Çağatay Arslan
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2012
- 2.731
- 1
- 858
Cevap: GSC Aşk Doktoru
gaza getiriyosunuz ama iyi de olmuyor değil hani
harbiden konusucam ama kabul eder mi bilmiyom.
gaza getiriyosunuz ama iyi de olmuyor değil hani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çağatay ayarlayamassa bana geçermi o kredi:ayatollah:
gaza getiriyosunuz ama iyi de olmuyor değil haniharbiden konusucam ama kabul eder mi bilmiyom.
Küçük kardeşlerimizi teşvik ediyoruz mert.Sana olmaz o açıdan
Gaza getirmiyorum çağatay.Zamanında bizde yaşadık bunları.Ve ne zaman konuşaam desem,"ulan yarın kesin konuşacam,sınıfın ortasında olsun yine konuşacam" gibi lafları edip sıra konuşmaya gelince süt dökmüş kediye dönüyorduk kaçacak delik arıyorduk.O açıdan konuşamassınHaa konuştun diyelim,kızda sana karşılık verdi ısmarlamassam fenerli olim :yenieek:
Çago derin nefes al git kelime yap , kız 2 günde elindedir bana diyordu kimse ile çıkmayacağım su an çıkıyoruz![]()
kızla tanışıyor olsak çoktan lafı araya sıkıştırır bi şekilde anlatırdım derdimi ama tanımayınca zor oluyor işte
Tek bulduğun an çita vari yanına git merhaba falan sonra lafa dal .
bi tenefüsün başlarında yakalarsam süper olur vakit de olur 5 dk konuşurum nerden geldin, niye geldin falan... sonrasını artık onun ilgisine göre devam ettiririm![]()
Bizde öğle arasi var 40 dk o ara süper oluyor
tek elini duvara yasla kız tam yanından gecerken yavrularla aram iyidir de muhabbet baslar
yok ben direk kantin sırasına girerim en romantiği bu bence
Hic biri değer verilmeye degmiyor iki kıskanç kizi dinleyip kıçıniza basıyorlar tekmeyi