Efehan Yıldız
10 Numara!
- 14 Şubat 2009
- 12.866
- 13
- 1.363
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Kız senden büyük mü ?
Kız senden büyük mü ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah babalar.Artık oluruna bırakıyorum.
Boyle bir sey sezmistim yazindan. Git tanit o zaman. Illa "Seviyorum" diye yaklasman sart degil ki. Ayni ortamda ol onunla. Ister istemez tanirsin. Gerisini de halledersin. Zaten kiz seni tanimadan bilmeden evet demesi cok zor.
Kız senden büyük mü ?
Ya ben tanıştım kızla.Ama tanışma biraz sıkıntılı oldu iste.
Nasil yani? Sevdigi falan mi var? Onu mu ogrendin?
Ben onu seviyorum.Ama öğrendim ki o da birisini seviyor.Aslında sevgilisi yok ama onunda bir sevdiği var üstad.
Ben onu seviyorum.Ama öğrendim ki o da birisini seviyor.Aslında sevgilisi yok ama onunda bir sevdiği var üstad.
Sevgilisi yoksa bir turlu kendini sevdirebilirsin. Ama zaman harcaman gerekecek. Ona karsi olan guzel davranislar hosuna gidecektir. Ve ya konusman falan. Yavas yavas sevgiye dogru gider. Ama, baktin baska turlu olmuyor soylemekten de cekinme. En fazla "Hayir" diyecek. Cok fazla dert edilecek bir sey degil. En azindan "Niye soylemedim?" diye kafayi yemezsin.
Senin yine umudun var usta,benim sevdiğim,görüşüp konuştuğum kız geçen sene evlendi şimdi de ABD de yaşıyor.Geçen yaz çektiğim acıyı Elano-Keita transferleri bile hafifletemedi.Ama unuttum gitti Allah'a şükür ki![]()
Saolasın üstad.Ya konuşayım diyorum her seferinde ama onun gönlünde başkası var.Her seferinde cesaretim kırılıyor.Of Allahım ne zormuş ya!
"Gonlunde biri var" dusuncesini unut bence. Dedigim gibi simdilik arkadas gibi davran. Sevgiye donusecektir.
Olmazsa da bosver. Bak Yunus'un sevgilisi evlenmis. Hic dert etmiyor simdi.![]()
Eyvallah hocam.İyi geldi bu konuşma.![]()
Sen sorununu paylaş birileri çıkar merak etme renktaş![]()