GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

liseli arkadaşlar mümkün mertebe çok az arkadaşı olan kızlarla çıkın.

Eğer hoşlandığınız kzın '' kız arkadaş '' çevresi çok ise uzak durun .. hiç çıkma falan teklif etmeyin.. Aşıksanız da kalbinize gömün aşkınızı.. en iyisi bu

zira çok kankisi olan bir kızla çıkarsanız asla mutlu olmazsınız. değmez.. arkadaşları için hemen sizi satar.. hep arkadaşlarının sözünü dinler onların dolduruşuna gelirler..

bilenler bilir.. :yenieek:

saygılar..

not: istisnalar yorumuma tabii değildir.

Ufff bu konu duruyo mu ya ? :D

Benim konu bas hekimi bendim bunun. :D

Geldim dostlar buradayım. Olgunlaştım, öğrendim öğrettim öğretmen oldum :D

Lisedeki arkadaşlar fazla tipiniz yoksa ya konuşkan ve atik olacaksınız ya da geleni geçeni pataklayacak güçte olacaksınız. Aksi taktirde kızlar dönüp suratınıza bile bakmaz. Yani lisede bakmaz. Lisedeki kızlar için önemli olan sadece güçtür aslında. Fazla tipinizi de değerlendirmezler. Onlar için önemli olan popülarite ve güç. Güç dediğim bu konuşma gücü de olur, başka bir güçte olur. Zaten konuşkansanız çevreniz de olur ve popüler de olursunuz. Belirli seviyenin üzerinde olan kızlarda zaten bu erkeklere yönelirler. Onlar için tip o kadar da ön planda değil.

:happynew:

Çağatay kız noldu kaptılar mı elinden :o

konussaydı yazardı BECEREMEMISTIR

beceremiyorum arkadaşlar. sevgilisiz kafa rahat kafa. baktım eskiden nasıldı şuan nasıl hiç gerek yok bence. :yenieek:

Beyler... Geçtim duvara. Koydum sağ eli. Baktım soluma "beyler naber" dedim, herkes güldü.

Sevgilisiz daha iyi , kafa rahat olayına katılmıyorum.. Biraz sorumluluk alabiliyorsan 2 hayatı birden yaşıyabilirsin.. Onla hayat daha bir güzel..

Geri
Üst Alt