ama, baktin baska turlu olmuyor soylemekten de cekinme. En fazla "Hayir" diyecek. Cok fazla dert edilecek bir sey degil. En azindan "Niye soylemedim?" diye kafayi yemezsin.

Ben onu seviyorum.Ama öğrendim ki o da birisini seviyor.Aslında sevgilisi yok ama onunda bir sevdiği var üstad.

Senin yine umudun var usta,benim sevdiğim,görüşüp konuştuğum kız geçen sene evlendi şimdi de ABD de yaşıyor.Geçen yaz çektiğim acıyı Elano-Keita transferleri bile hafifletemedi.Ama unuttum gitti Allah'a şükür ki :)

Sevgilisi yoksa bir turlu kendini sevdirebilirsin. Ama zaman harcaman gerekecek. Ona karsi olan guzel davranislar hosuna gidecektir. Ve ya konusman falan. Yavas yavas sevgiye dogru gider. Ama, baktin baska turlu olmuyor soylemekten de cekinme. En fazla "Hayir" diyecek. Cok fazla dert edilecek bir sey degil. En azindan "Niye soylemedim?" diye kafayi yemezsin.

Saolasın üstad.Ya konuşayım diyorum her seferinde ama onun gönlünde başkası var.Her seferinde cesaretim kırılıyor.Of Allahım ne zormuş ya!

Senin yine umudun var usta,benim sevdiğim,görüşüp konuştuğum kız geçen sene evlendi şimdi de ABD de yaşıyor.Geçen yaz çektiğim acıyı Elano-Keita transferleri bile hafifletemedi.Ama unuttum gitti Allah'a şükür ki :)

Zamanla unutulur zaten hocam.Nedir yani biraz acı çekiyosun sonra önüne bakıyorsun.

Saolasın üstad.Ya konuşayım diyorum her seferinde ama onun gönlünde başkası var.Her seferinde cesaretim kırılıyor.Of Allahım ne zormuş ya!

"Gonlunde biri var" dusuncesini unut bence. Dedigim gibi simdilik arkadas gibi davran. Sevgiye donusecektir. :)

Olmazsa da bosver. Bak Yunus'un sevgilisi evlenmis. Hic dert etmiyor simdi. :)

Kim buranın aşk doktoru? Bana yardım edecek kimler var ? :)

Sen sorununu paylaş birileri çıkar merak etme renktaş ;)

Sen sorununu paylaş birileri çıkar merak etme renktaş ;)

Benim sorun biraz farklı çizgide :) Birinden hoşlanırsınız ya da seversiniz her neyse benimkide öyle bir şey. Ama aynı şeyi karşımdakinin bana karşı bir duygusu olduğunu bilmek amacım :) Şöyle ki, ben, onunda benden hoşlandığını zannediyorum, düşünüyorum. Konuşuyoruz, arkadaşız. Fakat aramızda biraz mesafe var. Değişik ya :) Biraz emin olsam duyguları olduğunu bana karşı..:) 22'sinde doğum günü partisi var gerçi davetliyim. Bütün planlarımı 22'sine yoğunlaştırdım. Bu parti içinde fikirler bekliyorum :)

Geri
Üst Alt