GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Lisede manitoya gerek yok geneli ergen ve mallik sinirinin bi hayli ustunde en guzeli de boyle en cirkini de boyle. Unide ortamlara akarsin en guzelidir

12 yıllık bir ilişkim vardı.1.5 aydır ayrıyız.artık dönmek istemiyorum.hayatımda ilk kez bir başka kızın eli elime değecek galiba.bir aday var...çok garip bi duygu lan!:(

Beyler... Çağatay'ın sevdiği kız İngilizce kitabında "lemonade" kelimesini gördüğünde şu tepkiyi verdi.

"Elmander yazıyor sandım" :o:o:o

oha MODA hakaret sil cabuk cao :SS:

Ben 10 yaşimdan beri ayni kadina aşiğim.

Ben lise de kızlara çıkma teklif etmeyi bıraktım.O yılları hatırlayınca kendimden utanıyorum.

Kız seni bir kullanılmış peçete gibi attı kenara birdal

ah hormonlar ah. bütün bu aşk acılarının sebebi hormonlar.

aşkın ömrü vardır renkdaşlar, kişiden kişiye değişir kiminde 6 ay, kiminde 1 yıl. ama maksimum 3 yıl olduğu söylenir. hadi sizin güzel hatrınıza 5 olsun. ama öyle ya da böyle o ilk günkü kalbinizi çalan, gece-gündüz aklınızdan çıkmayan kişiye karşı hissettiğiniz o çok yoğun duygu -aşk- biter. kimi ilişki de bu aşkın bitmesiyle biter. aldatmalar, ayrılmalar... kimi de devam eder ama o ilk günkü aşk değildir hiçbir zaman. artık o aşkın yerini başka bir şey almıştır. tam anlamıyla ne olduğu bilinmez. belki sevgi, belki sadakat, bağlılık, alışkanlık, belkide zorunluluk... ama işte ayrılmazsın yada ayrılamasın ve ömrünün sonuna kadar beraber olursun.

hal böyle olunca da bence kafanıza pek takmayın. biran evvel eski neşeli hayatınıza dönmeye çalışın. yeni ufuklara yelken açın :) yaşadıklarınız aklınızın ucunda hoş bir anı olarak kalsın ama onlara takılıp onların esiri olmayın. hayat güzel, her an çok değerli, boşunuza kendinizi yıpratıp zarar vermeyin kendinize. son olarak da yaşadıklarınızı özlemle anmak, yaşayamadıklarınıza hayıflanmak yerine anı yaşayın...

Seviyorum ama ona söyleyemedim,hiç bi zamanda söyleyemeyeceğim

Geri
Üst Alt